Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prije će stazu renovirat nego je uništit. Znaš li ti da postoji i atletski klub u Tuzli? Kad bi se staza uništila, gdje bi se treniralo, gdje bi se takmičenja održavala?aS_Roma je napisao/la:jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?
Ne shvataju to ovi iz Sarajeva, oni su fudbalski i nogometni klub, a ne sportsko drustvoAlibasa je napisao/la:Prije će stazu renovirat nego je uništit. Znaš li ti da postoji i atletski klub u Tuzli? Kad bi se staza uništila, gdje bi se treniralo, gdje bi se takmičenja održavala?aS_Roma je napisao/la:jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?
Ma to navijači malo pametuju. Evo sad čitam da bi uskoro na utakmici Sarajeva mogli gostovat atletičari sarajeva. Što to ne bi kod nas tako bilo? Azmir nek pozove atletičare, to bi svima bio stimulans i da ih predstave prije utakmice.tuzlak1987 je napisao/la:Ne shvataju to ovi iz Sarajeva, oni su fudbalski i nogometni klub, a ne sportsko drustvoAlibasa je napisao/la:Prije će stazu renovirat nego je uništit. Znaš li ti da postoji i atletski klub u Tuzli? Kad bi se staza uništila, gdje bi se treniralo, gdje bi se takmičenja održavala?aS_Roma je napisao/la:jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?
![]()
Pa *ebo atletsku stazu nek je prave negdje drugo, a da stadion se napravi po europskim standardima , sigurno bi i vi to vise voljeli al etoAlibasa je napisao/la:Prije će stazu renovirat nego je uništit. Znaš li ti da postoji i atletski klub u Tuzli? Kad bi se staza uništila, gdje bi se treniralo, gdje bi se takmičenja održavala?aS_Roma je napisao/la:jeste li mogli ukloniti stazu kad se planiralo renoviranje stadiona ?
Nema logike da stazu uništavaju. Neka je prošire. zapadni dio staze, gdje su klupe ima osam traka, sve ostale strane po šet, neka dodaju još dvije na ove ostale i sve super.
Naručen semafor?! Kakav su naručili?
Jarugo vidiš da jedva isplate za jednu tribinu a tek za komplet zemljište i stazu za atletiku, plus i tu valja neku tribinicu izgradit.aS_Roma je napisao/la:Pa *ebo atletsku stazu nek je prave negdje drugo, a da stadion se napravi po europskim standardima , sigurno bi i vi to vise voljeli al eto
ja molim Boga da bude makar ko ona u srebreniku...ono je meni sasvim ok montazna tribina...znamo svi kako je j.e.b.e.n.o.g premaza za sjever nestalo...garant neko odvadio sebi za kuce...pa umjesto da se sjever na vrijeme zavrsi kako Bog zapovjeda stoji nam nakarada od tribine ima kolko vec...pisao sam vec za taj famozni premaz...na rukama bi se do sad sa tajlanda donio...i neznam kako ce ba smjestit komitetlije na tu montaznu tribinu...prilaz je pod 1. katastrofalan...valjda nesto zavrse ovih dana....mene i dalje brine nase FUSERENJE sa necim cega se dofatimobrazzo je napisao/la:Pa daj jbt ! Hajde, sad mi reci kako ce na montaznu tribinu ala Srebrenik smjestit komitetlije i ostalu delegaciju ? Jedino ako ce bit u ultra (BHF) fazonu ili ako ce im podijelit tabure-e posto ima dosta vremesnih..
kolika je procijenjena vrijednost...tu uracunaj i njihov talbrazzo je napisao/la:Pa jbg ti ne znam kojom se logikom vodis osim ako ne vjerujes drugu Jasminua i n/f savezu. I meni je bilo nejasno zasto grade tu tribinu za VIP kad vev ima kakva takva loza. Ali onda skontam da guzonja samo iz komiteta ima vise duplo vise nego stolica u 'lozi' tako da ce ih morat izmjestit ovamo. Tako da je logicno da to bude oca 'modernija' varijanta pogotov ako uzmes i procijenjenu vrijednost tribine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.