Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ove price oko wimbledona i revijalnog turnira
ko god da osvoji racunace mu se najveca GS titula,s druge strane sve dok se za debele pare igraa nikakvih revijalnih meceva nece biti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tacno ovaj Sinner ne moze izdrzati niti jedan turnir do kraja, u ovako ranoj karijeri ja mislim da je on vec 10 puta predoa mec
Sramotno da nije odigrao do kraja. Sjeba me na tippingu.
Gdje ti je onaj Matteo? Povrijedjen?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Šteta za Sinnera, imao je dobar zalet. Svaka čast za Runda, veliki skalp, nije pao pod pritiskom
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
ajmo čilkane obraduj hercegovinu dok čitluk još postoji 
- akisarajevo92
- Kontakt:
na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast 
Don't believe the hype.
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Marin u elementu

Ma kakve realne šanse, Rublev i Ruud/Rune su prejaki.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:44na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast![]()
Ma on ako i povede ovdje 2-0 ja i dalje vjerujem da ce izg mecakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:44na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rubleva može uzeti što je dokazao na AO, za ovu dvojicu sumnjam ali nije nemogućeGalion je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:52Ma kakve realne šanse, Rublev i Ruud/Rune su prejaki.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:44na drugoj polovini 1/4 finala Alcaraz - Zverev i Djokovic - Nadal a na ovoj polovini Cilic ima realne sanse da dodje do finala, kakav kontrast![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma dobro Cilic kad bi mogao svaki mec ovaj nivo drzati onda ovo podsjeca na 2014 i US open, pa Medo ovdje niti jednom skoro nije diktirao poen, Marin se za sve pita
Vidjecemo kako ce sad krenuti, jer znamo da na 3 dobivena igraci mogu krenuti od nule
Vidjecemo kako ce sad krenuti, jer znamo da na 3 dobivena igraci mogu krenuti od nule
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Marin kad igra svoju igru, top 5 je igrača na svijetu. Servis, udarci, znanje, sve ima. Ne znam hoćete li se složiti, ali kvaliteta same njegove igre je neupitna.
Marin igra fantastično, al ne bi bilo prvi put da upadne u crnu rupu iz koje se vise ne izvuče
audere est facere!
- AshburtonG
- Kontakt:
Nesto slicno poput Warinke, cak bih za Wawrinku rekao da je jedini igrac koji moze pobijedit Nadala i Djokovica kad su ovi blizu svojih 100%. Psiha i konstanta nikad nisu bili tu, bas kao i kod Marina.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑30 maj 2022, 22:11Marin kad igra svoju igru, top 5 je igrača na svijetu. Servis, udarci, znanje, sve ima. Ne znam hoćete li se složiti, ali kvaliteta same njegove igre je neupitna.
Igra brutalno danas. Evo vec drugi break u trecem setu.
Marin u nekom Rafa Nadal modu, gazi i ne staje i sto je najbitnije nikako ne grijesi, stvarno se nisam nadao da ovako moze odigrati i zadrzati ovaj nivo
Ok Medo izgleda lose ali to je sve zbog toga sto je Marin brutalan, jednistavno svaki udarac mu je brutalan
Ok Medo izgleda lose ali to je sve zbog toga sto je Marin brutalan, jednistavno svaki udarac mu je brutalan
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Bravo 
Bravo bravo za Marina, bilo bi mi drago da se on malo vrati u formu i da malo pocne dobivati bitne meceve
Ovdje sad definitivno ima finu sansu i za finale, a ako ovako bude igrao nema sumnje da cemo ga tamo gledati u nedjelju
Ovdje sad definitivno ima finu sansu i za finale, a ako ovako bude igrao nema sumnje da cemo ga tamo gledati u nedjelju
Bravo za Marina,fantastican mec.
Neverovatna razlika u kvalitetu izmedju gornje i donje polovine zreba.
Ovo sutra 1/4 finale izmedju Rafe i Novaka dodje kao 1/2,a protiv Alcaraza kao finale.
Neverovatna razlika u kvalitetu izmedju gornje i donje polovine zreba.
Ovo sutra 1/4 finale izmedju Rafe i Novaka dodje kao 1/2,a protiv Alcaraza kao finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.