Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Romanista10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 19:27

Hehe pa ovo nema nigdje. Ljudi su se bukvalno izivljavali nad Mancinijom 2 godine koji je bio 100 x pravedniji od Pellegrinija do Dzeke. Ubili Mancini sto ga je zamjenio poslije 4 gola. A zaboravili da ga je Mancini cuvao za tekmu lige prvaka protiv Napolija ( tri dana poslije ) gdje je Dzeko bio starter. Zasto je Pellegrini pristran ??
1) zamjenio ga je poslije prvih losih 45 min ( TOP napadac se ne mjenja na poluvremenu trece tekme )
2) Onda je drzao Negreda 10 utakmica zaredom u igri ( Negredo je imao 3,4 lose tekme nije ga mijenjao a kamoli ne poslije 45 min ).
3) Danas mu je uzeo zadnju sansu da izbaci Negreda iz prvih 11 ne slucajno. Ako bi zamjenio Negreda Dzeko bi danas dao i drugi gol. Stvorio bi pritisak na Negreda a ovako sve je jasno. Cak je i uspio zabiti zicer kojega je opet skoro zajebao jer mu desna sluzi samo za stajanje. Sutiro Negredo na desnoj strani ljevom nogom pravo u golmana.

Vi ocegledno ne razumijete da je danas imao zadnju sansu da izbaci Negreda iz prvog tima. Cuj igro utakmice. Bijedan komentar. Koje crne utakmice. Pa zar stvarno neznate da je igrao samo zbog povrede Aguera koji je 100% starter uvijek. Cuj 13 golova. Nigdje se to ne pika. On je dao pisljivih 5 ligaskih golova. A prosle godine 14 ( prvi strijelac ). A evo vam i njegove buduce utakmice. ( ovdje neko spominje Tottenham, kakav crni Tottenham :) )
1) EF EJ CUP: City - Blackburn ( EEEEEEEE ovdje igra nas Dzekica 100% , Dzekica i Navas 4/5/1, Negredo odmara)
2) LIGASKA : Manchester City - Cardiff ( Aguero + Negredo, Dzekica klupica City podbjedjuje 4:0, 5:0 zabijaju i Aguero i Negredo ).
3)KAPITAL VAN KUP : West Ham - City ( vec pobjedili 6:0. Ovu opet pocinje nas Dzekica u 4/5/1, Jedan od Aguero/Negredo ulaze u zadnjih 30 min )
4) LIGASKA : TOTTENHAM - Manchester CIty ( Aguero + Negredo, Dzekica klupica ).

Do kraja sezone Dzeko ce dobijati ligaske utakmice ( osim ako se ne povrijedi Negredo ) na mrvice. Kao prava pravcata klasicna zamjena ( koja NIKAD kod Mancinija nije bio ). Nece poceti nijedan derbi niti tekme protiv Barcelone. Ali zato ima kapital van i ef/ej kupova, brukaaaa. Dzeko ako je mogao igrat sam u napadu sa petoricom v veznom protiv jednog Bayerna odlicno. On je bio to itekako sposoban i danas posebno jer je bio u formi danas, a Negredo nije. Pellegrini je sa ovom zamjenom Dzeki danas uzeo zadnju sansu da izbaci Negreda iz prvog tima. Koji ce do kraja sezone igrati sve vaznije tekme a Dzekica kupove ko neki junior.
Koliko god su me nerevirali komenatari Pauka. Covjek je bio 1000% u pravu i svaka mu cast. Brini se ti Dzekane za parice i nek te zdravlje sluzi ko sto si reko crnogorskim novinarima. Ko da si penzioner a ne da vec plivas u parama. Ko J**+ karijeru. Potpisati ces sa 29 godine + ( to ti mislis ) za Milan i biti ce sve u dure.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 12 jan 2014, 19:39, ukupno mijenjano 4 puta.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 jan 2014, 19:31

Romanista10 je napisao/la:Hehe pa ovo nema nigdje. Ljudi su se bukvalno izivljavali nad Mancinijom 2 godine koji je bio 100 x pravedniji od Pellegrinija do Dzeke. Ubili Mancini sto ga je zamjenio poslije 4 gola. A zaboravili da ga je Mancini cuvao za tekmu lige prvaka protiv Napolija ( tri dana poslije ) gdje je Dzeko bio starter. Zasto je Pellegrini pristran ??
1) zamjenio ga je poslije prvih losih 45 min ( TOP napadac se ne mjenja na poluvremenu trece tekme )
2) Onda je drzao Negreda 10 utakmica zaredom u igri ( Negredo je imao 3,4 lose tekme nije ga mijenjao a kamoli ne poslije 45 min ).
3) Danas mu je uzeo zadnju sansu da izbaci Negreda iz prvih 11 ne slucajno. Ako bi zamjenio Negreda Dzeko bi danas dao i drugi gol. Stvorio bi pritisak na Negreda a ovako sve je jasno. Cak je i uspio zabiti zicer kojega je opet skoro zajebao jer mu desna sluzi samo za stajanje. Sutiro Negredo na desnoj strani ljevom nogom pravo u golmana.

Vi ocegledno ne razumijete da je danas imao zadnju sansu da izbaci Negreda iz prvog tima. Cuj igro utakmice. Bijedan komentar. Koje crne utakmice. Pa zar stvarno neznate da je igrao samo zbog povrede Aguera koji je 100% starter uvijek. Cuj 13 golova. Nigdje se to ne pika. On je dao pisljivih 5 ligaskih golova. A prosle godine 14 ( prvi strijelac ). A evo vam i njegove buduce utakmice.
1) EF EJ CUP: City - Blackburn ( EEEEEEEE ovdje igra nas Dzekica 100% , Dzekica i Navas 4/5/1, Negredo odmara ).
2) LIGASKA : Manchester City - Cardif ( Aguero + Negredo, Dzekica klupica City podbjedjuje 4:0, 5:0 zabijaju i Aguero i Negredo ).
3)KAPITAL VAN KUP : West Ham - City ( vec pobjedili 6:0. ovu opet pocinje nas Dzekica u 4/5/1, Jedan od Aguera/Negreda ulaze u zadnjih 30 min )
4) LIGASKA : TOTTENHAM - Manchester CIty ( Aguero + Negredo, Dzekica klupica ).

Do kraja sezone Dzeko ce dobijati ligaske utakmice ( osim ako se ne povrijedi Negredo ) na mrvice. Kao prava pravcata klasicna zamjena ( koja NIKAD kod Mancinija nije bio ). Nece poceti nijedan derbi niti tekme protiv Barcelone. Ali zato ima kapital van i ef/ej kupova, brukaaaa. Dzeko ako je mogao igrat sam u napadu sa petoricom v veznom protiv jednog Bayerna odlicno. On je bio to itekako sposoban i danas posebno jer je bio u formi danas, a Negredo nije. Pellegrini je sa ovom zamjenom Dzeki danas uzeo mu zadnju sansu da izbaci Negreda iz prvog tima. Koji ce do kraja sezone igrati sve vazen tekme a Dzekica kupove ko neki junior.
Koliko god su me nerevirali komenatari Pauka. Covjek je bio 1000% u pravu i svaka mu cast. Brini se ti Dzekane za parice i nek te zdravlje sluzi ko sto si reko crnogorskim novinarima. Ko da si penzioner a ne da vec plivas u parama.
:D :D :D :D :D kakvo razmisljanje :D :D :D

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 12 jan 2014, 19:34

LenBias je napisao/la:dzeko izasao zbog povrede

otkud ti taj info??
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 19:36

mirzatele je napisao/la: :D :D :D :D :D kakvo razmisljanje :D :D :D
Sta je tebi tacno smijesno.
1) Bio je pristran do Dzeke a Negreda jako sirokogrudan ( ligaske utakmice )
2) Danas je bila dzeki zadnja sansa da izbaci Negreda
3) Danas je bio bolji od Negreda, i jos je pokazao protiv Bayerna da je dovoljno dobar da igra sam naprijed
4) Ovo mu je bilo jedna od rijetkih ligaskih koju ce biti starter
5) U ovim jadnim efej/karling kupovima moze dati svaki hattrick a to nece nimalo poboljsat njegov status koji je ZABETONIRANA ZAMJENA ( koja ce igrati vazne utakmice samo zbog umora, suspenzije ili povrede Aguera/Negreda )

Sta je tebi tacno smijesno. Mislis da nisam upravo , stvarno ??
Mene samo zanima gdje su nestali pljuvaci Mancinija koji je bio za ovog doktor sto se tice Dzeke.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 12 jan 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 jan 2014, 19:38

smijesna su bolan tvoja predvidjanja utakmica,pa gdje si ti majstore, znas ko ce ulazit naredne cetiri utakmice i u kojoj minuti..i smiri se malo kad pises te postove,sta i ako ne bude igrao nije ti brat,ako je njemu dobro i nece da ide opusti se i ti,gledaj tekme i mani se analiza

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 jan 2014, 19:38

Ti si smiješan.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 12 jan 2014, 19:41

Romanista10 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la: :D :D :D :D :D kakvo razmisljanje :D :D :D
Sta je tebi tacno smijesno.
1) Bio je pristran do Dzeke a Negreda jako sirokogrudan ( ligaske utakmice )
2) Danas je bila dzeki zadnaj sansa da izbaci Negreda
3) Danas je bio bolji od Negreda, i jos je pokazao protiv Bayerna da je dovoljno dobar da igra sam naprjed
4) Ovo mu je bilo jedna od rijetkih ligaskih koju ce biti starter
5) U ovim jadnim efej/karling kupovima moze dati svaki hattrick a to nece nimalo poboljsat njegov status koji je ZABETONIRANA ZAMJENA ( koja ce igrati vazne utakmice samo zbog umora, suspenzije ili povrede Aguera/Negreda )

Sta je tebi tacno smijesno. Mislis da nisam upravo , stvarno ??
Mene samo zanima gdje su nestali pljuvaci Mancinija koji je bio za ovog doktor sto se tice Dzeke.
slika

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 19:45

mirzatele je napisao/la:smijesna su bolan tvoja predvidjanja utakmica,pa gdje si ti majstore, znas ko ce ulazit naredne cetiri utakmice i u kojoj minuti..i smiri se malo kad pises te postove,sta i ako ne bude igrao nije ti brat,ako je njemu dobro i nece da ide opusti se i ti,gledaj tekme i mani se analiza
Dovoljno sam izanalizirao City dosad. Sve je meni jasno. Dzeko ce poceti dvije nebitne kup utakmice. A PETA utakmica je protiv Chelsea koju OPET Dzekica nece poceti ni 1%.
Prognozirat je izrazito lako jer je Pellegrini sa svojim (ne)odnosom jako konzistentan, dosljedan.
Sve je meni jasno vec odavno. A biti ce i tebe za jedno 2 mjeseca najkasnije. Dzeko ako ima imalo pameti. I ako mu nisu pare SVE u zivotu iz INATA bi im **** mater i otisao bi. Pa neka im jednonogi napadac Negredo igra kapital van i ef-ej kupove. On je njima samo jedna klasicna zamjena koji zna zabijat golove ( koristna zamjena ) nista vise nista manje.

emir_

Post Postao/la emir_ » 12 jan 2014, 19:49

mirzatele je napisao/la:smijesna su bolan tvoja predvidjanja utakmica,pa gdje si ti majstore, znas ko ce ulazit naredne cetiri utakmice i u kojoj minuti..i smiri se malo kad pises te postove,sta i ako ne bude igrao nije ti brat,ako je njemu dobro i nece da ide opusti se i ti,gledaj tekme i mani se analiza
Dovoljno sam izanalizirao City dosad. Sve je meni jasno. Dzeko ce poceti dvije nebitne kup utakmice. A PETA utakmica je protiv Chelsea koju OPET Dzekica nece poceti ni 1%.
Prognozirat je izrazito lako jer je Pellegrini sa svojim (ne)odnosom jako konzistentan, dosljedan.
Sve je meni jasno vec odavno. A biti ce i tebe za jedno 2 mjeseca najkasnije. Dzeko ako ima imalo pameti. I ako mu nisu pare SVE u zivotu iz INATA bi im **** mater i otisao bi. Pa neka im jednonogi napadac Negredo igra kapital van i ef-ej kupove. On je njima samo jedna klasicna zamjena koji zna zabijat golove ( koristna zamjena ) nista vise nista manje.
ti trebaš redovno drkicu bacat izgleda... edin je upravo starto 5 utakmica zaredom i samo u jednoj je on zamijenjen a u ostalim Negredo. nasmijan je i igra odlično, sve je na svom mjestu. u ovom klubu i ovoj ligi niko ne igra stalno, u citiju samo yaya, aguero i kompany imaju mjesto a ostali moraju u rotaciju.

poruka je jasan, i tebi i ostalim isfrustriranim dječacima, drkica je zakon
4-IN-A-ROW

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 jan 2014, 19:53

ti otvori temu Romanista-analiza dzeke i city-a pa pisi 1000 postova dnevno,ovdje puno dosadjujes svima i imas potpuno pogresno misljenje..zadnji put se raspravljam s tobom,ne znam ni sto sam ovo dopustio..volim dzeku ko brata i gledao sam ga x puta,ali ti vrijedjas negreda koji ima vrlo dobru polusezonu iza sebe i vrijedjas pelegrinija koji u ovako jakoj engleskoj ligi drzi city-a na prvom mjestu a gol mu je falio da u lp zavrsi ispred Bayerna..a sad ides na listu gnjavatora..CAO

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jan 2014, 19:57

Ti si ekvivalentan onom što kaže (inače tema je dres repke) da iz inata ne potpisujemo Adidas i co. jer je kao Legea s' nama bila u najtežim trenucima. Kakvi ba teški trenutci, pa nismo I.Timor. U kapitalizmu nema inata, samo novac pobra i to je to. Za inat si zakasnio, '68 davno prošla.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jan 2014, 19:59

Jest brate covjek smor. :mrgreen:

A razlog zbog kojeg je Dzeko izasao, ako se vec ne zelis prethodno potruditi pogledati, je ovaj :
Pellegrini says Yaya has had a bad back and it flared up during the game. Dzeko had a calf problem "from another foul" by Newcastle's thugs.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 jan 2014, 20:01

ti si opsjednut džekom. jel večerima ne možeš zaspati jer ti kroz misli prolaze ove stvari? jel imaš noćne more od španskog lobija, pellegrinija i negreda?

usput, pogledaj post iznad mog.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 20:05

Vidjeti cemo ko je bio u pravu. Niko da mi ne odgovori gdje su svi oni ljudi nestali koje sam citao godinama. Koji su pljuvali po Manciniju. A sada je 3 puta gore a svi sute.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 jan 2014, 20:09

nemoj srat, i ti si garant pljuvao po manciniju prije 2 godine kao što i sad pljuješ po pellegriniju. nekada pomislim da trollaš narod, ali mi je nejasno da neko može biti ovoliko uporan.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 20:10

mirzatele je napisao/la:ti otvori temu Romanista-analiza dzeke i city-a pa pisi 1000 postova dnevno,ovdje puno dosadjujes svima i imas potpuno pogresno misljenje..zadnji put se raspravljam s tobom,ne znam ni sto sam ovo dopustio..volim dzeku ko brata i gledao sam ga x puta,ali ti vrijedjas negreda koji ima vrlo dobru polusezonu iza sebe i vrijedjas pelegrinija koji u ovako jakoj engleskoj ligi drzi city-a na prvom mjestu a gol mu je falio da u lp zavrsi ispred Bayerna..a sad ides na listu gnjavatora..CAO
1) Negredo ima dobru sezonu jer je igrao skoro 500 min vise od Dzeke u ligi i postigao 9 golova ( Dzeko 5 ).
2) SVI engleski mediji su ismijavali Pellegrinija koji upravo NIJE znao da mu fali jedan gol da bude prvi u grupi. Sto je javno izjavio za BBC
3) City nije neka ljeva ekipa. Ako imas najbolju igracku ekipu i najskuplju nije tako tesko biti u vrhu lige. Posebno uz sve probleme drugih konkurenata ( slabija klupa, povrede ).

Kunem ti se viKK ( da nisam pljuvao po Manciniju ali sam citao ovaj forum ).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jan 2014, 20:12

Daj romanista ohani malo sa tim tvojim romanima na ovoj temi. Uđe čovjek da vidi kakav je Edin gol dao i strunim se listajući dok nađem link od tvojih silnih postova. :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 12 jan 2014, 20:28

viKK je napisao/la:nemoj srat, i ti si garant pljuvao po manciniju prije 2 godine kao što i sad pljuješ po pellegriniju. nekada pomislim da trollaš narod, ali mi je nejasno da neko može biti ovoliko uporan.

Mora bit uporan kad je Romanista Dzekin PR za javnost. Jedan od one dvojice koji mu rade PR na stranici tamo 10000%

Placen za to, pa mu nije ni tesko, al' ne znam samo kako ne shvati da ljude umara sa jednim te istim spikama!

Uzas
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 jan 2014, 20:30

Kako se slatko nasmijem kad vidim bisere poput "ovo mu bila zadnja sansa", "do kraja sezone ce ovako" i sl.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 12 jan 2014, 20:40

calcio je napisao/la:Kako se slatko nasmijem kad vidim bisere poput "ovo mu bila zadnja sansa", "do kraja sezone ce ovako" i sl.
A na cemu temeljis da mu nije zadnja sansa. Aguero je 1000% prvi pick. A Negredo ima dosad 500 odigranih vise ligaskih minuta od Dzeke. A imat ce jos vise. Zato izgleda kao kvalitetniji igrac. 85% ligaskih utakmica i protiv Barcelona odigrat ce Aguero/Negredo ili samo jedan od njih dvojice. Dzeko ce igrati jedino ( kao u ovom zadnjem mjesecu ) ako dodje do povrede, suspenzije ili zamora igraca. Ja to temeljim na odgledanim svim tekmama. Dzeko igra do kraja sezone **** kupice a njih dvojica sve sto vrijedi. Ako ti mislis da ce Pellegrini izbaciti Negreda ( kojega je dosad ovoliko forsirao ) u korist Dzeke u nekoj vaznoj utakmici to je onda tvoj problem. Dati olaksam NECE. Jedino povrede ili suspenzije tog dvojca vracaju Dzeku u zivot. Moze zabiti svaku kup utakmicu po 3,4 gola to se ne pika. Ionako City zabije svakom po 4,5,6 golova kod kuce. Tako da ce se nadavati i Negredo. Isto tako danas je pokupio neku sitnu povredu jer je isao u sve teske duele, a Negredo mudro izbjegavao duele. Negredo zna ako ga ne sjebe povreda da je 100% ispred Dzeke u svim derbijima. A Dzekan idi u 5 duela za 45 min. Ne cudi da ga je neko pokupio.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 12 jan 2014, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, jasmin10, MiranGlasnic i 21 gost.