FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

D-mol
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la D-mol » 01 avg 2012, 23:30

Sretno sutra momci po pobjedu 4:0.......
Zna li neko možda oko rezervacije putovanja u Goru Crnu :) Koliko je cijena? Da mi neko odg?
Horde Zla

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 01 avg 2012, 23:32

D-mol je napisao/la:Sretno sutra momci po pobjedu 4:0.......
Zna li neko možda oko rezervacije putovanja u Goru Crnu :) Koliko je cijena? Da mi neko odg?

obrati se forumašu pod nickom High ;)
FORZA MARŠAL !!!

BordoGigant
Kontakt:

Post Postao/la BordoGigant » 01 avg 2012, 23:42

D-mol je napisao/la:Sretno sutra momci po pobjedu 4:0.......
40tak KM, tako sam ja danas nesto nacuo po pricama iz fan shopa.
Baja_Zvjerka je napisao/la:jer garant je necete osvojiti pa da se hvalite trofejom, ali hocete podici rejting lige, klubova, koeficijent, igraca, doci ce vise navijaca, itd.
A rejting lige se nebi jos vise podigao kad bi Sarajevo osvojilo? Znam da su sanse male da Sarajevo udje, a kamoli osvoji to takmicenje, ali pricas gluposti samo takve.

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 01 avg 2012, 23:57

Cuo sam neke gluposti oko namjestanje utakmice da Zeta uzme na Kosevu,a Sarajevo da Zetu mlatne kuci za prolaz Sarajeva, ali navodno Dino ne vjeruje predsjedniku Zete, krimos.... Hmmm... Dal neko zna nesto o ovome? :shock: :shock: :shock: :shock:
Horde Zla

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2012, 00:05

Noc prije tekme, euforija raste sto moze biti dobro ali i lose, dobro ako nas krene i ako budemo motivisano usli u tekmu, a lose ako nedaj boze podcijenimo Zetu i mislimo lako cemo sa njima sto se nadam da se nece desiti. Nekako sam misljenja da ce ova tekma biti teza nego sa Levskim. Razlog jednostavan, u tekmi protiv Levskog oni su imali nesto vise loptu u svom posjedu ali doduse to nisu znali niti mogli krunisati na nasu srecu tj. nasom dobrom. srcanom i pozrtvovanom igrom u odbrani . Sada ce stvari biti drugacije to je sigurno, jer cemo mi biti ti koji napadamo i drzimo loptu u svom posjedu dok ce Zeta probati da se brani i pokusa kroz neke brze kontra napada da ugrozi nas gol. Jedino sto mi se nije svidjelo na utakmici protiv Levskog je to sto su nam nekih 10-tak puta tako lako probili po lijevoj i desnoj strani i bez problema nabacili pred gol, ali srecom pokupio je to Adi ili smo izbacili loptu iz sesnesterca. Ako je to bila taktika da im pustimo da tako lako dodju do prilike da nabace mislim da je losa zamisao ali eto uspjela je ovaj put. Mislim da se to ne smije desavati posebmo protiv Zete jer su jaki u skoku a siguran sam da imaju i visoke igrace. Sigurno nisu tehnici bolji a ni fizicki spremniji pa ako cemo i brzi od Rumuna iako i Zeta ima mladu i poletnu ekipu. Mislim da i u ovoj utakmici moramo dobro da vodimo racuna o svom golu, da nebi sjevnula neka bezveze kontra i eto ti belaja. Opet kazem i ova tekma se igra 90min tako da moramo biti strpljivi i uz huk sa tribina od 1min dati do znanja ko je gazda. Prezadovoljan sam ako bude 2:0, a onda invazija u Podgoricu....1500 hordasa da odrzimo lekciju navijanja. ;)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 avg 2012, 00:05

a jbt šta nećeš sve pročitati ovdje :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 avg 2012, 00:06

hearts je napisao/la:
D-mol je napisao/la:Cuo sam neke gluposti oko namjestanje utakmice da Zeta uzme na Kosevu,a Sarajevo da Zetu mlatne kuci za prolaz Sarajeva, ali navodno Dino ne vjeruje predsjedniku Zete, krimos.... Hmmm... Dal neko zna nesto o ovome? :shock: :shock: :shock: :shock:
Dogovoreno već mora samo braniti Bukvić da se baca bez ruku samo trupom na udarce na gol
Ohani srce, i ti aludiras na nesto sto nema veze sa FK Sarajevo. Nisi ni ti nista bolji od ovih sto su vec na sedmodnevnom odmoru.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 02 avg 2012, 00:09

D-mol je napisao/la:Cuo sam neke gluposti oko namjestanje utakmice da Zeta uzme na Kosevu,a Sarajevo da Zetu mlatne kuci za prolaz Sarajeva, ali navodno Dino ne vjeruje predsjedniku Zete, krimos.... Hmmm... Dal neko zna nesto o ovome? :shock: :shock: :shock: :shock:
ejs bgt pa jesi cuo kako smo nariktali protiv levskog
Samo Sarajevo

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 02 avg 2012, 00:33

Daj ohladite se, kako sa provokacijama tako i sa glupostima. Čuj namještanje Euro utakmice, pa da nam UEFA zabrani jedno 10 godina izaći iz Bosne. E svašta!
U novi boj...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 02 avg 2012, 00:42

bravo acika kralju svaka čast

tema je Zeta i o tome možemo

EDIT evo ga ima još jedan nik opet bez padeža
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Adair
Kontakt:

Post Postao/la Adair » 02 avg 2012, 00:43

Mozel mi neko kompetentan reci kako to da nam prvi golman ode za mizernih 10 000E ako je pod ugovorom,
ok dosao Dejo bolji ovako onako,prica je izaslo mu se u susret-pustili ga,malo mi to neozbiljno da nam PRVI golman ode za tako male pare
I da li se smije postavljat tekst sa drugog portala na ovaj forum(pitam da ne fasujem ban) ne znam pravila foruma,a vjerujem da ce vam se text svidjeti :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 02 avg 2012, 00:45

AmanijakzO je napisao/la:Administator me slao u Banovici, ali ne svidja mi se tamo. Izvinjavam, ali ovo je trebalo biti prijateljska provokacija. Jer smo gradski rivali. Sretno protiv Zete, i neka vam mreza ostane sa sto vise primljeni golova.
Ovo onaj isti frajer :lol: sad ćeš trajni fasovati.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2012, 00:45

26.07.2012. JJK Jivaskila 1:0 (D)
19.07.2012. JJK Jivaskila 2:3 (G)
12.07.2012. Pjunik 1:2 (D)
05.07.2012. Pjunik 3:0 (G)
30.05.2012. Berane 4:2 (D)
6.05.2012. Sutjeska 2:4 (G)
19.05.2012. Bokelj 3:0 (D)
12.05.2012. Budućnost P. 2:2 (G)
09.05.2012. Rudar Pljevlja 0:3 (D)
05.05.2012. Mogren 3:2 (G)

Ovo su rezultati 10 zadnjih utakmica koje je Zeta igrala. Ono sto mi odmah upada u oci je to da je JJK koji trenutno ovako stoji u Finskoj ligi 9. JJK 19 7 3 9 30 :38 , sa jako losom statitikom i negativnom gol razlikom zabio im 3 gola. Mi smo igrali sa puno jacim ekipama kao sto su Orebro ili Helsenborg pa smo ih i nadigrali i izbacili a znamo da je Svedska liga za Finsku nebo i zemlja, pa ako im je JJK mogao kuci zabiti 3 komada zasto da mi strahujemo. Onda ako opet pogledamo Pjunik ih je kuci u Podgorici dobio 2:1 a ovi njih u gostima 3:0, malo cudno al hajd. Al onda vidim da ih je Sutjeska razbila na svom stadionu 4:2, da ih je Rudar P. kod kuce dobio 0:3.
Pjunik koji je u svom sampionatu 4. Pjunik 15 7 3 5 30 : 20, dao im je 2 gola.
Ne treba uopste da mislimo da necemo pobojediti a jedino mozemo biti sami sebi najveci neprijatelji i kamen oko vrata ako ih podcijenimo i ne udjemo u utakmicu hladne glave, pametno i od prve minute jako.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 02 avg 2012, 00:46

Shanks je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:Administator me slao u Banovici, ali ne svidja mi se tamo. Izvinjavam, ali ovo je trebalo biti prijateljska provokacija. Jer smo gradski rivali. Sretno protiv Zete, i neka vam mreza ostane sa sto vise primljeni golova.
Ovo je rezervni :P

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 avg 2012, 00:47

Adair je napisao/la: I da li se smije postavljat tekst sa drugog portala na ovaj forum(pitam da ne fasujem ban) ne znam pravila foruma,a vjerujem da ce vam se text svidjeti :D
copy-paste ovdje, pa stavi pod citat ;)

sretno večeras/sutra ! :mrgreen:
AmanijakzO je napisao/la:
Shanks je napisao/la:
Ovo je rezervni :P
al' ti ćeš opet dobit' trajni, zabranjeno je imat' dva nicka ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 02 avg 2012, 00:48

sretno sutra da razvalite Zetu, a onda u nedjelju da se opustite protiv nas :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2012, 00:51

Samo nekako imam osjecaj da smo bas svi previse opusteni...nesvidja mi se sto smo izraziti favoriti,raje se vec pocela sprdati,odma je drugacija atmosfera,ono protiv Levskog je bilo strasno nabijeno sa svih strana,sada imam osjecaj da svi misle o narednom protivniku,dal dolazi Inter il Lazio itd...nije raja toliko nafurana ko protiv Levskog,mada ce opet biti prepuno tu nema dilema cak prodaje karata ide bolje nego protiv Levskog , ali opet osjecam se da nema nikakvih tenzija i da smo svi previse opusteni...samo da nam se to ne obije u glavu,i igraci kolko god pricali da su ozbiljno ovo shvatili,kroz izjave se da primjetiti da su i oni dosta optimisticni mozda i previse...iz naseg ugla puno je lakse igrati kad si autsajder,to se upravo sada vidi

Opet uzdam se u taj pocetni pritisak, i da ce biti neka furija na pocetku da padne koji brzi gol...ono malo sto sam njih gledao oni neznaju drugacije ni igrati nego na kontre,jel imaju par sprintera i toga se jedino treba cuvati,tako da po meni sutra se rijesava pitanje,revans ce biti formalnost vjerujem,mi ako sutra uzmemo 2 razlike,oni nema sanse tamo da nas uzmu dovoljnom razlikom..tako da samo jako,ozbiljno bez opustanja od prve do zadnje minute i cuvati se prekida naravno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 02 avg 2012, 00:51

Cuj trajni ban... ovo nije moj nick, nego ovo je meni brat posudio.

bas ste... :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2012, 00:53

AmanijakzO je napisao/la:Cuj trajni ban... ovo nije moj nick, nego ovo je meni brat posudio.

bas ste... :roll:
:lol: :lol: lijepi strah :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Adair
Kontakt:

Post Postao/la Adair » 02 avg 2012, 00:55

„Ne opterećujem se transferom, imam mnoštvo ponuda, ne znam više ni odakle me zovu. Svaki dan mi zvoni telefon, zovu iz Austrije, Švicarske... Juče su me zvali iz Bugarske. Sada se i Levski interesira za mene, prije njih i CSKA. Nema šanse, Bugarsku sam odbio, ta me liga uopšte ne zanima. Tamo neću da idem. Tačno je da mi nude veliki novac, mene to ne zanima. Meni je u Sarajevu lijepo, mislim samo na Sarajevo. Ne mislim ni na pare niti na bilo šta drugo. Volio bih ostati do kraja sezone, da iduće godine osvojimo naslov prvaka, da uzmemo i duplu krunu. Sa ekipom kakvu sada imamo, imao i veliku šansu da to i ostvarimo. Trenutno smo nakvalitetnija ekipa u Bosni i Hercegovini. To tvrdim!“ (S.H. ko drugi :D)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, johntravolta123, rimljanin90, skoJaa i 14 gostiju.