pa ko ces prepucavati sa ivom majstorom ovdebelosevic28 je napisao/la:Uhvatili se titula ko pijan plota, a niko da spomene dolazak najveceg trenerskog maga PL BiH. Dobro nam dosao IštuČe !
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
-
belosevic28
- Kontakt:
@dobrinja, nije valjda da smogovci i forum bojkotuju 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pod cijom zastavom su igrali? Koji Savez su predstavljali. Moras nekog predstavljati u UEFA takmicenjima. Mozda su predstavljali "drzavu izbjeglica" ko ovi na Olimpijadi.FaustinoAsprilla je napisao/la:@aleksandar_veliki: Zato što su klubovi iz HB samoinicijativno odustali od play offa (ranije ispregovaran posredstvom uefe) pa je njima priznato pravo na učešće. znači ko pobjednicima play offa a ne ko pobjednicima neke lige . i ti do znaš opet ako si dovoljno star da se sjećaš .
ljudi koji su tih godina živili u beču i minhenu ovdje pišu šta se događalo .
zasto nisu igrali pod istom zastavom godinu ranije ? ako su klubovi iz bošnjačkog dijela federacije bili 'pravni i legalni' ?
-
narodniheroj
- Kontakt:
Jesi težak @faustino

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nisam težak nego ne volim kad ljudi svoje osobne stavove navode ko činjenice . vidiš gore sam čak i pogriješio , 1998. je željo bio pobjednik play offa (umal ih ne dobišmo na koševunarodniheroj je napisao/la:Jesi težak @faustino![]()
1999. play off nije igran .
2000. opet igran (budućnost bila najbolja ekipa al ih brotnjo na iskustvo uzelo
bez play offa nitko nije mogao u europu. znači ni jedna liga nije bila pred uefom legalna , niti su pobjednici tih liga pred uefom bili prvaci .
hvala na pozornsoti
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
drugo , ovdje se navodila neka jugo liga , ludost je to ne priznavat i lud je tko to spori , mada moj klub nije igro 
-
narodniheroj
- Kontakt:
Kako nije a 2 kupa Yuge uzeli i 2 puta vice prvaci bili, uz to si se klanjao vašoj tadašnjoj legendi Vahidu HalilhodzićuFaustinoAsprilla je napisao/la:drugo , ovdje se navodila neka jugo liga , ludost je to ne priznavat i lud je tko to spori , mada moj klub nije igro
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nisam težak nego ne volim kad ljudi svoje osobne stavove navode ko činjenice . vidiš gore sam čak i pogriješio , 1998. je željo bio pobjednik play offa (umal ih ne dobišmo na koševu
), zamjenio sam godine . stari se .
).
bez play offa nitko nije mogao u europu. znači ni jedna liga nije bila pred uefom legalna , niti su pobjednici tih liga pred uefom bili prvaci .
hvala na pozornsoti
[/quote]
Ne vrijedi, odustajem. Ti si u pravu.[/quote]
ja sam voljan saslušati tvoje argumente , i naravno uvažit pa promjenit svoje mišljenje ako nisam u pravu.
1998. je bih primljena u uefa.u, organiziran prvi play off (da je priznata liga s bošnjačkim klubovima , valjda ne bi organizirali play off ??) .
Široki daleko najbolja ekipa u grupi u mostaru, ali **** , potpetio se gol za 0:1 sarajeva i džaba kasnije demoliranje čelika od strane širokog, 6-1, ili 7-1... (ofirno namješten x sarajevu u zadnjoj utakmici ) . kasnije željo (pobjednik skupine u sarajevu sa zrinjskim i bosnom visoko) dobio sarajevo u finalu golom u stototj minuti , sjećam se dobro loše slike i plača golmana sarajeva
.
1999. velež tražio da se igra pod bb , političke zavrzalame i zajebancije , play off nije odigran .
2000. se opet igra play off s više klubova , brotnjo osvaja.
pogledao sam masu tih utakmica ( uživo sve u mostaru i čitluku ) i dobro se sjećam političke situacije ,atmosfere i svega . glupo mi je dalje raspravljati .
aleksandar_veliki ako imaš suprotne argumente napiši , pošalji na pm , ako ti je tako draže.
hvala na pozornsoti
Ne vrijedi, odustajem. Ti si u pravu.[/quote]
ja sam voljan saslušati tvoje argumente , i naravno uvažit pa promjenit svoje mišljenje ako nisam u pravu.
1998. je bih primljena u uefa.u, organiziran prvi play off (da je priznata liga s bošnjačkim klubovima , valjda ne bi organizirali play off ??) .
Široki daleko najbolja ekipa u grupi u mostaru, ali **** , potpetio se gol za 0:1 sarajeva i džaba kasnije demoliranje čelika od strane širokog, 6-1, ili 7-1... (ofirno namješten x sarajevu u zadnjoj utakmici ) . kasnije željo (pobjednik skupine u sarajevu sa zrinjskim i bosnom visoko) dobio sarajevo u finalu golom u stototj minuti , sjećam se dobro loše slike i plača golmana sarajeva
1999. velež tražio da se igra pod bb , političke zavrzalame i zajebancije , play off nije odigran .
2000. se opet igra play off s više klubova , brotnjo osvaja.
pogledao sam masu tih utakmica ( uživo sve u mostaru i čitluku ) i dobro se sjećam političke situacije ,atmosfere i svega . glupo mi je dalje raspravljati .
aleksandar_veliki ako imaš suprotne argumente napiši , pošalji na pm , ako ti je tako draže.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
jedva hodao , kako ću klanjat ?narodniheroj je napisao/la:Kako nije a 2 kupa Yuge uzeli i 2 puta vice prvaci bili, uz to si se klanjao vašoj tadašnjoj legendi Vahidu HalilhodzićuFaustinoAsprilla je napisao/la:drugo , ovdje se navodila neka jugo liga , ludost je to ne priznavat i lud je tko to spori , mada moj klub nije igro
mislio sam da samo navijaci slobode broje ' trofej drugog mjesta '
-
narodniheroj
- Kontakt:
Izvini, onda ti je stari klanjao VahiFaustinoAsprilla je napisao/la:jedva hodao , kako ću klanjat ?narodniheroj je napisao/la:Kako nije a 2 kupa Yuge uzeli i 2 puta vice prvaci bili, uz to si se klanjao vašoj tadašnjoj legendi Vahidu HalilhodzićuFaustinoAsprilla je napisao/la:drugo , ovdje se navodila neka jugo liga , ludost je to ne priznavat i lud je tko to spori , mada moj klub nije igro![]()
mislio sam da samo navijaci slobode broje ' trofej drugog mjesta 'ali sam zaboravio na velezovce .
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
operisan je od nogometa bio , a ako cemo ko je kome klanjo kroz povijest daleko cemo otic
bojim se da bih od administracije mogao dobiti ban , a bas mi postalo zabavno
bojim se da bih od administracije mogao dobiti ban , a bas mi postalo zabavno
Pijanom i budali dzaba objasnjavati.
Upravu je Aco yebo budale.Objasnis mu i za play off i sve dzaba....
Pa ako nije priznata liga BiH bila koji ste kur.ac pristupili da je igrate.
Pristupili ste jer je bila jedina legalna pod pokroviteljstvom saveza BiH.I jedino tako ste mogli u evropu.Preko FS BIH.
Zbog uplitanja politike i situacije u drzavi nismo mogli igrati posle rata,a posto je bila suspenzija a vi niste htjeli drugacije FS R BIH je pristao na play off samo da se odblokira rad saveza i klubova.Isti fazon nam je RS uradio sa nekom ucjenjivackom politikom 2002/2003 i isto sada se kroz medije provuklo da zele neke stvari i ucjenjivali su kod skracenja lige.Pa dolazio iz UEFA covjek i prijetio suspenzijom.
FS R BIH je MEDJUNARODNO priznat hb i rs to nisu nikada niti ce biti.
Pristupili ste zvanicnoj i priznatoj ligi jer drugacije niste mogli u evropu.A "mi"nismo mogli zbog vas i uplitanja politike.Pa yebo te krv trazili ste da prvi put svi klubovi tkz hb ucestvuju u ligi kada je postalo jasno da ce suspenzija ostati FS BIH je predlozio play off samo da mozemo u evropu.
Ne spinuj i ne okreci cinjenice kako tebi pase ko Mile ronhil dejtonski sporazum.
Pristupili ste jer je bila jedina legalna pod pokroviteljstvom saveza BiH.I jedino tako ste mogli u evropu.Preko FS BIH.
Zbog uplitanja politike i situacije u drzavi nismo mogli igrati posle rata,a posto je bila suspenzija a vi niste htjeli drugacije FS R BIH je pristao na play off samo da se odblokira rad saveza i klubova.Isti fazon nam je RS uradio sa nekom ucjenjivackom politikom 2002/2003 i isto sada se kroz medije provuklo da zele neke stvari i ucjenjivali su kod skracenja lige.Pa dolazio iz UEFA covjek i prijetio suspenzijom.
Pristupili ste zvanicnoj i priznatoj ligi jer drugacije niste mogli u evropu.A "mi"nismo mogli zbog vas i uplitanja politike.Pa yebo te krv trazili ste da prvi put svi klubovi tkz hb ucestvuju u ligi kada je postalo jasno da ce suspenzija ostati FS BIH je predlozio play off samo da mozemo u evropu.
Ne spinuj i ne okreci cinjenice kako tebi pase ko Mile ronhil dejtonski sporazum.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
belosevic28
- Kontakt:
Slobodasi, ko ce vam biti novi trener? Jel' istina da je Feja u kombinaciji, vidim napustio GOSK?
Alfredo Casimiro.belosevic28 je napisao/la:Slobodasi, ko ce vam biti novi trener? Jel' istina da je Feja u kombinaciji, vidim napustio GOSK?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Koji ste k vi pristupili savezu Herceg-Bosne i došli u Mostar (što niste organizirali play off recimo u sarajevu i zenici, pa Hrvati ako dođu - dođu ?) igrat play off s nama?solinas je napisao/la:Pijanom i budali dzaba objasnjavati.
jer je savez hb bio jedini medjunarodno priznat.. mozemo i tako.
gore sam ti sve fino objasnio. savez (Ns bih, nikakv NS R BIH, to nikad nije priznato)je uefa priznala 1998. nakon dogovora. da bi klubovi išli u europu igrao se play off. sve jasno ko dan.
ti se i dalje u dijaspori tješi da si veći bosanac / hercegovac , da ste vi ispravni a mi iskrivljeni . šta ću ti ja .
živio .
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 19 sep 2016, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
HasselbainkHigh je napisao/la:Alfredo Casimiro.belosevic28 je napisao/la:Slobodasi, ko ce vam biti novi trener? Jel' istina da je Feja u kombinaciji, vidim napustio GOSK?
Više bosanskog u sebi ima Zrinjski nego Sloboda.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
**** Slobodu i Zrinjski, da je u Kolindu stavit šta bosanskoBesic je napisao/la:Više bosanskog u sebi ima Zrinjski nego Sloboda.
-
sergejevic
- Kontakt:
"Ključ" za formiranje lige:jurisicduska je napisao/la:Kakve bolan veze ima titula Hajduka sa vašom "titulom". Titula Hajduka priznata najnormalnije, vaša nije.
To isto ko da ja postavim titulu Intera i kažem e vidi. I mi smo to. Smiješno.
Kad vam neko sem vas to prizna, može.
Koliko je timova učestvovalo u republičkoj ligi koja je bila kvalifikaciona za Jugoslovensku tj nacionalno prvenstvo tj prvu ligu.
To isto ko što je Sloboda osvojila drugu ligu pa im to treba ko trofej priznati. Jer su se kvalifikovali u prvu.
Il pofalićkom da priznamo kantonalnu ligu. Ono to je bara bar.
a) PRVACI REPUBLIKA:
• Crvena zvezda (Beograd), prvak Srbije
• Hajduk (Split), prvak Hrvatske
• ŽELJEZNICAR (Sarajevo) PRVAK Bosne i Hercegovine
• Nafta (Lendava), prvak Slovenije
• Pobeda (Skoplje), prvak Makedonije
• Budućnost (Titograd), prvak Crna Gore
Znaci Zeljeznicar kao prvak Bosne i Hercegovine, sto jeste ocito priznato od saveza Jugoslavije. Da nije priznato ne bi ni ucestvovao u prvoj saveznoj ligi.
Prvo lazes da nikome nije priznato i da ces ti kao lazov priznati kada se nekom drugom prizna. Ja ti postavim dokaz da je Hajduku priznato.
Onda kazes takmicili se Zeljo, Velez i Borac i nesto ismijavas. Ja ti postavim ostale klubove koji su igrali za prvaka republike. Pored te tri jos: Sloboda Tuzla, Jedinstvo Bihac, Kozara Gradiska, Sloboda Bosanski Novi, Proleter...
Onda kazes nije na teritoriju cijele republike, a imas pokrivenu cijelu drzavu od Mostara do Banja Luke, Sarajeva, Bihaca, Tuzle i tako dalje.
Tada nije postojao veci rang takmicenja, znaci republicka prvenstva su bila jedino i najvise sto se moze osvojiti te godine. Prva savezna liga nije postojala tako da je niko nije mogao osvojiti te godine. Zna se ko su bili sampioni republika. Zeljeznicar prvak republike Bosne i Hercegovine.
To su cinjenice, a tvoje laganje mozes prospati nekom drugom. Slaven Musa trener Zeljeznicara i ostale provjerene informacije.
Smijesan si s tim pokusajima Inter, "titula", a da ne pricamo jadan pokusaj omalovazavanja prvenstva republike BiH, mada udbasi su kasnije bili najveci Jugosloveni, a kasnije ko zna sta.
Cisti fakt: Zeljeznicar je bio sampion Bosne i Hercegovine prije nego je dekretom nastao Torpedo.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Nemesség büszkeségét Mohács
Probajte prevest Zrinjski s našeg na Mađarski.
Probajte prevest Zrinjski s našeg na Mađarski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.