FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Znam da je of topic al' znate li kako se desilo da se unese zastava sa kukastim krstom u Mejdan?Nije trebalo mijenjati dvoranu,ono je bilo prelijepo svaka čast.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Evo ti zastave sa " kukastim " .. malo se preseravaju s textom mediji ..emil02in je napisao/la:Znam da je of topic al' znate li kako se desilo da se unese zastava sa kukastim krstom u Mejdan?Nije trebalo mijenjati dvoranu,ono je bilo prelijepo svaka čast.

-
- Kontakt:
Jel ima gdje prenos utakmice ? Nisam kući

Re: $: FK Sloboda Tuzla
Ima brate dragi BH radio i sportsko popodne 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
ovo je sramota,veci je derbi sloboda siroki nego borac celik,celik i borac su nula ove sezone.sramota sto nema prenosa,,sretno danas slobodi--pozdrav uz gradacca
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma ja trebaju samo nas i prenosit, neka bas mi je drago sto nema prenosa, vrijeme je cini mi se idealno, nije prevruce, samo da kise ne bude, nek se napuni stadion.crvenobijeli je napisao/la:ovo je sramota,veci je derbi sloboda siroki nego borac celik,celik i borac su nula ove sezone.sramota sto nema prenosa,,sretno danas slobodi--pozdrav uz gradacca
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
po meni ovo je bolja utakmica za gledat nego borac celik....klasik je napisao/la:Ma ja trebaju samo nas i prenosit, neka bas mi je drago sto nema prenosa, vrijeme je cini mi se idealno, nije prevruce, samo da kise ne bude, nek se napuni stadion.crvenobijeli je napisao/la:ovo je sramota,veci je derbi sloboda siroki nego borac celik,celik i borac su nula ove sezone.sramota sto nema prenosa,,sretno danas slobodi--pozdrav uz gradacca
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nego, kakva je situacija oko plaćanja dugovanja.Hoće li se moći ispoštovati rokovi .Et to bi bilo moje pitanje na onom druženju . . .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
morat ce se ispostovati rokovi....sva sreca pa niko od tih igraca nije htjeo marke oprostit SlobodiTuzlak04 je napisao/la:Nego, kakva je situacija oko plaćanja dugovanja.Hoće li se moći ispoštovati rokovi .Et to bi bilo moje pitanje na onom druženju . . .

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U kolikim god da su problemima, to su 2 velika kluba, to je derbi decenijama unazad, dok Široki i nije toliko veliki klub. I bolje je, nek raja dođe na stadion umjesto što bi gledali utakmicu na TV-u, pomoći klubu treba i materijalno a ne samo podržavat ih riječima.crvenobijeli je napisao/la:po meni ovo je bolja utakmica za gledat nego borac celik....klasik je napisao/la:Ma ja trebaju samo nas i prenosit, neka bas mi je drago sto nema prenosa, vrijeme je cini mi se idealno, nije prevruce, samo da kise ne bude, nek se napuni stadion.crvenobijeli je napisao/la:ovo je sramota,veci je derbi sloboda siroki nego borac celik,celik i borac su nula ove sezone.sramota sto nema prenosa,,sretno danas slobodi--pozdrav uz gradacca
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nešto kontam da bi danas Šećerović mogao zaigrat' umjesto Sarića 

morat ce se ispostovati rokovi....sva sreca pa niko od tih igraca nije htjeo marke oprostit Slobodistaragarda je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:Nego, kakva je situacija oko plaćanja dugovanja.Hoće li se moći ispoštovati rokovi .Et to bi bilo moje pitanje na onom druženju . . .

ne moze se vise oprastat dovoljno se oprostilo
nekad bilawobly92 je napisao/la: U kolikim god da su problemima, to su 2 velika kluba, to je derbi decenijama unazad, dok Široki i nije toliko veliki klub. I bolje je, nek raja dođe na stadion umjesto što bi gledali utakmicu na TV-u, pomoći klubu treba i materijalno a ne samo podržavat ih riječima.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Druga liga druga liga smijat će vam se svi
Niste svijesni niste svijesni da ćete opet ispasti
A kada opet ,a kada opet ispadnete
Više nikad više nikad se ne vraćate .

- L'Avvocato
- Kontakt:
Mudar sisamozeljo1987 je napisao/la:Druga liga druga liga smijat će vam se svi

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
samozeljo1987 je napisao/la:Druga liga druga liga smijat će vam se svi

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jedina pozitivna stvar je moćna bakljada i navijanje za Nevena, mada za bakljadu ide nova kazna, i Azmiru neće bit svejedno...Igra 0 bodova, k'o i očekivano...Opet, kad se sjetim one šabanije, milina je vidjet da ti dođe Široki na Tušanj. Dobili nas ljudi pošteno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Upravo to, ljudi su 3 klase ispred nas, kad uporedimo svakog naseg igraca sa njihovim, tesko da mozemo rec da i na jednoj poziciji imamo boljeg igraca, jedina greska mislim je bila izmjena na poluvremenu kad je izveo defanzivnijeg Secerovica a uveo Mujica, otvorili smo se i ljudi su to odma iskoristili, nema razloga za zaljenje, posteno ljudi nas dobili.wobly92 je napisao/la:Jedina pozitivna stvar je moćna bakljada i navijanje za Nevena, mada za bakljadu ide nova kazna, i Azmiru neće bit svejedno...Igra 0 bodova, k'o i očekivano...Opet, kad se sjetim one šabanije, milina je vidjet da ti dođe Široki na Tušanj. Dobili nas ljudi pošteno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Svaka čast Fukarama na bakljadi. Tako se voli klub.Vraćamo se u stare staze propasti . . . .
Pa jeste li vi ratardirani maloumnici.Imate li vi gram mozga. Imate li vi prestavu da silne pare moramo vratiti za kratko vrijeme a novom kaznom samo otežavate situaciju. Imate li vi predstavu da će nas za koji dan suspendovati ako ne vratimo novce do 4 septembra, a vi palite baklje. Kome će te paliti ako ne vratimo pare. Pratite li vi situaciju oko kluba. J e b e m ti više specijalne prilike i kad će se više stati na tome . . .
Pa jeste li vi ratardirani maloumnici.Imate li vi gram mozga. Imate li vi prestavu da silne pare moramo vratiti za kratko vrijeme a novom kaznom samo otežavate situaciju. Imate li vi predstavu da će nas za koji dan suspendovati ako ne vratimo novce do 4 septembra, a vi palite baklje. Kome će te paliti ako ne vratimo pare. Pratite li vi situaciju oko kluba. J e b e m ti više specijalne prilike i kad će se više stati na tome . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.