FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Niko ne pljuje njega i nista nije bezze pa ni taj kup. Ako neko bolje proanalilzira skontace ono sta nam se desilo od tog momenta i te arogantne "intervencije". Nije problem ni taj kup i taj gol koliko je problem ono sto se lancano desilo poslije. On je u tom momentu 1000% izgubio samopouzdanje i tako se sve pokrenulo prema dole. Za odbranu i stabilnost je najbitniji golman sa samopouzdanjem. On to definitivno igubio i sve se smuseno prenijelo na odbranu. Toga je i on svjestan i zna da mu je to teret kojeg ne moze vise nositi. Zato odlazi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Montoya je tu, Abidal ce vjerovatno kasnije uci umjesto Albe.
Opet Xavi, Iniesta i Cesc .. Tito ide po 100 bodova.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako čovjek ubija Xavija u pojam, ovo nije normalno.
Ne znam šta bi mu falilo da malo proba i tog Thiaga.

Smoke Weed Everyday!
[youtube][/youtube] Da se najezi covjek 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Baš . I da ode Thiago , ne krivim momka . Nek se debil od trenera udari u glavu onda kad Thiago bude harao u jednom Unitedu , a njemu nepokretni Xavi sa 37 godina vraća loptu unazad kad gubi 2-0...EvoMene je napisao/la:Kako čovjek ubija Xavija u pojam, ovo nije normalno.![]()
Jel zna netko zašto Messi ne igra evo već nekoliko utakmica , ja nisam baš u toku ?
- nidjo_barca
- Kontakt:
Povrijedjen je.viKK je napisao/la:Jel zna netko zašto Messi ne igra evo već nekoliko utakmica , ja nisam baš u toku ?
Ne mogu da vjerujem da u jednoj ovakvoj utakmici on forsira Xavia,Iniestu i Busquesta recimo,dok mu vjecito na klupi sjede Thiago,Song i ostala klapa koja cak ide i na tribine.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
A mogao je komotno i Abidal otpočetka krenuti, pa da izadje tamo par minuta prije kraja i dobije aplauz od navijača koji zaslužuje. Ako se slučajno desi da čak i ne uvede tog čovjeka onda stvarno nema smisla trpiti više takvog trenera.
Smoke Weed Everyday!
Opet niko ne prenosi tekmu.
Nekakve motore, reprize utakmice EPL-a, Chelsea TV.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
SportklubM4kaveli je napisao/la:Opet niko ne prenosi tekmu.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
zar vec hahahah
Što je najgore , većina ovih igrača su skoro cijelu sezonu igrali bez prestanka a on ih opet forsira , IAKO je titula osigurana .. Da je kojim slučajem Guardiola trener , pola ekipe bi bilo izmiješano , te sigurno bi bilo igrača iz B tima ... A ne ovako , on u potpuno nebitnu utakmicu stavlja Piquea , Albu , Mascherana , Busquetsa , Xavija , Iniestu i Fabregasa ...
Villa.
FCB
FCB
SK reprizira utakmice EPL i golove ..Ado1921 je napisao/la:SportklubM4kaveli je napisao/la:Opet niko ne prenosi tekmu.![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja ne znam sta ti gledas...Kod mene Barca Malaga Live hahahhaM4kaveli je napisao/la:SK reprizira utakmice EPL i golove ..Ado1921 je napisao/la:SportklubM4kaveli je napisao/la:Opet niko ne prenosi tekmu.![]()
FCB
FCB
Ja se i dalje ne mogu oteti utisku da ovaj Vilja još nije za staro gvoždje i da još može dosta toga dati Barceloni ako ostane. Vjerovatno sam malo i subjektivan po pitanju toga, jer mi je već godinama omiljeni napadač u Evropi (mislim da to i moj avatar govori
).

Smoke Weed Everyday!
Kakav gol Ceska. bravoooooooooooo 2:0
SportKlub najobicniji reprizira utakmice Engleske Premier Lige.
SK+ prenosi neke motore.
SK Prime je sada Chelsea TV.
Hebli mamu nenormalnu ..
SK+ prenosi neke motore.
SK Prime je sada Chelsea TV.

Hebli mamu nenormalnu ..
Sk obicni 3:0..Lud siM4kaveli je napisao/la:SportKlub najobicniji reprizira utakmice Engleske Premier Lige.
SK+ prenosi neke motore.
SK Prime je sada Chelsea TV.![]()
Hebli mamu nenormalnu ..

FCB
FCB
Al Jezira +2M4kaveli je napisao/la:SportKlub najobicniji reprizira utakmice Engleske Premier Lige.
SK+ prenosi neke motore.
SK Prime je sada Chelsea TV.![]()
Hebli mamu nenormalnu ..
evo 3:0 Montoya

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 01 jun 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.