Zali Boze para..I ebo im ona cijena od 2 KM za pivo sve redom, izadjete sada fino vani i kupite u Bingu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Samo da ti kazem care Pusi **** etBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko je ova Sloboda losa... "Navijaci" pljuju trenera, ali ovdje da Murinjo dodje ne bi meda mogao jer ja gore igrace nisam nikad gledao, ni jedne jedine makar i polu prilike... O navijacima koji imaju 3,4 pjesmice, koji u svakoj drugoj pjevaju protiv Zelje i Sarajeva, koji bjeze od kise pod krov, nema potrebe trositi rijeci. Ove godine je borba za opstanak, pa ne znam otkud onoliko pljuvanje po treneru...
fukaratz je napisao/la:hajmo ovako: Kuduzovic je citavih 45 minuta drzao lijevu stranu, znaci momak neprelazan ulazi Halil i odigra ko najveca picka drugo poluvrijemeDzafic igra 90 minuta
![]()
![]()
momak nit ima brzinu nit koji **** lik koji u Gradini nije mogao igrati kod nas odigra citavu utakmicu
gdje je Sale
uigravamo ekipu sa Saletom danas Jankovic i Mitrovic stoperi (nijedanput nisu igrali zajedno u pripremnom periodu)
Omic ko najveca ckapi odigra utakmicu. ne mogu da vjerujem da su nam igraci onako mlaki i bezvoljni
nije problem kupit sezonsku, kupovat kartu al je problem da gledam ono smece od igre
ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad nam bude Sarajevo gostovalo
sve u svemu jedna velika 0
Šta vrijeđaš čovjeka kojeg qrca, je li šta slagao?tuzlak1987 je napisao/la:Samo da ti kazem care Pusi **** etBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko je ova Sloboda losa... "Navijaci" pljuju trenera, ali ovdje da Murinjo dodje ne bi meda mogao jer ja gore igrace nisam nikad gledao, ni jedne jedine makar i polu prilike... O navijacima koji imaju 3,4 pjesmice, koji u svakoj drugoj pjevaju protiv Zelje i Sarajeva, koji bjeze od kise pod krov, nema potrebe trositi rijeci. Ove godine je borba za opstanak, pa ne znam otkud onoliko pljuvanje po treneru...
Ok je izgubiti ali da se zalazes malo na terenu. Ovo danas je bila katastrofa...Alipasino je napisao/la:Halo nije ovo prva liga sad igrate u premijer ligi pa nema Cire zijanit od Sirokog je normala morate se navic.Kad dodju Vitez ili Mladost to su vasi rivali tu trazite sansu.
Šta ti je bolan gdje si ti bio prije nego su se zapadnjacituzlak1987 je napisao/la:Cim je zapad dosao na sjever pocelo zvizdanje i te stvari, seljacki komentari. Haman je carsija na sjeveru. Dobro je pa se zapad ne cuje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.