FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2014, 19:25

Ukratko sve od igre do navijanja je bilo tesko SMARANJE!

Zali Boze para..I ebo im ona cijena od 2 KM za pivo sve redom, izadjete sada fino vani i kupite u Bingu ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 avg 2014, 19:26

Ne mogu da vjerujem koliko je ova Sloboda losa... "Navijaci" pljuju trenera, ali ovdje da Murinjo dodje ne bi meda mogao jer ja gore igrace nisam nikad gledao, ni jedne jedine makar i polu prilike... O navijacima koji imaju 3,4 pjesmice, koji u svakoj drugoj pjevaju protiv Zelje i Sarajeva, koji bjeze od kise pod krov, nema potrebe trositi rijeci. Ove godine je borba za opstanak, pa ne znam otkud onoliko pljuvanje po treneru...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 23 avg 2014, 19:27

Definitivno pokazatelj da Denis Sadikovic nije za trenera i da je i ono malo igre sto smo imali u Prvoj ligi unistio. Zali boze priprema u Sloveniji pa pola igraca nije spremno. O taktici da i ne pricam, covjek kod 0:1 izvodi Radovanovica a ubacuje Mujkica i ostavlja Dzafica koji je blago receno najveci telac u ekipi, lik veze sa vezom nema. Bajraktarevic cista nula, i onaj 16-ka sto je igrao umjesto Saleta pa lik kod gola ispade ko voz iz sina. Siroki cisto posteno pobijedio ljudi su za dvije klase bolji od nas, sreca pa ocigledno ove sezone ima i gorih od nas :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2014, 19:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko je ova Sloboda losa... "Navijaci" pljuju trenera, ali ovdje da Murinjo dodje ne bi meda mogao jer ja gore igrace nisam nikad gledao, ni jedne jedine makar i polu prilike... O navijacima koji imaju 3,4 pjesmice, koji u svakoj drugoj pjevaju protiv Zelje i Sarajeva, koji bjeze od kise pod krov, nema potrebe trositi rijeci. Ove godine je borba za opstanak, pa ne znam otkud onoliko pljuvanje po treneru...
Samo da ti kazem care Pusi **** et :lolno:

Neka si nam dosao ti da kazes kako je nasa igra losa, Zelju i Sarajevo nije niko ni spominjao, mozda jednom.

To je isti onaj Siroki od kojeg sve vi trebali da izgubite ali su sudije bile velikodusne ;)

Navijaci dosli sa zapada na sjever, normala niko nije glup da kisne kad moze da ne kisne..

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 23 avg 2014, 19:33

Pa idi bolan gledaj svog Zelju, sta si ti radio na Tusnju, i jos uzima sebi pravo da komentarise nesto :crazy:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 avg 2014, 19:36

hajmo ovako: Kuduzovic je citavih 45 minuta drzao lijevu stranu, znaci momak neprelazan ulazi Halil i odigra ko najveca picka drugo poluvrijeme :!: Dzafic igra 90 minuta :?: :?: :?: momak nit ima brzinu nit koji **** lik koji u Gradini nije mogao igrati kod nas odigra citavu utakmicu :!: gdje je Sale :?: uigravamo ekipu sa Saletom danas Jankovic i Mitrovic stoperi (nijedanput nisu igrali zajedno u pripremnom periodu) :!: Omic ko najveca ckapi odigra utakmicu. ne mogu da vjerujem da su nam igraci onako mlaki i bezvoljni :!: nije problem kupit sezonsku, kupovat kartu al je problem da gledam ono smece od igre :!: ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad nam bude Sarajevo gostovalo :!: sve u svemu jedna velika 0
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 avg 2014, 19:42

prvo poluvrijeme dok se imalo malo snage...bara bara...drugo....ljudi su nas pojeli....znaci,POJELI...u svakom segmentu...ljudi se sprdaju i valjaju 3,4 nasa igraca....ne mogu da vjerujem da su ljudi onoliko domintni sto se tice kondicije i spreme....ubili su nas...Sloboda se sa ovom denisovom taktikom i formacijom ponovo vraca na igru izbi nabij...lose al idemo dalje...nisam ni ocekivao ovdje bodove al je nezgodno jer mozemo uc u losu seriju...sva sreca ima i losijih od nas
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 avg 2014, 19:42

fukaratz je napisao/la:hajmo ovako: Kuduzovic je citavih 45 minuta drzao lijevu stranu, znaci momak neprelazan ulazi Halil i odigra ko najveca picka drugo poluvrijeme :!: Dzafic igra 90 minuta :?: :?: :?: momak nit ima brzinu nit koji **** lik koji u Gradini nije mogao igrati kod nas odigra citavu utakmicu :!: gdje je Sale :?: uigravamo ekipu sa Saletom danas Jankovic i Mitrovic stoperi (nijedanput nisu igrali zajedno u pripremnom periodu) :!: Omic ko najveca ckapi odigra utakmicu. ne mogu da vjerujem da su nam igraci onako mlaki i bezvoljni :!: nije problem kupit sezonsku, kupovat kartu al je problem da gledam ono smece od igre :!: ne smijem ni pomisliti sta ce biti kad nam bude Sarajevo gostovalo :!: sve u svemu jedna velika 0

Sve si u pravu, pogotov za Halila, čim je ušao odmah smo primili gol, pored njeg prođe čovjek ko da ga i nema...Zašto Sale nije igrao to samo onaj Guardiola naš na klupi zna. Ni žara ni borbe, dodaju se u odbrani, čuvaju vrijeme, ma sramota velika za nezalaganje...Poraz ne boli toliko koliko je teško gledat ovako bezvoljne igrače.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 avg 2014, 19:43

Igra u prvom poluvremenu solidna dok u drugom Siroki ubacio u brzinu vise i zasluzeno slavio. Navijanje ko k.i.t.a. navijacka grupa svedena na nivo Dobosnice. U 38. minuti prvi put spomenuta Sloboda i u drugom poluvremeno mozda dvaput sve ostalo hvalospjevi o Fukarama i o osobi koja je "zaduzila" tribinu ( sta god to znacilo ). Klub nam se gusi u **** od dugova, a ovi jos pale baklje ispod 3000 KM kazne nece proci.
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2014, 19:50

stvarno sam bolesnik za Slobodom, al' mene Tušanj ove sezone više neće vidjeti! nek' im dođe mati da ih gleda, ja neću :salut:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2014, 19:55

Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist.

Sto prije skontate da smo ovo biti ce vam lakse, bitno je dolaziti na utakmice i placati kartu. Druge nema, bar sada znamo gdje idu pare i sve je uredno i niko ne krade valjda. Tako da nemojte kenjat..

Danasnja posjeta je ispodprosjecna bila, sve je bili ispod prosjeka..Svi se moraju truditi da ostanemo u ligi i ostati cemo, nije ni Denis vjecan na klupi tako da nemojte da pricate nista..

Cim je zapad dosao na sjever pocelo zvizdanje i te stvari, seljacki komentari. Haman je carsija na sjeveru. Dobro je pa se zapad ne cuje..

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 23 avg 2014, 20:00

Sloboda ce se opet svesti na par bolesnika,koji ce dolazit i navijati...Onu igru niko ne zeli da gleda,ono je sramota,SIROKI ZASLUZENO POBJEDIO trebamo slavit sto je samo 0:1 zavrseno,strasnu smo utakmicu odigrali prilike nismo imali,ko manekeni igraju...

i nadam se samo da predsjednik nece odustati,jer ako odustane mi smo ugašeni !!!

sto se tice navijanja,valjda i fukare mogu imati jednu svoju predstavu i zaduzit klub za 2,3 000 ? gdje je 7 miliona?..... taj momak je zasluzio,od sljedecih utakmica druga prica i kraj :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 23 avg 2014, 20:09

tuzlak1987 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko je ova Sloboda losa... "Navijaci" pljuju trenera, ali ovdje da Murinjo dodje ne bi meda mogao jer ja gore igrace nisam nikad gledao, ni jedne jedine makar i polu prilike... O navijacima koji imaju 3,4 pjesmice, koji u svakoj drugoj pjevaju protiv Zelje i Sarajeva, koji bjeze od kise pod krov, nema potrebe trositi rijeci. Ove godine je borba za opstanak, pa ne znam otkud onoliko pljuvanje po treneru...
Samo da ti kazem care Pusi **** et :lolno:
Šta vrijeđaš čovjeka kojeg qrca, je li šta slagao?
Jesmo loši? Nismo, nego smo preloši.
Jesmo "navijači"? Ne, nego nismo ni "n" od "navijača". Gubimo od ekipe koja je za klasu jača od nas, a čitava tribina psuje mrtve, porodice treneru i igračima. Fuj.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 avg 2014, 20:17

Halo nije ovo prva liga sad igrate u premijer ligi pa nema Cire zijanit od Sirokog je normala morate se navic.Kad dodju Vitez ili Mladost to su vasi rivali tu trazite sansu.

gagi5

Post Postao/la gagi5 » 23 avg 2014, 20:29

Alipasino je napisao/la:Halo nije ovo prva liga sad igrate u premijer ligi pa nema Cire zijanit od Sirokog je normala morate se navic.Kad dodju Vitez ili Mladost to su vasi rivali tu trazite sansu.
Ok je izgubiti ali da se zalazes malo na terenu. Ovo danas je bila katastrofa...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 avg 2014, 20:30

tuzlak1987 je napisao/la:Cim je zapad dosao na sjever pocelo zvizdanje i te stvari, seljacki komentari. Haman je carsija na sjeveru. Dobro je pa se zapad ne cuje..
Šta ti je bolan gdje si ti bio prije nego su se zapadnjaci :D sklonili od kiše ? druga minuta sa sjevera ljudi bogaraju, još se dvojica trojica izdvojila i filuju pravo, još kao oni hoće da povedu navijanje :facepalm: ne znam što im se ono dopušta.

Što se igre tiče, prvo ne znam otkud onakve promjene u timu, drugo otkud da onako nemaju snage, što smo napadali bilo je u prvih 15ak minuta, ostalo sve jalovo.
Mislim da smo im mogli parirati da smo bili kompletni, malo su nas povrede bekova izvozale. Sve u svemu dobro čovjek reče, nismo u istom nivou sa Širokim i poraz od 0-1 nije (velika) sramota, biće sramota gubit bodove na Tušnju od bjeljinaca, Viteza, Travnika..
Posjeta, pravo smo se dokazali da nam je jedan poraz dovoljan da upolovimo. Ja ne vjerujem da će Denis još dugo izdržat na klupi, em što se boji Fukara em što idu teže utakmice. Tri boda protiv Slavije su mu spas.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 23 avg 2014, 20:32

Poslije poraza od Širokob Brijega, bolje rečeno tokom drugog poluvremena, Denis Sadiković, trener Slobode, bio je izložen neugodnom skandiranju sa tribina. Navijači su tražili njegov odlazak poslije prvog poraza na domaćem terenu.

"Ako je Denis problem onda ja od sutra nisam više trener Slobode. Vjerovatno da neću ni biti, jer je teško raditi u ovakvoj atmosferi. Zašto sam crna ovca u svom gradu u svom klubu. Došao sam da radim, znamo sa čim raspolažemo, ali je ovo sve teško za izdržati. Ničim ne pravdam poraz, ali jednostavno Široki Brijeg je kvalitetnija ekipa od nas", kazao je Denis Sadiković.

Sadiković je saopštio kako će ujutro donijeti konačnu odluku ostaje li ili se povlači sa kormila Slobode.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 avg 2014, 20:36

Sloboda dvije klase lošija od Sirokog, sa 60 % snage su nas uzeli, to je naša real, trebamo zapinjati sad na gostovanjima protiv ovih ekipa sličnim nama, jer realno najače nam ekipe dolaze i bit će mnogo kikseva. Mislim da nas je katastrofe spasilo to što su igrači Sirkog usli sa velikim repsektom prema nama i mislim da od iznenađenja koliko smo slabiji od njih nisu nam jedno 3,4 komada uvalili. Ovo nam je svima trebalo znamo mogućnosti ove ekipe i sad se boriti dalje. Navijači samo štetu prave, protiv Celika 2500, sad će to sigurno ići jos veca kazna, da makar ima podrška kako treba.Poznavajući naš mentalitet sem utakmica sa Zeljom i Sarajevo ovo ostalo će biti 800 do 1000 ljudi. I vise mi je puna kapa retardirane furke svaku utakmicu psovat Zelju i Sarajevo i onda krivo kad se rekne da su Fukare pune kompleksa, stvarno to vise postaje preglupo, samo se bruka ime Fukare Tuzla. I iskreno sta su oni nasi igrači radili na priremama, pa ljudi moji haj što ne znaju, al kad ne mogu trčat, svaki duel gube, e to je vec sramota.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2014, 20:41

Vidim po komentarima da smo bili zesca kanta...imam samo za dodati da nam predstoji teska borba za opstanak,malo su nas ponijele dvije pobjede na startu,sad se vidi nasa prava snaga..

Moja zelja je da ode ovaj smrad sa klupe,hinja,uhljup sto se vrati koji racku.. :roll:

Sljedeca protiv Slavije tu trazit makar bod da se izvuce..

Vise je fukara bilo na mecu u prvoj ligi,nego sad u PL..do cega je ,ja ne znam..ocekujem svaki put sve vise navijaca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 avg 2014, 20:53

divi mog denisa...vidi moralne vertikale...moj grad,moja Sloboda....kakva ti je to prica,majmuncino jedna...nisi prdio o svom gradu i klubu kad si nas preko nocio ostavio i klisnuo u olimpik...sta onda bi...i kad ne ide prvo leti trener...odradzene su VRHUNSKE pripreme u Sloveniji i da igraci onako ne mogu potrcat,sta je ono ba :? :? ..razumijem da neznas,da je siroki bolji al trci makar,pi.c.k.a mu materina...a ne onako,ljudi ih budalama prave
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.