Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Idimidodjimi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Idimidodjimi » 13 jan 2014, 16:23

avlami97 je napisao/la:Ima li neko podatak, koliko je Džeko odigrao minuta u PL Engleske (samo PL) i koliko je golova dao? Volio bih da to neko postavi. Molba. Hvala unaprijed.
http://int.soccerway.com/players/edin-deko/20588/" onclick="window.open(this.href);return false;

Imas drug dole ispod : Domestic Leagues Domestic Cups International Cups National Team

Klikom na svaki od tih takmicenja pojedinacno dobijas svu statistiku o igranju, minutazi, golovima, kartonima itd.

Romanista10 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ima li neko podatak, koliko je Džeko odigrao minuta u PL Engleske (samo PL) i koliko je golova dao? Volio bih da to neko postavi. Molba. Hvala unaprijed.
Dzeko 9 starter 772 min / 5 golova /
Negredo 15 starter 1263 min / 9 golova /

Za ove kupove nemam izvini. Jer to niko ziv ne vodi statistiku.
slika
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 jan 2014, 16:34

hurem je napisao/la:Covjek (@Romanista) je u 90% stvari u pravu...i ja sam davno pisao kako je negredo startao 6,7 uzastopnih tekmi u PL, a od toga je katastrofalno odigrao makar njih 3, makar...a opet bi narednu poceo u prvoj postavi...jednostavno dupli arsini postoje i to je to...
A oni koji su pisali da je dzeko lijen, ovakav, onakav, evo edin im je odgovorio u ovih par utakmica kakav je...i to se uvijek pisalo, edinu treba samo povjerenje, da ga se pusti da igra, a on ce uvijek uzvratiti na ovakav nacin, kako to cini od bayerna...
Debili ce uvijek pisati negativno o njemu, na osnovu loseg jednog ili dva poluvremena, i onih 10ak minuta koje dobije kada udje s klupe...pa messi tada ne bi napravio razliku...
zato i ne komentarisem cesto...jer debilima je dzaba pisati,..ne vide dalje od nosa...zasto onda trositi rijeci...
a i ti @ROMANISTA...dzaba se mucis...jer oni su i gluhi i slijepi i ne razumiju...
Hvala ti jarane. Samo ne mogu da vjerujem da vecina ne/ne zeli da razumije. Nije mu dao 6,7 nego tacno 8 PL utakmica zaredom. Od kojih 3 gostujuce nije postigao ni jedan jedini gol i nije ga zamjenio. Raja ne razumije da ako se Dzeko nebi povrjedio jucer, da bi Pellegrini opet izvadio Dzeku oko 60-65 min a ne Negreda. Mada je Dzeko tu tekmu bio bolji. Neka se samo zapitaju zasto ?? Odgovor je ne ne mrzi trener Dzeku. Nego zeli da izgradi udarni tim, koji ce se uigravati i igrati SVE jace utakmice. Sta je tu tesko za razumjeti ?? Dzeko ako bi dao 2,3 gola juce poceo bi da grize imao bi jedan gol manje od Negreda i stvarao bi nemir u ekipi. Moguce posljedice nemir u ekipi i losija forma Negreda zbog pritiska. Tako razmisljaju treneri ljudi dragi. A posebno ako jednoga ( Dzeku ) namjeravaju vjerovatno prodati za 6 mjeseci a drugi ce biti tu jos 3 godine minimalno.
Udarni tim se zna:
HART; ZABALETA, KOMPANY, NASTASIC/DEMICHELIS, KOLAROV; SILVA, YAYA, FERNANDINHO, NASRI, AGUERO i NEGREDO. / to je Pellegrinijev DREAM TEAM /.
Dzeko, Navas, Milner i ostali su samo da zamjene glavne zvjezde. A jedan Mancini je znao Balonju kao 4 napadaca ubaciti da igra derbi utakmice. E vidite TO je vec bila rotacija.
Čuj "da zamjene glavne zvjezde". :lol: Očito ne kontaš da ne postoji taj termin "da zamjene" i da je to laičko gledište, nego je treneru najbitnije da u svakom momentu ima frišak i najjači mogući sastav, što je nemoguće jer se bore za trofeje na nekoliko frontova, te ne postoji taj presmiješni laički i medijski termin koji si naveo "glavnih zvijezda" ko da tim čine samo imena. :lol: Ne kupuju oni toliko dobrih igrača da bi jedni bili zamjene nekakvim zvijezdama, nego da stvore nekoliko timova sa kojim će izdržati širinu frontova na kojima se bore.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 jan 2014, 16:36

slika

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jan 2014, 16:41

Ovaj Negredo ljudina izgleda.
Nije pakas neki, sprijateljili su se pravo. :)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 13 jan 2014, 17:00

vedator je napisao/la:
Čuj "da zamjene glavne zvjezde". :lol: Očito ne kontaš da ne postoji taj termin "da zamjene" i da je to laičko gledište, nego je treneru najbitnije da u svakom momentu ima frišak i najjači mogući sastav, što je nemoguće jer se bore za trofeje na nekoliko frontova, te ne postoji taj presmiješni laički i medijski termin koji si naveo "glavnih zvijezda" ko da tim čine samo imena. :lol: Ne kupuju oni toliko dobrih igrača da bi jedni bili zamjene nekakvim zvijezdama, nego da stvore nekoliko timova sa kojim će izdržati širinu frontova na kojima se bore.
Sve je to meni poznato jako dobro. Uvijek bilo. I sve sam objasnio ne zelim se ponavljat. Jer ocigledno ima osoba koji traze sukob na licnoj osnovi. Koliko vidim i sa drugim osobama na drugim temama. Ali isto tako postoje igraci koji ce odigrati u srijedu kup utakmicu ( rezervna garnitura ) i igraci koji ce odigrati sljedecu ligasku Cardiff City odmorni. Vjerovatno identicnih 11 koje sam ja nabrojao prije, kao udarni tim. Ovi "rezervni" sluze da koliko je moguce olaksaju ovim udarnim da svjezi docekaju sve najvaznije utakmice.
Misljenja sam da je Pellegrini tradicionalan trener koji igra tradicionalni 4/4/2 i ima taktiku da napravi prvi tim ( koji se je po meni vec davno formirao, udarni tim ) i klasicne zamjene koje uskacu po potrebi. Pojedini treneri mnogo vise rotiraju ovaj ne. U udarni tim se JAKO tesko ulazi/izlazi kod ovog trenera.
Sta znaci u prijevodu. Tekme protiv Uniteda, Arsenala, Chelsea, Liverpoola, Tottenhama, Evertona i Barcelone zapocinje 95% udarni tim ( ako ne bude povrjeda ). Trener ce toliko izroitirati tim. Da ce mu cim vise clanova udarnog tima docekati nabrojene derbije ( kao i vecinu PL tekmi ) u dobroj formi.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 13 jan 2014, 17:12

Vrijeme je da te se ubaci u ignore listu. Dzaba je.....

Mislio sam da mogu citati ovo donekle al' posto si krenuo da izvaljujes gluposti na kvadrat i da se gubis u pisanju vrijeme je za block!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 jan 2014, 17:15

vedator je napisao/la:
Sve je to meni poznato jako dobro. Uvijek bilo. I sve sam objasnio ne zelim se ponavljat. Jer ocigledno ima pacienata koji traze sukob na licnoj osnovi. Koliko vidim i sa drugim osobama na drugim temama. Ali isto tako postoje igraci koji ce odigrati u srijedu kup utakmicu ( rezervna garnitura ) i igraci koji ce odigrati sljedecu ligasku Cardiff City odmorni. Vjerovatno identicnih 11 koje sam ja nabrojao prije, kao udarni tim. Ovi "rezervni" sluze da koliko je moguce olaksaju ovim udarnim da svjezi docekaju sve najvaznije utakmice.
Misljenja sam da je Pellegrini tradicionalan trener koji igra tradicionalni 4/4/2 i ima taktiku da napravi prvi tim ( koji se je po meni vec davno formirao, udarni tim ) i klasicne zamjene koje uskacu po potrebi. Pojedini treneri mnogo vise rotiraju ovaj ne. U udarni tim se JAKO tesko ulazi/izlazi kod ovog trenera.
I opet istu stvar tj. grešku ponavljaš sa tim "rezerve i udarni", ne možeš da izbaciš iz glave da je to laičko gledište, te da u ovako jakom klubu nema "rezervnih igrača", svi su oni kvalitetni te čine tim onda kada postoji potreba za tim, a naročito u ovakvom slučaju gdje se igra na nekoliko frontova.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 13 jan 2014, 17:27

što se Džeko liže sa Negredom, očito hoće da nametne taj topli bratski odnos da izbace Aguera :lol: :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jan 2014, 17:31

zaboravio sam da postoji ta ignore lista.. super, barem se više neću morat oznojiti da prelistam te tvoje postove..

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2014, 17:35

viKK je napisao/la:zaboravio sam da postoji ta ignore lista..
Neprocjenjivo, vjeruj mi ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 13 jan 2014, 17:38

romanista je si ti onaj english fan sa city foruma?
Ali odgovori krtako molim te moram vecerat.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 13 jan 2014, 17:43

viKK je napisao/la:zaboravio sam da postoji ta ignore lista.. super, barem se više neću morat oznojiti da prelistam te tvoje postove..

Virtu4l je napisao/la:
Joj rahata , ko da se ponovo rodih :mrgreen:
adal je napisao/la:romanista je si ti onaj english fan sa city foruma?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 13 jan 2014, 17:50

[quote="Idimidodjimi"]

Dosta te vise. Dosao si u konflikt sa cetri razlicite osobe u cetiri razlicite teme.
Koji **** se ti nekom smijes. Kad bi ti zivot bio toliko ostvaren, nebi preko monitora glumio nesto.
Cak ni svoju rijec ispred 30 min nisi mogao odrzati. Covjek od rijeci, nema sta !!!!
A ako si se zbog toga ponovo rodio :lol: :lol: :lol: :lol: Onda mislim da je svaki komentar "milo" receno suvisan.
Neka tebi foruma i kladionica. Za mjesec dana sam zaradio vise nego ti za godinu dana na kladi.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 13 jan 2014, 17:59, ukupno mijenjano 3 puta.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 13 jan 2014, 17:55

Nisam. Ne da se mi zajebavati i prevodit na ENG. Inace citam ovaj forum vec 4,5 godina. A njihov 3 godine. Ponekad i nesto "pokupim" od kojeg postera. Izgleda da su ovdje osobe kao Hurem i slicni več davno digle ruke. I 2,3 dezurnih maltretira svaku osobu koja ima drugacije misljenja. Cak pojedinim smeta i duzina posta. Eto nek je pricem gluposti. Sve sami fudbalski eksperti i forumski ratnici.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 14 jan 2014, 00:36

Nisam. Ne da se mi zajebavati i prevodit na ENG. Inace citam ovaj forum vec 4,5 godina. A njihov 3 godine. Ponekad i nesto "pokupim" od kojeg postera. Izgleda da su ovdje osobe kao Hurem i slicni več davno digle ruke. I 2,3 dezurnih maltretira svaku osobu koja ima drugacije misljenja. Cak pojedinim smeta i duzina posta. Eto nek je pricem gluposti. Sve sami fudbalski eksperti i forumski ratnici.
Jarane, od zadnjih 10 stranica na temi "Edin Dzeko" zauzeo si sam komotno 7 stranica minimala..pa moze li neko drugi mozda doci do "rijeci"..ubi nas jarane sa svoji romanima i prcopisanjem..hvala, uzivaj!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 14 jan 2014, 01:57

Romanista, daj nam teoriju kako je Pelegrini krivac sto Edin veceras nije bio na ovoj dodjeli, bar da bude u najboljem timu, ako ne i medju tri kandidata za zlatnu lotpu :D

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 14 jan 2014, 02:21

viKK je napisao/la:zaboravio sam da postoji ta ignore lista.. super, barem se više neću morat oznojiti da prelistam te tvoje postove..

Virtu4l je napisao/la:

Kolege, ne brinite se, ja cu se potruditi da citiram da ne bi stagod propustili :D

Salu na stranu, ja se samo pitam sta ce se postici sa tim postovima tolikim koji se ponavljaju. Isto kao da mi mozemo nesto da promjenimo. Cilj Pelegrinija je da osvoji sta moze, da opravda svoj dolazak, troskove na igrace, platu i ne interesuje ga ko je ko. Sve dok ide dobro, gurat ce istom ekipom kao sto bih i ja da sam na njegovom mjestu kao sto nisam, a to koliko ko doprinosi igri, to je njegovo i ima svoje razloge. Svako neka gleda sebe i neka radi kako je najbolje, a mi cemo za Dzeku uvijek navijati i traziti od njega da daje sve od sebe jer zelimo da ima odlicne rezultate.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 jan 2014, 06:40

Idi svrsavaj na Komazeca fataj se noge odavde.Dzeko je ikona sa Grbavice.Nas ponos i dika.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 jan 2014, 08:47

Murga je napisao/la:

Virtu4l je napisao/la:

Kolege, ne brinite se, ja cu se potruditi da citiram da ne bi stagod propustili :D

Salu na stranu, ja se samo pitam sta ce se postici sa tim postovima tolikim koji se ponavljaju. Isto kao da mi mozemo nesto da promjenimo. Cilj Pelegrinija je da osvoji sta moze, da opravda svoj dolazak, troskove na igrace, platu i ne interesuje ga ko je ko. Sve dok ide dobro, gurat ce istom ekipom kao sto bih i ja da sam na njegovom mjestu kao sto nisam, a to koliko ko doprinosi igri, to je njegovo i ima svoje razloge. Svako neka gleda sebe i neka radi kako je najbolje, a mi cemo za Dzeku uvijek navijati i traziti od njega da daje sve od sebe jer zelimo da ima odlicne rezultate.
što je najgore, on konstantno ponavlja jedno te isto.. znači, kada čitam ovu temu često vidim da lik napiše bukvalno isti post samo malo drugačije preformulisan i kontam šta će mu to?

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 jan 2014, 08:55

Romanista ne daj se, sta mislis hoce li Dzeko pocet sutra :D :
1. Ako pocne zbog cega ga stavlja svaku utakmicu unazad mjesec dana?
2. Ako ne pocne jel zbog povrede ili ga cuva za EPL? :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.