RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
drakensang
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
A sta si mogao od onakve nakaradne vip tribine radit? Realno pricamo, napravljena je za vrijeme Tane i ko zna koliko je para pokrafeno tu, ljudi su nalravili najbolji mogui projekt i kad se krov stavi, izgledace puno bolje. Citiraj me za 2sedm, pa ces mi i clansku uslikat
Druga stvar, pretpostavljam da di glasac SDPa(i ja podrzavam tu stranku da nagladim) ali vjeruj mi u klubu trenutno politike nema ni 1%. Sto se prima od Vlade tokom par mjeseci, vjeruj mi salijevalo se i 5x vise za vrijeme tanovica i kompanije, samo sto je s velezovog racuna slano na privatne. Meni je otici 2min do stadiona, pretp da di ti trenutno vani, i vjeruj da nikad uglefniji poslije rata nismo bili,u svakom smislu. Radovi kasne, iz olrsvdanih razloga, izaslo se s obavijestenjem, vjeruj mi da se svaki dan pojavi 101 problem i da se pise izvjestaj o svakom problemu, svaki dan bi ih 10 bilo. Sve se u hkdu rjesava, ali najbitije je : Nema mesetarenja, kradje novca iz kluba,za svaku marku se zna gdje je otisla, i to sto je skupljeno bit ce i investirano u stadion. Samo kupi clansku 
Sve to stoji ali se treba malo i hladovina razdrmat, mi nikada nećemo prestati, a ne trebaju ni oni. Ja očekivao tekmu pod reflektorima pogledat, valja opet na onaj čelopek
I de tamo ko je na forumu recite adminu da odobri kojeg novog člana, uspavao se i on preko pauze
I de tamo ko je na forumu recite adminu da odobri kojeg novog člana, uspavao se i on preko pauze
Krenuo Velež TV na yt kanalu
Intervju sa Ibrom Rahimićem
Malo se raja u Kaliforniji skupila i pogurala svoj klub. Ta ćeš brato nema nas
Malo se raja u Kaliforniji skupila i pogurala svoj klub. Ta ćeš brato nema nas
Rođeni za Rođene !
06.07.2018.
Danas je gosp. Sead Tucaković, ispred udruženja navijača „Bayarea“ iz Kalifornije, uručio donaciju FK Velež u iznosu od 10.280,00 USD, koja će uveliko pomoći radu Kluba.
U cilju transparetnosti, u nastavku dajemo na uvid spisak donatora koji je uz donaciju dostavljen :
1. Elvir Ikic 45,00 $
2. Mirza Handzer 50,00 $
3. Halil Alicusic 100,00 $
4. Esad Eso Gutosic 100,00 $
5. Damir Popovac 90,00 $
6. Enes Velic 100,00 $
7. Senad Jatic 60,00 $
8. Miro Bresic 150,00 $
9. Mili Pala 100,00 $
10. Fadil Fadja Hamzic 40,00 $
11. Sifet Osmanovic 220,00 $
12. Elvir Omerovic 100,00 $
13. Husein Kljajic 50,00 $
14. Fahro Pasic 40,00 $
15. Elvir Avdic 40,00 $
16. Semir Medar 200,00 $
17. Familija Kadric 60,00 $
18. Ejub Zukanovic 200,00 $
19. Mujo Zukanovic 200,00 $
20. Sulejman Zukanovic 200,00 $
21. Hasan Masic 100,00 $
22. Amir Ganic 100,00 $
23. Vahid Mecirovic 100,00 $
24. Elvir Hadzovic 50,00 $
25. Vedran Zolj 100,00 $
26. Alma Zolj 100,00 $
27. Ferid Trumic 50,00 $
28. Azer Micijevic 100,00 $
29. Bedrudin Besa Kukuljevic 93,00 $
30. Senad Hadzic 100,00 $
31. Faruk Gacanovic 40,00 $
32. Adisa & Mirko Butkovic 100,00 $
33. Hamza Crnogorcevic 40,00 $
34. Amela Pervan 20,00 $
35. Adna Velic 30,00 $
36. Enver Kovacevic 270,00 $
37. Adis Kurtovic 50,00 $
38. Omer Kadric 100,00 $
39. Nermin Hurem 50,00 $
40. Fedja Drocic 15,00 $
41. Senita Hadzic 40,00 $
42. Muhamed Tucakovic 100,00 $
43. Goran Stulic 100,00 $
44. Adin Arap 200,00 $
45. Samir Brozovic 100,00 $
46. Anonimno 500,00 $
47. Zlatko Arap 300,00 $
48. Ramiz Avdic 200,00 $
49. Adis Tucakovic 300,00 $
50. Zijad Bjelavac 175,00 $
51. Haris Dubinovic 200,00 $
52. Haris Seceragic 100,00 $
53. Sakib Crnogorcevic 50,00 $
54. Dzenan Gacanovic 80,00 $
55. Admir Leva Levic 100,00 $
56. Safet Aida Gerin 100,00 $
57. Enes Tursic 60,00 $
58. Asim Vajraca 100,00 $
59. Dylan Popovac 40,00 $
60. Adnan Velic 40,00 $
61. Nedzad Selimovic 100,00 $
62. Almir Hrnjadovic 100,00 $
63. Mirsad Jusufagic 100,00 $
64. Milivoje Cvjetinovic 100,00 $
Iznos od donacija : 6.938,00 $
Iznos od turnira/piknika : 3.342,00 $
Ukupan iznos donacije : 10.280,00 $
Hvala Rođeni !
https://fkvelez.ba/rodjeni-za-rodjene/
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Treb'o si ti doci i za dva dana sve zavrsiti sam da se ne skuplja raja iz UGMR i uposlenici FKV kad si tako pametan.josipmusa je napisao/la:Ja sam čuo da se čekalo da prođe ramazan ., bez zajebancije, čekalo se da prođe ramazan.
Ove godine ne vadim člansku dok ne vidim ikakav pomak s radovima, jedino sto s e uradilo za 2 mjeseca je rušenje onog rugla koji su mogla obavit 2 čovjeka za dan. Iskreno sam razočaran, valjda ne bude k+o u prošlim vremenima...
EDIT; čak ni stolice nisu postavljene
Vrijedja zdrav mozak takav upis.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Poštovani članovi UG MR, FK Velež i svi navijači i simpatizeri FK Velež u gradu Mostaru, Bosni i Hercegovini i Svijetu ovim putem Vas želimo obavjestiti da su na sjednici Upravnog odbora UG Mostarski Rođeni održanoj dana 4.7.2018. godine doneseni sljedeći zaključci:
1. Saldo akcije „WC prema FIFA i UEFA standardima na stadionu Rođeni“ trenutno iznosi 22.417,35 KM. Nakon što smo utvrdili trenutno stanje prikupljenih sredstava odlučili smo da možemo krenuti sa radovima na izgradnji ovog projekta, te smo u četvrtak (5.7.2018) posjetili stadion . U razgovoru sa gospodinom Hasićem odlučili smo pričekati čovjeka zaduženog za ovakve projekte u N/F S BiH koji bi u narednom periodu trebao posjetiti naš stadion i dati nam tačne smjernice u izgradnji. Ovim putem Vas sve pozivamo da se u ovu akciju uključite, kako bi Veležovi navijači još jednom dokazali da su bez obzira na trenutnu poziciju kluba i njegove rezultate broj jedan u BiH. Želimo prvenstveno da „sebi“ obezbjedimo ljudske uslove za gledanje utakmice, nakon čega ćemo sigurno krenuti u dalje projekte kako na izgradnji infrastrukture, razvoja kluba tako i omladinske škole.
2. Želimo obavjestiti sve trenutne članove da će se sve njihove uplate: Članarine, donacije i sve ostalo u narednom periodu knjižiti kao donacije. Članom udruženja od dana obavještenja koje će biti objavljeno u narednih nekoliko dana može postati svako ko postane članom FK Velež, odmah direktno u prostorijama kluba. Upis u članstvo će biti besplatan a visina donacije ili pomoći u nekim drugim materijalnim sredstvima će biti dobrovoljna. Na ovaj način želimo omasovljavati naše članstvo i Veležove navijače upoznati sa našim radom, što ćemo također učiniti u narednom periodu.
Upravni odbor se zahvaljuje svima koji su do sada učestvovali i učestvuju u našim akcijama. Nama je svaki doprinos važan i mi ga cijenimo, Ovim putem Vas sve pozivamo da nam se pridružite i da pokažemo da su navijači jedan od Veležovih najjačih aduta.
Bilo kuda Velež svuda !
Upravni odbor UG Mostarski Rođeni
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
................
Zadnja izmjena: shotokan1, dana/u 17 mar 2021, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
DAS IST WALTER
U boj za Velez svoj.shotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG
18h, Fojnicashotokan1 je napisao/la:Kad sutra igramo sa Slobodom posto niko nista ne objavljuje?
Hvalazizu1991 je napisao/la:18h, Fojnicashotokan1 je napisao/la:Kad sutra igramo sa Slobodom posto niko nista ne objavljuje?
DAS IST WALTER
Kad je Velež u pitanju ne postoje srbi hrvati bošnjaci cigani jevreji. Samo crveni olos i crvena bagra kojoj je Velez svetinja i religija. Klub iz rajeshotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Hoce nekim (ne)sretnim slučajem bit tekma na City TV?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ako nam ga popušitePenaltiky je napisao/la:Hoce nekim (ne)sretnim slučajem bit tekma na City TV?
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mexico je napisao/la:Kad je Velež u pitanju ne postoje srbi hrvati bošnjaci cigani jevreji. Samo crveni olos i crvena bagra kojoj je Velez svetinja i religija. Klub iz rajeshotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG[/quote
...............9
Zadnja izmjena: shotokan1, dana/u 17 mar 2021, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
DAS IST WALTER
Jesi mi ga šukno, obiđi krug, trubi, glavni si baja u VrapcicimaMexico je napisao/la:Ako nam ga popušitePenaltiky je napisao/la:Hoce nekim (ne)sretnim slučajem bit tekma na City TV?![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Brato ispermamo ih po labrnjishotokan1 je napisao/la:Slažem se... Ali vidim da dosta ljudi pise kako je bosnjacki klub za koji navijaju samo bosnjaci...Mexico je napisao/la:Kad je Velež u pitanju ne postoje srbi hrvati bošnjaci cigani jevreji. Samo crveni olos i crvena bagra kojoj je Velez svetinja i religija. Klub iz rajeshotokan1 je napisao/la:I mi Srbi volimo Velez!!!! MUSVDG
Heller nisam ga sukao zajebajem se glupane jedan sta se primas ko junac. Cuj vrapcici
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Prema novim informacijama, utakmica ce biti u 17h, dok prijenos nije najavljen.
To ti ne bih znao reci. Ako bude, bice sutra u toku dana najava na FB i oficijelnoj stranici. Prije je snimala ekipa sa City TV.shotokan1 je napisao/la:Postoji li sansa da bude na Velež TV?
.........................
Zadnja izmjena: shotokan1, dana/u 17 mar 2021, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
DAS IST WALTER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.