Garant na nekoj slici bez djevojkeHZ_ilidzaa je napisao/la:Svan'o sam na **** ... Reina orient de luxe party , haj pogadjajte koji sam ... http://****/vijest-1727
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
u prevodu pomozi nam , skrati izbor ...insider je napisao/la:Garant na nekoj slici bez djevojkeHZ_ilidzaa je napisao/la:Svan'o sam na **** ... Reina orient de luxe party , haj pogadjajte koji sam ... http://****/vijest-1727![]()
![]()
Trazim te i ja. Sigurno si lijep ispo, jer ne bi postavljao ovdje. Ganjas teretanu, znaci naci cu te, **** ja sebe 
Da nisi Amel Curic
Da nisi Amel Curic
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- molotovljev
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Musko, musko, zemsko na slici?
Cini mi se da ides u srednju jos uvijek, pa bi mogla ova mineralna proci? (mislim na sliku s mineralnom, ne da si mlad za alkohol)
Cini mi se da ides u srednju jos uvijek, pa bi mogla ova mineralna proci? (mislim na sliku s mineralnom, ne da si mlad za alkohol)
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi ti ovaj s ovim Arapom
E onda si jedan od ove dvojice malaca u košulji ovoj sivoj,imaju i ova dvojica sa crnkom ,ali ti si još mali ,a ovi su prevestari
E onda si jedan od ove dvojice malaca u košulji ovoj sivoj,imaju i ova dvojica sa crnkom ,ali ti si još mali ,a ovi su prevestari
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo su 3 slike sa 2 kuronja i djevojkom. Ti si na slici 30
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Sa Adelom snima Red Carpethodža je napisao/la:6-sta slika..ova mrcina od 100 kila![]()
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- legenda reala
- Kontakt:
E nisi ni ovaj sa ovom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
JesSoni je napisao/la:Musko, musko, zemsko na slici?
@legendo To je Maja na toj slici , a ovo na mojoj od sestre jaranica , nije moj tip
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam ja nikaku Maju
al ova crnka dobra
I ti si ovaj žuti ,krupniji znači ,jer ako si ovaj manji ,zbog čega ideš u teretanu

I ti si ovaj žuti ,krupniji znači ,jer ako si ovaj manji ,zbog čega ideš u teretanu
Nemoj da ga perete na ruke. Sam covjek kaze da se ubi u kafani.
Ako si ovaj lijevi, ili "zuti", totalno si iskuliro ove sto su s tobom. Ko da se sam slikas, bas si nekako fokusiran
Ako si ovaj lijevi, ili "zuti", totalno si iskuliro ove sto su s tobom. Ko da se sam slikas, bas si nekako fokusiran
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
oj tek se probudi...ebem ti budalu
zato cu vcrs ovce brojat do sabaha...odoh se bacit na sviranje balasevih devedetih.valjda me mati nece izbacit iz kuce
zato cu vcrs ovce brojat do sabaha...odoh se bacit na sviranje balasevih devedetih.valjda me mati nece izbacit iz kuce
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cuj zuti xD Smedjilegenda reala je napisao/la:Ne znam ja nikaku Majual ova crnka dobra
![]()
I ti si ovaj žuti ,krupniji znači ,jer ako si ovaj manji ,zbog čega ideš u teretanu![]()
![]()
@hodza nemoj da stavljam gologuze slike ovdje pa da vidis... Malo je ovako krupnih dvometrasa ...Ljudi mi se ibrete kolk'o sam napredovao , sa 92 na 110 kg za 5 mjeseci
@Soni tako je
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 16 dec 2011, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sjebo si me sad kad si reko da imas 2 metra. 
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro sam ja neki dan govorio da probušiš kašiku
Vidim ja na slici da te ova košulja zategla preko stomaka pa si je malo izvuko iz pantola

Vidim ja na slici da te ova košulja zategla preko stomaka pa si je malo izvuko iz pantola
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.