FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Esii TM87 » 21 dec 2010, 23:55

Ovo za mitomane koji su znali rasplet situacije u naprijed :lol: .

Sad kad gledam kako pricaju Seha i Bekric koji isp'o gospodin samo takav... a Seha ce ispasti jos veci,prepustio je sve Amaru i tu je kraj price.
Pa kad se vratis unazad i sjetis Coce i Kerle koji su bjednici ispali..zabaravili su bili sve zajednicke akcije gledali samo sebe..ali sve ce im se to vratiti aBd ja im to zelim ;)
1921-2011

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 dec 2010, 23:58

LIvada2 je napisao/la:Savršena rečenica prilikom raskida..kada ona moli za drugu šansu: "Imala si više šansi nego Lazar"

fkt ovaj bekric me odusevio 8-)

a u danasljem sportu Seha izjavio da nece ici iz kluba ako klub nece nista zaraditi 8-) i da Osim ima veliku ulogu u njegovom zivotu..s tim da ce trazit poboljsane uslove...kao sto ima Lazar npr :mrgreen:

Hahahhah maco eto Lazara :D
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 dec 2010, 08:14

slika
slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 22 dec 2010, 08:41

Stole iz Bora je napisao/la:slika
slika
Svaka cast Mirso majstore e on treba da bude primjer ostalim igracima kako se gine za sveti dres,Mirso kralju :)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 dec 2010, 10:02

Semir Štilić : Karijeru ću završiti u Želji
http://tinyurl.com/2vandpv
na izvoru :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 dec 2010, 10:30

Eto njega u Olimpic ako mu dozvoli Zilina tu posudbu.
AMAR OSIM

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 22 dec 2010, 10:39

hahaha cuj u olimpiC ! nidje veze nevjerujem!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 dec 2010, 10:40

Stole iz Bora je napisao/la:Eto njega u Olimpic ako mu dozvoli Zilina tu posudbu.
Ma mislim da je suplja sva ta prica oko njegovog povratka...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 dec 2010, 10:48

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Eto njega u Olimpic ako mu dozvoli Zilina tu posudbu.
Ma i ja vjerujem da je ovo obican supljak...ali cisto da napisem da,cak i da ima istine u ovome,mislim da bi dosao kod nas,ne recimo u olimpic,po mom misljenju ovde se ne bi radilo o parama,Vladavic je relativno mlad,igra u klubu iz lige prvaka,love ima dovoljno,pa ako se zasitio,vratio bi se da igra lopte kod nas,zbog navijaca i tradicije,ne zbog love...da ganja lovu,ganjao bi i ligu koja lovu ima :D
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 dec 2010, 11:04

Extra bi bilo kad bi se Vladavic vratio na Grbavicu, veliko bi to pojacanje bilo ipak.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 dec 2010, 11:11

boccaccio je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ma i ja vjerujem da je ovo obican supljak...ali cisto da napisem da,cak i da ima istine u ovome,mislim da bi dosao kod nas,ne recimo u olimpic,po mom misljenju ovde se ne bi radilo o parama,Vladavic je relativno mlad,igra u klubu iz lige prvaka,love ima dovoljno,pa ako se zasitio,vratio bi se da igra lopte kod nas,zbog navijaca i tradicije,ne zbog love...da ganja lovu,ganjao bi i ligu koja lovu ima :D
Kvazinovinarima je izgleda dosadno kako nema desavanja u domacim klubovima pa izmisljaju i pisu svakakve nebuloze. Dzeku su vec preselili u 3 od 5 liga petice pa sad presli malo na druge BH igrace. Prvo Ibisevic pa Vladavic pa ce za koji dan i neko novi da seli negdje .. 8-)
AMAR OSIM

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 dec 2010, 12:11

Majkl Stivens:"Stanić je prava prilika, ali postoje još neki igrači!"

Sin jednog od najpoznatijih holandskih trenera Huba Stivensa, Majkl, zvanični je skaut većeg broja holandskih, njemačkih i austrijskih fudbalskih i košarkaških klubova. Majklova odlična sposobnost prodaje igrača po cijeloj zapadnoj Europi ne čudi kada se uzme u obzir činjenica da mu je otac u svojoj karijeri vodio klubove poput Šalkea, Kelna, HSV-a, PSV-a, Rode Kerkrade, Red Bull Salzburga...

Prije nekoliko sedmica Majkl Stivens potvrdio nam je kako je Roda Kerkrade, u kojoj igra nekoliko "njegovih" igrača, bacila oko na mladog fudbalera FK Željezničar, Srđana Stanića.

- Tako mladi igrači koji dobro igraju na više pozicija, koji imaju solidan pregled igre i vrhunsku tehniku uvijek su nam zanimljivi. - kaže naš sagovornik i dodaje - Ne treba se praviti lud i žmiriti pred činjenicom da su bh. igrači višestruko jeftiniji od igrača iz susjednih država, a iskustvo pokazuje da talentom i kvalitetom sigurno ne zaostaju, ako nisu u prosjeku i kvalitetniji.

Gol Srđana Stanića protiv Rudara u posljednjem kolu Premijer lige proglašen je najljepšim golom po izboru portala Goal.com u toj sedmici. Koliko je to promovisalo mladog fudbalera?

- To je odličan marketing za svakog igrača, ali jedan gol ne mjenja ništa nama skautima. Konketno Stanića, ali i još nekolicinu igrača u vašoj ligi pratimo duže i siguran sam da igraju u boljim uslovima da bi mogli pokazati puno puno više.

Dakle, naši igrači mogu igrati bez problema u europskim ligama?

- Pa evo zadržaćemo se konkretno na fudbaleru Željezničara, iako je ista stvar sa još nekim igračima u Bosni. Stil fudbala koji se "njeguje" u BiH nije nimalno lijep, ali se ne može reći da je totalno nekvalitetan. Igrači dobivaju veliko iskustvo, gostuju na teškim terenima, tako da kada zaigraju za uređene timove oni mogu da se brzo uklope, naravno ako imaju potreban kvalitet i fizičku spremu.

Za sad ste nam spominjali samo Stanića, ali govorite o još nekim igračima?

- Sigurno je da iz vaše lige u ovom trenutku pet ili šest momaka može igrati u Holandiji. Naravno ne odmah u prvom timu Ajaxa, ali sigurno u klubovima sa sredine tabele. Ko se uspije dokazati automatski će otvoriti vrata novim Bosancima u Erdivisiji. Ne zaboravite Džeku koji je iz bosanske lige došao do toga da u dvije utakmice zabija golove Mančester Junajtedu u Ligi šampiona.

Vratimo se na Stanića i interes Rode JC? Možemo li očekivati transfer uskoro?

- Nisam razgovarao sa Stanićem i imam običaj, kao što pravila nalažu, prvo komunicirati sa klubom ili zastupnikom. Koliko znam on nema zvaničnog zastupnika, a putem vašeg portala, ali još nekih mojih poznanika u BiH dobio sam povratnu informaciju da bez konsultacija sa trenerom Osimom Stanić neće pristajati na nikakve nove ugovore.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 dec 2010, 13:07

pile87 je napisao/la:
Šuplja 100 % . ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 22 dec 2010, 15:41

Kako je lijep ovidjeti da se osim vecinom pita za transfere,evo primjer je i ovaj inetrvju nista bez Osima nece raditi ni stanic ni sehic itd
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 dec 2010, 15:54

Oni dolaze..............da zaokruže fudbalski život.

1.Semir Štilić (unosi nemir)
2.Edin Cocalić (capiten,Stub odbrane)
3.Semir Kerla (Terminator, da se oduži)
4.Admir Vladavić (kao ljubimac one generacije golbradih mladića Grbavice, srčan,rekao NE komšijama,Ronaldinjo potezi)
5.Sanel Jahić (univerzalac,biće mu to treći mandat u Želji, u jednoj polusezoni demonstrirao perverzije od golova)
6.Džeko Edin............... :)
7.Bubi... :mrgreen:
8. ect....

P.S.KAD TAD,VEĆINA NJIH. ;)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 dec 2010, 16:04

Uza sposobnost Admira je da prica gluposti
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 dec 2010, 16:33

Jadranko Bogičević o svom oporavku:

"Evo, hvala na pitanju, napreduje polako...poceo sam skoro da trckaram, pomalo... Nadam se da cu se ubrzo vratiti...hvala vam jos jednom, sto ne zaboravljate...;) "
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 22 dec 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 dec 2010, 16:54

Mislio sam da Kerla nece ispasti pizdun kao i Coca svojevremeno cak sam bio ubjeđen u to, ali sam se dobro prevario :x :x **** i menagere i njihove uticaje al meni jasno gdje im je barem trunka karaktera :? kakva pizda moras biti da guzicom zatvaras vrata sebi i tu klubu koji te ISTRPIO i isforsirao :oops: :oops: kakav dzon obraz moras biti za toga...nadam se da Šeha nece ponavljati takve greške....pa neka se ugledaju na Bekrica, koji je sad to možemo slobodno reci ispao veliki gospodin i profesionalac za razliku od ove naše djece.

Mislim da i bez Kerle imamo i dalje najjacu odbranu u ligi...Mešić,Bogicevic,Vasilic i Gancev su garancija da cemo i na proljece imati odlicnu odbranu.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 22 dec 2010, 17:13

Semir Štilić: Karijeru ću završiti u Želji, klubu kojeg volim srcem. Danas je objavio jedan portal ovaj naslov

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 dec 2010, 17:29

23.12.2010 SKUPSTINA :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, samoFKS i 35 gostiju.