Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Kad se sjetim da su se zahvaljivali Bayernu što im je gurnuo Ajaxa u ruke. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ASD
- Kontakt:
Moze se reci i za Ramosa i Marcela isto, kao i za Navasa. Ne samo za Ronalda.NadalRafa je napisao/la:Ne falii Rona Realu naa aa.. Rona sve osvojio zahvaljujuci saigracima... Steta jbg nema sudija da guraju vise.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 05 mar 2019, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jest, realno.jasmin10 je napisao/la:Luka Modrić jedan od najboljih veznjaka ikada hahahahhahahahahahahahahahha
34 godine sad, logican pad. Ne znam da su Xavi i Iniesta u tim godinama igrali bolje. Samo se takvih treba na vrijeme rijesiti sto je Barca i uradila.
Ajax je defanzivno los, po strani ova inspirativna pobjeda, ali bi Barca razmake izmedju linija i ovog desnog beka brutalno koristila. Fin tim je Ajax, ne mozes sada reci da osim de Ligta imaju jos par svjetskih individua, kao kolektiv su na mjestu, ali su bas zeleni. Real je jednostavno prelos dok bi Barca uzela rutinski.let3 je napisao/la:Tako ce i biti, ako ih izvuku. Ajax mnogo dobra ekipaDonnie Darko je napisao/la:Kako bi moćno bilo da Ajax izvuče Barcelonu u četvrtini i razjebe ih kao Roma prošle sezonerazbucali su Perezovu prćiju o obje tekme.
Al valja prvo proci Lyon
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Naravno da jeste.BosniaBoston je napisao/la:Luka modric je jedan od najboljih veznjaka ikad,covjek pertle sveze za 3 sekunde
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Cuj to Modric solidan, e boze sacuvaj sta se sve ovdje nece procitati.Citav Real je u kurcu ovu sezonu pa tako i on vecinu vremena.Nema tog igraca koji ce sam vuci tim koliko god bio dobar, takav ne postoji.Ovdje kao da se zaboravljaju predstave Modrica prethodnih godina.
- anonymousHD
- Kontakt:
Real Madrid osvojio titule radi veznog reda, radi Modrića-Kroosa-Casemira, hmm, večeras isti taj vezni igrao, šta bi? Propade i ta teorija.NadalRafa je napisao/la:Ne falii Rona Realu naa aa.. Rona sve osvojio zahvaljujuci saigracima... Steta jbg nema sudija da guraju vise.
Užitak je čitati postove. Naročito postove onih kome je Rejal nanio puno bolova proteklih sezona 
Odličan Ajax, volio bih ih vidjeti protiv Citya.
Rejalu nije lako jer Modrić i Kros od odlaska Ronalda nemaju koga praviti boljim no što jeste

Odličan Ajax, volio bih ih vidjeti protiv Citya.
Rejalu nije lako jer Modrić i Kros od odlaska Ronalda nemaju koga praviti boljim no što jeste
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako su se ovi misevi madridski vratili poslije tekme,gdje ste bili tokom prcanja?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sad je bar jasno da su prave vodje bili Ramo i Rona. Bez njih ne da nije ista ekipa vec je odron ekipa.anonymousHD je napisao/la:Real Madrid osvojio titule radi veznog reda, radi Modrića-Kroosa-Casemira, hmm, večeras isti taj vezni igrao, šta bi? Propade i ta teorija.NadalRafa je napisao/la:Ne falii Rona Realu naa aa.. Rona sve osvojio zahvaljujuci saigracima... Steta jbg nema sudija da guraju vise.
Da je igrao za bayern bio bih GOATenobarca je napisao/la:Cuj to Modric solidan, e boze sacuvaj sta se sve ovdje nece procitati.Citav Real je u kurcu ovu sezonu pa tako i on vecinu vremena.Nema tog igraca koji ce sam vuci tim koliko god bio dobar, takav ne postoji.Ovdje kao da se zaboravljaju predstave Modrica prethodnih godina.

Ne zele prihvatiti da mu je poklonjena nagrada zbog Ronalda i to ti jeSaurman je napisao/la:Čim je dobio nagradu ne može više umoran je.Policeman je napisao/la:"Ne moze vise Modric ima 33g"i kao da je dobio ZL prije 5g a ne prije 5 mjeseci
i kao "ne moze vise"
Likovi su tako zaludjeni da ja ovo nisam vidio pa evo ovaj drugi lik pise Kurto jeste najbolji na planeti ali et samo ovu sezonu u losoj formi

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Stvarno poredis Xavija i Iniestu sa Modricem ?Kajzer10 je napisao/la:Pa jest, realno.jasmin10 je napisao/la:Luka Modrić jedan od najboljih veznjaka ikada hahahahhahahahahahahahahahha
34 godine sad, logican pad. Ne znam da su Xavi i Iniesta u tim godinama igrali bolje. Samo se takvih treba na vrijeme rijesiti sto je Barca i uradila.
Luka Modrić je na njihovom nivou ?
Dani zuluma su iza vas.
Radujte se.
Radujte se.

Ako se to odnosi na mene, procitaj ponovo sta sam napisao vezano za Curtoisa.Policeman je napisao/la:Ne zele prihvatiti da mu je poklonjena nagrada zbog Ronalda i to ti jeSaurman je napisao/la:Čim je dobio nagradu ne može više umoran je.Policeman je napisao/la:"Ne moze vise Modric ima 33g"i kao da je dobio ZL prije 5g a ne prije 5 mjeseci
i kao "ne moze vise"
Likovi su tako zaludjeni da ja ovo nisam vidio pa evo ovaj drugi lik pise Kurto jeste najbolji na planeti ali et samo ovu sezonu u losoj formi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ali i od ovog malog beka napravili nekog giga mega igraca,do te mjere da Marcelo ispada polovnjak u odnosu na njega ....lik na sigurno samo prvom do sebe

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mi smo još i dobri. Dva remija sa ovim Ajaxom i "prolaz" na golove u gostima. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Cakir i Kassai trebaju imati svoje murale ispred ulaza na SB, da ih uvijek podsjete kako su došli do njih.ek0 je napisao/la:Nebitno, ono što ostaje je to da su male šanse da će iko ikad više osvojiti 3 u nizu (neka pokušaju 2 za početak).
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Igrali su igraci koji se isto zovu. Ovo sto oni igraju ove sezone, daleko je od onog kako su igrali prosle.anonymousHD je napisao/la:Real Madrid osvojio titule radi veznog reda, radi Modrića-Kroosa-Casemira, hmm, večeras isti taj vezni igrao, šta bi? Propade i ta teorija.NadalRafa je napisao/la:Ne falii Rona Realu naa aa.. Rona sve osvojio zahvaljujuci saigracima... Steta jbg nema sudija da guraju vise.
Isto i Marcelo, prosle godine najbolji bek na svijetu, ove sezone nije ni za klupe.
Previse stvari je sustiglo Real. Nista ovo nije slucajno sta im se desava.
Stara i isluzena ekipa, bez kvalitetne svjeze krvi proslo ljeto.
-
- Kontakt:
Pa vidis da ti nemas veze s mozgom Modric bolji igrac nego sto je Ribery ikad bio hahahahahahahahahaEpidaurus je napisao/la: Jer je Luka Modric veci i bolji igrac nego sto su ta dvojica ikad bila.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.