btw. Pizzaro usao u 71. minuti, imao 27 dodavanja, vise od desetorice iz pocetne jedanaestorke Roversa.
Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
To mozda po njihovom izboru. Ovo je zvanicno jbg, ovdje objavljuju startne postave.
btw. Pizzaro usao u 71. minuti, imao 27 dodavanja, vise od desetorice iz pocetne jedanaestorke Roversa.
(EPL index)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pošteno sam se ismijao kad' sam vidio statistiku Silve i jednog igrača Roversa koja se tiče dodavanja
Zamislite da vezni igrač ima jedno (neuspješno) dodavanje za čitavo poluvrijeme.
Zamislite da vezni igrač ima jedno (neuspješno) dodavanje za čitavo poluvrijeme.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Potpuno zaslužena pobjeda, cijelu utakmicu ste dominirali, čestitke 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
City strasan..zaista im ostale ekipe u ligi nisu ni do koljena,izuzev Uniteda i Totenhema,mada dobro znamo kako su i oni prosli na svom terenu protiv gradjana... kakve samo napadace imaju,ne zna se ko je bolji...Dzeko,Baloteli,Aguero,Tevez!:) sad slijedi lagana utakmica protiv Boltona ,u medjuvremenu ce United igrati na 2 gostovanja ,pa cemo vidjeti.. extra prilika da se City odvoji na tabeli!
Tevez 21 gol,Dzeko 18,Baloteli 13...ludnica fakat!
Tevez 21 gol,Dzeko 18,Baloteli 13...ludnica fakat!
- Evolution87
- Kontakt:
ma uzimate prvenstvo k'o kasikom 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bilo je na poluvremenu ono poredjenje i bio je neko iz citya (ja mislim balotelli ili silva) i hoilett,i ima onih 7,8 rubrika i hajd sad ovim iz citya dosta brojeva ima,kad vamo kod hoiletta sve 0 samo zadnja ona kategorija,pogresni pasovi 1..
Toliko o tome kako je odigrao Blackburn danas.
Blackburn je igrao onoliko koliko mu je City dozvolio! samo ne mogu vjerovati da je ta ekipa pobjedila United u Mancesteru...Narin je napisao/la:Bilo je na poluvremenu ono poredjenje i bio je neko iz citya (ja mislim balotelli ili silva) i hoilett,i ima onih 7,8 rubrika i hajd sad ovim iz citya dosta brojeva ima,kad vamo kod hoiletta sve 0 samo zadnja ona kategorija,pogresni pasovi 1..Toliko o tome kako je odigrao Blackburn danas.
Brate u Premiershipu nema lošeg tima, da je kojim slučajem Blackburn u Seriji A, bio bi u velikoj četvorci po svemu.
ma nema, kakva glupost...sonik24 je napisao/la:Brate u Premiershipu nema lošeg tima, da je kojim slučajem Blackburn u Seriji A, bio bi u velikoj četvorci po svemu.
Bože pošalji meteor i budi precizan...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Blackburn sa ovakvom igrom bi i u seria b imao problema da obezbijedi opstanakmuXmania je napisao/la:ma nema, kakva glupost...sonik24 je napisao/la:Brate u Premiershipu nema lošeg tima, da je kojim slučajem Blackburn u Seriji A, bio bi u velikoj četvorci po svemu.
Bože pošalji meteor i budi precizan...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Na čemu trebaš biti da bi ovakvo nešto lupio?sonik24 je napisao/la:Brate u Premiershipu nema lošeg tima, da je kojim slučajem Blackburn u Seriji A, bio bi u velikoj četvorci po svemu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U pravu si.sonik24 je napisao/la:Brate u Premiershipu nema lošeg tima, da je kojim slučajem Blackburn u Seriji A, bio bi u velikoj četvorci po svemu.
Po broju primljenih golova, izgubljenim utakmicama, crvenim kartonima i sličnim stvarima. Ovaj Blackburn bi se borio za opstanak u svakoj ligi petice. Dobro, možda bi u francuskom prvenstvu zauzimao respektabilnu 14. poziciju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bosnas_ je napisao/la:City strasan..zaista im ostale ekipe u ligi nisu ni do koljena,izuzev Uniteda i Totenhema,mada dobro znamo kako su i oni prosli na svom terenu protiv gradjana... kakve samo napadace imaju,ne zna se ko je bolji...Dzeko,Baloteli,Aguero,Tevez!:)
City je ove sezone igrao tri puta sa Unitedom, od toga je dva puta izgubio.
Burazeru puhanje znaš kakav je pojammandraX je napisao/la:Na čemu trebaš biti da bi ovakvo nešto lupio?sonik24 je napisao/la:Brate u Premiershipu nema lošeg tima, da je kojim slučajem Blackburn u Seriji A, bio bi u velikoj četvorci po svemu.
Čuj Blackburn
Oplakah majke mi
U stanju su loptu u svojim nogama zadržati 2 sekunde svakim 5 minuta ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
blackburn je za gijon manchester.
Nisi mog'o bolje poređenje naći, samo što u ovom slučaju Manchester i nije neka sila ...dzonvejn je napisao/la:blackburn je za gijon manchester.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
jok, real je sila. pogotovo kad ih barcelona naguzi.*p!p!t@* je napisao/la:Nisi mog'o bolje poređenje naći, samo što u ovom slučaju Manchester i nije neka sila ...dzonvejn je napisao/la:blackburn je za gijon manchester.
Jezik pregriz`o.*p!p!t@* je napisao/la:Nisi mog'o bolje poređenje naći, samo što u ovom slučaju Manchester i nije neka sila ...dzonvejn je napisao/la:blackburn je za gijon manchester.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma Blackburn bi se borio za titulu u svim ligama sem Premiershipu jer tu ima 20 super jakih klubova , a posto se nalazi u Premiershipu ipak se bori za opstanak.Steta za tako jaku ekipu , puno kreativnosti i igre koja ostavlja bez daha.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Sreća ne guzi ni Manchesterdzonvejn je napisao/la:jok, real je sila. pogotovo kad ih barcelona naguzi.*p!p!t@* je napisao/la:Nisi mog'o bolje poređenje naći, samo što u ovom slučaju Manchester i nije neka sila ...dzonvejn je napisao/la:blackburn je za gijon manchester.
@Rooney88 vidiš da lik povezano priča, mor'o sam
Ma to @Johny
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.