FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ajla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ajla » 30 jun 2010, 21:11

Phill Jackson je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:ako dzafic igra veznjaka onda sam ja samuel l. jackson,a ne phill jackson :mrgreen: ..i kolko znam nije ni potpiso za vas :roll:
Nije vezni nego iza špica ;)
ako je tako onda bi vam moro smajlovic sam u napadu bit
i ja kazem nije ovo dobro postavljeno slobodina postava je 4-4-2 dafic nemoze igrati veznog a trebaju dva vezna biti tak da Dafic ispada.....TREBA NAM NAPADAC....da bude jaran s Smajlovicem da nam nebude Smajlovic sam :D
FKR 1987..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jun 2010, 21:32

Frutek je napisao/la:------------Mujkić/Divković------------
-------------------------------------------
Malkić-Jogunčić-Milošević-Crnogorac
????-------------Gavarić-----------Bekić
-----------------Džafić-------------------
---------Smajlović-Nikolić--------------

Mislim da bi ovo bio jedan od najjacih timova lige jos nekog desno dok se Tarik ne oporavi i ako Džafić dođe, još kad bi Krasića vratili 8-) spremni smo za Evropu :mrgreen:

stana nikad kod nas, a ni u Zrinjskom nije bio napadac :)... covjek na beku vecinu svoje karijere odigrao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 jun 2010, 22:04

SaltCityAttack je napisao/la:
Frutek je napisao/la:------------Mujkić/Divković------------
Malkić-Jogunčić-Milošević-Crnogorac
????-------------Gavarić-----------Bekić
-----------------Džafić-------------------
---------Smajlović-Nikolić--------------

Mislim da bi ovo bio jedan od najjacih timova lige jos nekog desno dok se Tarik ne oporavi i ako Džafić dođe, još kad bi Krasića vratili 8-) spremni smo za Evropu :mrgreen:

stana nikad kod nas, a ni u Zrinjskom nije bio napadac :)... covjek na beku vecinu svoje karijere odigrao
Mješam Nikoliće :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 00:42

Ovdje se Dzafic spominje,a covjek nije ni blizu Slobode,tako da puste zelje...Al nikad se ne zna ;) imal ko kakvih informacija o pojacanjima ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 01 jul 2010, 00:48

harry_90 je napisao/la:Ovdje se Dzafic spominje,a covjek nije ni blizu Slobode,tako da puste zelje...Al nikad se ne zna ;) imal ko kakvih informacija o pojacanjima ??
zao mi je jarane za sad niko niss nezzna...a niko ne radi pogotov novinari da nam sha jave...a Glavas je sad u dubokom snu tak da ti opet nemoze reci ko je u pitanju...hehhe... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 00:51

ajla je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ovdje se Dzafic spominje,a covjek nije ni blizu Slobode,tako da puste zelje...Al nikad se ne zna ;) imal ko kakvih informacija o pojacanjima ??
zao mi je jarane za sad niko niss nezzna...a niko ne radi pogotov novinari da nam sha jave...a Glavas je sad u dubokom snu tak da ti opet nemoze reci ko je u pitanju...hehhe... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Znace se vise sutra kad Glavas se probudi i pocne pricat ;) jel takoo ?? 8-)

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 01 jul 2010, 01:00

harry_90 je napisao/la:
ajla je napisao/la:
Znace se vise sutra kad Glavas se probudi i pocne pricat ;) jel takoo ?? 8-)
tako je....ja mislim da sutra krecu na pripreme pa ce garant javiti ko je sve otisao na pripreme ha ja...i tako ces znati ko je tu jel stigao Nikolic u tz jel ide s njima ili ce naknadno doci a i vjerovatno ce reci koji je taj novi koji treba doci...hehe...zvucno pojacanje....(da nisu mislili na zvucnike)...hahha :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 01:05

Bas me zanima to "zvucno pojacanje",da vidimo ko je ?? Sutra ce se sve znatii,Nikolic bi trebao krenut na pripreme sa igracima,samo treba da potpise ugovor,valjda to bude sutra...

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 01 jul 2010, 01:10

harry_90 je napisao/la:Bas me zanima to "zvucno pojacanje",da vidimo ko je ?? Sutra ce se sve znatii,Nikolic bi trebao krenut na pripreme sa igracima,samo treba da potpise ugovor,valjda to bude sutra...
ma ko god da je bitno je da je dobar mada bi nam trebao jedan da pravi drustvo Smajlovicu ali et vidjet cemo sta je GLavas planira koga dovesti i za koje pozicije...ma hoce sutra 100% ako ne na ss.ba onda na tuzlarijama kako je pisalo da je na prozivci bilo 13 igraca onda ce i napisati koji ce otici na pripreme.... :D :D
FKR 1987..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2010, 08:21

stana je vazda igrao beka al bi ga ja kod nas sad volio vidjet na krilo,jer on je bek silom prilika uvijek bio i smatram da bi da je igrao krilo napravio puno vecu karijeru jer ofanzivno je odlican.Sjecate se polusezone u zrinjskom kad je prvi strijelac lige bio ili u vrhu liste.

Mujkic/Divkovic
Krasic??/Joguncic-Drakul-S.Milosevic-Crnogorac

Nikolic-Gavaric-???(Malkic)-Bekic(Okanovic +)
Smajlovic -Dzafic/Stajic(S.Mujic)

mogla bi ova ekipa lovit titulu uz malog bekica i efendica na klupi .Bekic-Nikolic-Smajlovic pa ako je iko vidio brzeg napada kod nas u ligi,plus Dzafic ako se sjecam on je povisok,a ako nista moze i Mujic samo da glavom smijesta te ubacaje.Uh ovaj napad bi stroj bio,nakon dugo vremena bi se moglo rec da Sloboda ima napad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 01 jul 2010, 08:39

jel' mujic ost'o u slobodi ? :?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 01 jul 2010, 09:23

Prijatelji iz Tuzle!
Kakvo je kod Vas stanje,što se tiče pojačanja itd.?Fakat bih volio,a i bilo bi vrijeme da se SLOBODA nađe u vrhu tabele PL,te samim tim i Evropu da izborite,jer ste vi to zaslužili više nego tamo neki kvaziklubovi!Pozdrav i sretno iz Sarajeva,ali sa Grbavice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2010, 09:56

zlaja-73TM87 je napisao/la:Prijatelji iz Tuzle!
Kakvo je kod Vas stanje,što se tiče pojačanja itd.?Fakat bih volio,a i bilo bi vrijeme da se SLOBODA nađe u vrhu tabele PL,te samim tim i Evropu da izborite,jer ste vi to zaslužili više nego tamo neki kvaziklubovi!Pozdrav i sretno iz Sarajeva,ali sa Grbavice.

kako stvari stoje imat cemo ekipu,ali ne i tribinu :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 10:29

Danas izvlacenje parova za novu sezonu premijer lige BiH,dal da ocekujemo isti scenario kao prethodne godine,Sloboda prvo kolo gostuje u Sarajevu,svako 4 kolo nam dolazi Celik,i svaki put jesenju polusezonu odradimo gostujuci ekipama koje su samom vrhu,a to su:Sarajevo,Zeljeznicar,Borac,Zrinjski,Siroki.. dal da isti scenario ocekujemo i danas ???

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 jul 2010, 11:41

harry_90 je napisao/la:Danas izvlacenje parova za novu sezonu premijer lige BiH,dal da ocekujemo isti scenario kao prethodne godine,Sloboda prvo kolo gostuje u Sarajevu,svako 4 kolo nam dolazi Celik,i svaki put jesenju polusezonu odradimo gostujuci ekipama koje su samom vrhu,a to su:Sarajevo,Zeljeznicar,Borac,Zrinjski,Siroki.. dal da isti scenario ocekujemo i danas ???
Da prostite, dočekaće nas opet k.u.r.a.c usta
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 13:28

Blic sa Tušnja: Odgođen odlazak na Vlašić, Mujić napustio pripreme

I ako su danas u 13. 30 sati trebali krenuti na sedmodnevne visinske pripreme na Vlašić, nogometaši Slobode će odlukom menadžmenta i Stručnog štaba do daljnjeg trenirati na Tušnju.

Naime, u klupskom rukovodstvu su odlučili, izmiriti sve ugovorne obaveze prema igračima, za što trenutno nemaju mogućnosti, te mirno ući u završni dio pripremnog perioda.

Jutros je navijače i stručni štab neugodno iznenadila još jedna vijest iz svlačionice Slobode . Naime, nezadovoljan dosadašnjim tempom isplate ugovorne rate, jutros se na treningu nije pojavio Senad Mujić.

- Razlozi se već znaju. Ne mogu živjeti od obećanja. Imam porodicu. Potražit ću novi klub, rekao nam je u kratkom telefonskom razgovoru Mujić.

I ako se jučer prema najavama Vlatka Glavaša u Tuzli trebao pojaviti i Semjon Milošević, i on je svoj dolazak uslovio isplatom ranije dogovorenih ugovornih obaveza Slobode prema njemu. Još uvijek se nalazi u Trebinju.

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 01 jul 2010, 13:34

harry_90 je napisao/la:Blic sa Tušnja: Odgođen odlazak na Vlašić, Mujić napustio pripreme

I ako su danas u 13. 30 sati trebali krenuti na sedmodnevne visinske pripreme na Vlašić, nogometaši Slobode će odlukom menadžmenta i Stručnog štaba do daljnjeg trenirati na Tušnju.

Naime, u klupskom rukovodstvu su odlučili, izmiriti sve ugovorne obaveze prema igračima, za što trenutno nemaju mogućnosti, te mirno ući u završni dio pripremnog perioda.

Jutros je navijače i stručni štab neugodno iznenadila još jedna vijest iz svlačionice Slobode . Naime, nezadovoljan dosadašnjim tempom isplate ugovorne rate, jutros se na treningu nije pojavio Senad Mujić.

- Razlozi se već znaju. Ne mogu živjeti od obećanja. Imam porodicu. Potražit ću novi klub, rekao nam je u kratkom telefonskom razgovoru Mujić.

I ako se jučer prema najavama Vlatka Glavaša u Tuzli trebao pojaviti i Semjon Milošević, i on je svoj dolazak uslovio isplatom ranije dogovorenih ugovornih obaveza Slobode prema njemu. Još uvijek se nalazi u Trebinju.
katastrofa ovo neide na dobro nezz kako ce im platiti a ako nastave ovako odose onda svi...ccc....Mujic i onak nije mi ness tak da za njega i ne brinem al Milosevic vec pocinjem brinuti da nas i on ne napusti...ccc...
FKR 1987..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 jul 2010, 13:42

Sa Slavijom prvo kolo u gostima ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jul 2010, 13:43

TaRgEt_ je napisao/la:Sa Slavijom prvo kolo u gostima ...
To ako ne uzmete odmah 3 boda ja ne znam gdje cete uzeti te bodove!!! ZICER

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 13:44

TaRgEt_ je napisao/la:Sa Slavijom prvo kolo u gostima ...
Sa bodom zadovoljan...

@ajla

Vidis da nisu htjeli da ih puste na visinske pripreme,da igracima isplate dugovanja,znaci bice sve rijeseno ;) Mujic ako hoce nek ide,kao da je Rooney pa jedan dan hoce,drugi nece,ko ga hebe...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.