adnan24 je napisao/la:Gotze 6 do 8 sedmica van terena
A u pm. velika steta za nas reci cu vako opusteno hladno titula cao Ako drugi momci ne preuzmu odgovornost . 6 utakmica u ligi bez Gotzea, i jedna u kupu . I kad se oporavi trebat ce mu najmanje 3 da udje u formu tako da je.bani smo do jaja. sto se nije mogo povrjedit perisic jeb.emu mater vise i povrede . Trebat ce nam momak koji ce moc napravit razliku i probit neku betonsku odbranu svojom klasom a mi takvog nemamo osim gotzea. Evo sanse Kubi Perisicu da se dokazu sad il nikad ... Kagawa mora nastavit da blista kao protiv hsva sad je sve na njegovim ledjima sto se tice kreacije igre, prosle sezone je Gotze zamjenio lagano i hladno Kagawu sad je obrnuta situacija ... Sad ce se pokazati kakva smo ekipa na muci se poznaju junaci . Ma da ni Barca bez Messia ne bi bila Barca tako da ni mi ne mozemo ocekivat neka cuda jer Gotze je nas najbolji igrac, samo sto nije najbitniji u tom je razlika, po meni BvB ne moze bez Bendera, to je za mene najvazniji igrac . Mozda ovo i bude sve dobro nikad se ne zna. Na redu su i Robery malo s povredama nisu dugo ha ya
Nur der BvB
P.s. Inter zainteresovan za Sahina, inace decko nije ni klupu hoblo zadnje 2 utakmice cccc koja bruka za njeg.