U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Senijada Ibričića u mladu reprezentaciju da pomogne da se plasiramo ! Ibričić tata fudbala !!!
DRUG NEBI TI PUNCA
Sve dok igra u Dinamu i Hr nepotrebno je i pomisljati da igra za nas.Jer bi mu Mamic sjebao karijeru.Ovo meni sve lici na slucaj Rakitic koji dok je igrao u Svici igrao je za Svicu.Cim je ispalio iz Svicarske lige odmah je promjenio i repku]Ne seri.
uvijek se trazu neke izgvore, dijete zeli igrati za HR i gotova prica.
odakle tebi pravo da mi kazes da serem?vjerojatno sam stariji od tebe.lako je svima palamuditi sa mindera o tudjim zivotima.Vjerojatno ne znas kako se godinama odricati,davati sve od sebe,i onda cekati da ti jedna budala,onako samo iz cejfa sjebe karijeru.unisti u jednom trenu sve sto si gradio godinama.Njegoc stari je isto bio igrac,i vjerojatno je bio u slicnim situacijama.Svugdje se nadje po jedan krkan koji konta da je svemocan,da je tito.da ima pravo odlucivati o tudjim zivotima,.stari ga sigurno dobro savjetuje.planira svaki njegov naredni korak pazljivo.kao sto to radi Pjanicev otac.a ti pasha moras jos dosta pure pojesti da bi mogao sa mnom raspravljat o zivotu.Nije uvijek sve onako kakvim se na prvi pogled cini.[/quote]
momak TMovac ti si loood ko hašiš jarane šta tebe briga gdje će mali igrati ako je reko hrvatska to je to šta ti imaš filozofirati ovo ono vamo tamo[/quote]
a izgleda da jesam,cim se raspravljam sa djecom.
uvijek se trazu neke izgvore, dijete zeli igrati za HR i gotova prica.
odakle tebi pravo da mi kazes da serem?vjerojatno sam stariji od tebe.lako je svima palamuditi sa mindera o tudjim zivotima.Vjerojatno ne znas kako se godinama odricati,davati sve od sebe,i onda cekati da ti jedna budala,onako samo iz cejfa sjebe karijeru.unisti u jednom trenu sve sto si gradio godinama.Njegoc stari je isto bio igrac,i vjerojatno je bio u slicnim situacijama.Svugdje se nadje po jedan krkan koji konta da je svemocan,da je tito.da ima pravo odlucivati o tudjim zivotima,.stari ga sigurno dobro savjetuje.planira svaki njegov naredni korak pazljivo.kao sto to radi Pjanicev otac.a ti pasha moras jos dosta pure pojesti da bi mogao sa mnom raspravljat o zivotu.Nije uvijek sve onako kakvim se na prvi pogled cini.[/quote]
momak TMovac ti si loood ko hašiš jarane šta tebe briga gdje će mali igrati ako je reko hrvatska to je to šta ti imaš filozofirati ovo ono vamo tamo[/quote]
a izgleda da jesam,cim se raspravljam sa djecom.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
18 godina, prvotimac Gaisa!
http://www.transfermarkt.de/de/mirza-mu ... 05790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/mirza-mu ... 05790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
poceo susret protiv grcke, ako je vjerovati uefi bolji smo, samir radovac je fulio veliku priliku za vodstvo
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Izvolite, koga zanima 
http://www.uefa.com/under17/season=2013 ... ch=2009217" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasni edit: Grčka - BiH 0-1
31' Bašić

http://www.uefa.com/under17/season=2013 ... ch=2009217" onclick="window.open(this.href);return false;
31' Bašić
- Principatus
- Kontakt:
Evo i ovi mladi ih razbise. U21 ih potopi, jos samo A repka mora to da ponovi. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dijete Veleža, normala.NK/RK Krivaja je napisao/la:Izvolite, koga zanima
31' Bašić

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:
Dijete Veleža, normala.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
2-0, opet basic
i slovenci vode 1-0 protiv francuske, penal pogodili, to nam neodgovara bas
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 26 sep 2012, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
2-0 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nema sta ba,pobijedimo i Sloveniju i to je to.dino-92 je napisao/la:2-0, opet basic
BosnaE
Šta radi ova Veležova škola ....
kakvo je stanje u grupi BTW, šta treba da uradimo za nastavak takmičenja ?

'ta će ova Grčka tučemo ih gdje stignemo, dobiće ljudi komplex od nas 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Ma Grci ce nam biti jos prava musterija. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Principatus je napisao/la:Ma Grci ce nam biti jos prava musterija.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kakav je sistem u ovom uzrastu?jel dalje ide samo prvi ili prva 2?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Tako je Kina majstore, trpaj levate!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
po trenutnom stanju moramo dobiti sloveniju u zadnjem kolu da budemo sigurni. oni vode protiv francuske zbog penala. nadam se da ce francuzi izjednaciti do kraja, puno su bolji, 17-3 u sutevima, 26-4 u sansama. ako zavrsi nerjeseno ili porazom slovenaca, u zadnjem kolu nam je dovoljan bodzizu1991 je napisao/la:Šta radi ova Veležova škola ....![]()
od slovenije smo izgubili u martu sa 2-0, ali neznam koji je tad sastav bio, dali je bio slican ovome
eto grci pogodili, 1-2...
A to je Kina, Bašić, nisam mu znao pravo ime i prezime, samo naprijed.*p!p!t@* je napisao/la:Tako je Kina majstore, trpaj levate!