Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Kosta ga ovo minuta !!Juka je vec na klupi e jbg Juka
mamu li ti litvansku
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Valjda ce biti jos minuta u drugom dok sam gledo OKC i Dallas Juka je busio.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 29 dec 2014, 04:14, ukupno mijenjano 1 put.
Njegovim ulaskom se vratise na minus od par poena,dobar Juka 6p ,1s 1a ,moze i preko 10 veceras.
sta je bilokim je napisao/la:mamu li ti litvansku
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Lakat u lice,prije toga je litvanac dobio neki udarac u skoku sa Jukom i Feridom .
Ma moga je i bolje, promaši dva slobodna, jedan šut, ali dobar je kad je ušao minus 12, nakon dvije minute minus 6, a on za to vrijeme dao 5 poena, solidna odbrana, i naravno nepotreban faul.LloriS je napisao/la:Zaspali svi a Juka vec na 6 poena
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
LloriS je napisao/la:sta je bilokim je napisao/la:mamu li ti litvansku![]()
udari ga namjerno, laktom u glavu kod slobodnih bacanja, samo zato jer su ranije farid i juka na skoku njega zakačili, a ne smije go.vno faridu ništa.
Ma suti ovo je odlicno na svom je prosjeku neka nagura na 10-11poena u drugom uz 4-5 skokova i to je to, od nejga se i ne ocekuje vise za ovo minuta koliko igrakim je napisao/la:Ma moga je i bolje, promaši dva slobodna, jedan šut, ali dobar je kad je ušao minus 12, nakon dvije minute minus 6, a on za to vrijeme dao 5 poena, solidna odbrana, i naravno nepotreban faul.LloriS je napisao/la:Zaspali svi a Juka vec na 6 poena
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jusuf Nurkic, C 5 1-2 0-0 4-6 0 1 1 1 0 0 1 3 +4 6
Hajmo Jukaa razbij onog Litvanca mlitavog.
LloriS je napisao/la:Ma suti ovo je odlicno na svom je prosjeku neka nagura na 10-11poena u drugom uz 4-5 skokova i to je to, od nejga se i ne ocekuje vise za ovo minuta koliko igrakim je napisao/la:Ma moga je i bolje, promaši dva slobodna, jedan šut, ali dobar je kad je ušao minus 12, nakon dvije minute minus 6, a on za to vrijeme dao 5 poena, solidna odbrana, i naravno nepotreban faul.LloriS je napisao/la:Zaspali svi a Juka vec na 6 poena
ma sigurno da bi dao toliko da mu ovaj shaw da da igra, ali bolji je bezmozgov.
Izgubice veceras sigurno jer nemogu da zaustave lawria
5min - 6p, 1 sk , 1ast, 3 licne
, 1 to
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ako ovako nastavi, imace bolji prosjek nego Mirza u prvoj sezoni.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
...cudi me pa nije dobio ni minute u drugom poluvremenu. Mozda je Shaw procijenio da bi se Juka mogao osvetit ovom majmunu iz Litvanije, pa ga iz preventive nije uvodio.
sutra protiv Lakersa ocekujem dvocifren broj poena ako igrao bar 12 min. Idealna prilika da se gura lopta pod kos jer LAL je uzas pod kosem.
sutra protiv Lakersa ocekujem dvocifren broj poena ako igrao bar 12 min. Idealna prilika da se gura lopta pod kos jer LAL je uzas pod kosem.
Glasajte za JUKU
http://www.fibaeurope.com/cid_xomKo3xWH ... QLzi2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fibaeurope.com/cid_xomKo3xWH ... QLzi2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
rishaaa je napisao/la:Glasajte za JUKU![]()
![]()
Ja glasao već 3 puta, svaki dan po 1 je maximum.
Haa? Pa sjeti se Mirzine prve sezone, do aprila nije skupio 20min! Usput, kakvo je smece ispao Litvanac, ocekujem da mu vrati ovo na Euru, svakako im imamo sta vratiti ! Migbulbasor je napisao/la:Ako ovako nastavi, imace bolji prosjek nego Mirza u prvoj sezoni.