BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
je li ovo mirza odmah uzeo odmor iduce sedmice 
Zene upravo zavrsile finale, nadam se da ceremonija nece potrajati vise od sat vremena i da ce Damir i Mirza poceti kako je i predvidjeno, u 14.30
Na World Tour kažu da je već prešao, kombinovano sa doubleom gdje također igra finale. Valjda se neće premoriti, treba braniti poene sad u Bečujestamaji je napisao/la:mislim da damir poslije moskve prelazi ukupnu cifru od 2 miliona (atp prize money) .. polako ali sigurno ulazi u vode gdje lova kapa. ako ostane tu gdje je sada, a ostaće najmanje godinu dana, to će biti razbibriga. moći će birati turnire i neće morati igrati sve živo i mrtvo da bi preživio! samo da ga povrede mimoiđu i to je to ....trajni teferič!
ah da, zaboravio sam na dublovekovacic je napisao/la:Na World Tour kažu da je već prešao, kombinovano sa doubleom gdje također igra finale. Valjda se neće premoriti, treba braniti poene sad u Bečujestamaji je napisao/la:mislim da damir poslije moskve prelazi ukupnu cifru od 2 miliona (atp prize money) .. polako ali sigurno ulazi u vode gdje lova kapa. ako ostane tu gdje je sada, a ostaće najmanje godinu dana, to će biti razbibriga. moći će birati turnire i neće morati igrati sve živo i mrtvo da bi preživio! samo da ga povrede mimoiđu i to je to ....trajni teferič!
u beču mora samo dobiti tog berankisa (nikad čuo) i odbranio je bodove od prošle godine. u drugom kolu ga čeka tsonga, tu je za očekivati da ispadne
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako nisi čuo za Berankisa? On nas u DC sam dobio prije 2 godine. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
potisnuo informacijuUnofficialpage je napisao/la:Kako nisi čuo za Berankisa? On nas u DC sam dobio prije 2 godine.
Usput, igra danas drugo polufinaleUnofficialpage je napisao/la:Kako nisi čuo za Berankisa? On nas u DC sam dobio prije 2 godine.
ništa, damir poslije moskve ima još dva clja, odbraniti to u beču i proći u main draw u parizu i nadati se da neće odma naletiti na rafu ili rogera
a iako naleti onda je to big fun. elem završiti sezonu sa trojkom naprijed, san snova!
ja još samo čekam da rafa i roger obojica potvrde pariz pa kupujem avionsku kartu, jaran je kupio karte za petak i subotu (četvrtfianle i polufinale), u subotu smo čak iza osnovne linije cca 20-ti red, elem san snova (u petak nebu ispod oblaka)

ja još samo čekam da rafa i roger obojica potvrde pariz pa kupujem avionsku kartu, jaran je kupio karte za petak i subotu (četvrtfianle i polufinale), u subotu smo čak iza osnovne linije cca 20-ti red, elem san snova (u petak nebu ispod oblaka)
taman, bilo bi cool da ga dobije prvo u finalu pa onda u bečuhm59 je napisao/la:Usput, igra danas drugo polufinaleUnofficialpage je napisao/la:Kako nisi čuo za Berankisa? On nas u DC sam dobio prije 2 godine.
Prijavio je bio kvale Beča na koje nije stigaobabino je napisao/la:je li ovo mirza odmah uzeo odmor iduce sedmice
shminka je napisao/la:
![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
prenosi li Arena?
Ima li ko link
Arena Sport 2.
Sta mislite da li ce se protiv Mirze Damir nervirati, pricat sam sa sobom, bacat reket i ostalo?
Sta mislite da li ce se protiv Mirze Damir nervirati, pricat sam sa sobom, bacat reket i ostalo?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
koji servis..Basic 
jes lijepo gledat mec kad si rahat k'o lokum 
Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
nebi bio to on da se ne nerviraStevieG8 je napisao/la:Arena Sport 2.
Ne moze Bazik nikako da ubaci prvi servis, a bez dobrog servisa nema sta traziti ovdje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ubit će ga Džumhur kao zeca
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
DzoniInglis
- Kontakt:
imal ko link za nasu arenu, meni ovamo na streamu formula 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.