Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
1:0 Negredo
Najjače što samo šeta i maše rukama 

-
- Kontakt:
predpredasistencija 

Glupo je sto njegovu losu igrate pravdate drugim igracima.realno je napisao/la:a jel neko vidio Negreda,Dzeko se trudi,razigrava,otkriva stalno je u polusansam,uletice vec neka
Negrwda nigdje? A ko je Edinu glavom spustio loptu na sut sa nekig 20 metara? Znaci glavom mu je spustio i namjestio nezgodnu loptu sto neko ne bi rukom. Mislim, zaboli me za negreda, ali zar se Edinova jalo losa igra danas mora pravdati sa tim da je i Negredo los?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Joj al kakvih ubleha ima na ovom forumu haha nesta dzeki govore,poradite na svojoj gramatici prvo pa onda na dzeku predzite.. vidi se kolko im fale ture i silva ( ili nasri )
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- francobaresi
- Kontakt:
Čim se Aguero pojavi pa makar na klupi ili negdje na stadionu, Edin kao da se sasere živ i igra kao da nikad loptu nije vidio.
Ako se ne trgne odmah u nastavku meča, bojim se da će put klupe puno prije kraja utakmice. 

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 15 jan 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
A ko je to dobar u Citiju veceras?
ko jos kaze da je dzeko bolji od negreda mora da je lud
Negredo
Zasto Negreda dirate momak je ok kao lik i ima nos za goll to je pokazo nocas i u svakoj skoro utakmici.
Sto se tice Dzeksona mora boljee u drugom poluvremenu.
Sto se tice Dzeksona mora boljee u drugom poluvremenu.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Beaaaast!!!! 
ne moze ba ni Dzeko svaku 100% igrat, al ga je.e sto nema nafakaskih golova kad i ne igra dobro osim Palasa...neg on jadan sturi se za go

ne moze ba ni Dzeko svaku 100% igrat, al ga je.e sto nema nafakaskih golova kad i ne igra dobro osim Palasa...neg on jadan sturi se za go

Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 15 jan 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Počeli su izlaziti iz rupa...
Tarapana1 je napisao/la:Joj al kakvih ubleha ima na ovom forumu haha nesta dzeki govore,poradite na svojoj gramatici prvo pa onda na dzeku predzite.. vidi se kolko im fale ture i silva ( ili nasri )
đesuti velka slova đesi vidijo dve tačke da idu đetije treća đe se pametuješ a i sam si nepismen em da nekažem šta ružnije,tačka
Ovoga sam se i pribojavao, u utakmici koja mu je "biti ili ne biti" on podbaci, a ovaj utrpa gol.
Mora se sad trgnuti, imat ce sigurno 15-20 minuta da se dokaze u drugom poluvremenu. U suprotnom mu ne gine klupa. Steta, a taman se vracao u formu.
Mora se sad trgnuti, imat ce sigurno 15-20 minuta da se dokaze u drugom poluvremenu. U suprotnom mu ne gine klupa. Steta, a taman se vracao u formu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
cik cak, jednu utakmicu jedan bolji, drugu drugi.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Džeko samo rokaj uci ce jedna! 

Srky4 je napisao/la:Počeli su izlaziti iz rupa...
tu su neđe ako vjerujes u mene u selu smo tako naucili, dzeka volimo i navijamo za njegaa,dzeko je sampijonfuzbal je napisao/la:Tarapana1 je napisao/la:Joj al kakvih ubleha ima na ovom forumu haha nesta dzeki govore,poradite na svojoj gramatici prvo pa onda na dzeku predzite.. vidi se kolko im fale ture i silva ( ili nasri )
đesuti velka slova đesi vidijo dve tačke da idu đetije treća đe se pametuješ a i sam si nepismen em da nekažem šta ružnije,tačka
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 15 gostiju.