Evo ko zeli sat Zeljin, nek' se javi..

Pravim i privjeske, bedzeve, naljepnice, salove...
FORZA ZELJO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ima logike,nisu imali nikakvu minutazu...sta ce kod nas ako ne igraju,nema tu napretka za njih...ako bi se to desilo,onda napadac neki mora doci,ostadosmo na Lazi i na malom BaljicuBLU SKY je napisao/la:Haris Beslija i Damir Rovcanin zatrazili raskid ugovora!
Bajro haubica ..boccaccio je napisao/la:Ima logike,nisu imali nikakvu minutazu...sta ce kod nas ako ne igraju,nema tu napretka za njih...ako bi se to desilo,onda napadac neki mora doci,ostadosmo na Lazi i na malom BaljicuBLU SKY je napisao/la:Haris Beslija i Damir Rovcanin zatrazili raskid ugovora!...mora doci neko ko ce da napada protivnicki gol
Hvala na odgovoru.BLU SKY je napisao/la:
Žao mi je ako je istina za H. Bešliju i D. Rovčanina. Mislim da bi Rovčanin trebao ostati, jer po meni nije imao dovoljno minuta kod Amara za dokazivanje. Ono malo što je imao odigrao je solidno. Lazo je za razliku od Damira igrao skoro sve utakmice i uspio je dati 4 gola na dvije domaće utakmice (3 leotar i 1 Rudar). Po mom mišljenju to je loš učinak za jednog napadača, bez obzira na njegovu ulogu u ekipi. Znamo da se igra zasniva na Lazi. Uvjeren sam da bi Rovčanin, da je igrao umjesto Laze imao bolji učinak. Međutim, to ne možemo znati jer je igrao Lazo. I još jedna stvar - Damir Rovčanin je 1988. godište i od njega treba tek očekivati prave utakmice. Ima iskustvo, a dosta je mlad. Ja ga ne bih pustio dao bih mu šansu, kakvu po meni i zaslužuje. Istrpimo ga kao Lazara bar. Željo je šampion.Stole iz Bora je napisao/la:Bajro haubica ..boccaccio je napisao/la:Ima logike,nisu imali nikakvu minutazu...sta ce kod nas ako ne igraju,nema tu napretka za njih...ako bi se to desilo,onda napadac neki mora doci,ostadosmo na Lazi i na malom BaljicuBLU SKY je napisao/la:Haris Beslija i Damir Rovcanin zatrazili raskid ugovora!...mora doci neko ko ce da napada protivnicki gol
Šta ti to sad znači. Seyo javi se.partibrejker1921 je napisao/la:Ostadosmo i mi bez oficijelnog portala. Nazad u prosjeke...Tužno i jadno...
nije valjda recesija stigla i kod naspartibrejker1921 je napisao/la:Neće se više ažurirati...
preko godinu dana volontiranja...dosta je bilo, zar nečamac je napisao/la:Šta ti to sad znači. Seyo javi se.partibrejker1921 je napisao/la:Ostadosmo i mi bez oficijelnog portala. Nazad u prosjeke...Tužno i jadno...
pametno, meni bi davno vec dojadilo, jos dzabalukSeyo_TM je napisao/la:preko godinu dana volontiranja...dosta je bilo, zar nečamac je napisao/la:Šta ti to sad znači. Seyo javi se.partibrejker1921 je napisao/la:Ostadosmo i mi bez oficijelnog portala. Nazad u prosjeke...Tužno i jadno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.