Srky4 je napisao/la:Počeli su izlaziti iz rupa...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ma naravno da nije tragedija ona cetri suta. Sa lakocom moze dva zabiti u nastavku i sve promjeniti. Ali me nervira sto pojedini koji su i sami svjesni da je losije odigrao za sad, namjerno ce negativno ali bespotrebno i Negreda po minuti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Bolesnici misle da Edina boli neka stvar sto se oni nerviraju zbog njega.pisac je napisao/la:Ma naravno da nije tragedija ona cetri suta. Sa lakocom moze dva zabiti u nastavku i sve promjeniti. Ali me nervira sto pojedini koji su i sami svjesni da je losije odigrao za sad, namjerno ce negativno ali bespotrebno i Negreda po minuti.
Zakuca ga konkvistador oca hebo
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;

1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
* pomenuti.
Pisem sa moba pa sorry za greske.
Pisem sa moba pa sorry za greske.
E nek je dao u inat ovima sto spominju Negreda 

evo brata kole...ajde dzekson daj 2
- Romanista10
- Kontakt:
Kao sto sam predpostavio. Blackburn ce igrati bunker. Dzeko pitanje dali je uspio zaljeciti povredu za 2 dana. Po meni potpuno nepotrebno danas igra. Trebo je lijepo sanirati jos 2,3 dana tu sitnu povredu i onda potpuno zaljecen sa udarnom ekipom zaigrati protiv Cardiff Citya. I igrao bi ako nista zbog umora Negreda.
Milner, Yaya, Nasri, Kolarov i ponekad Aguero i Sillva su zasluzni za preko 90 % asistencija za Dzeku. Danas od te sestroice igra samo jedan.
Idealno bi bilo da Dzeko postigne Hattrick pa da se pojedini naivni pocnete hvatati za glavu kada ne pocne sljedecu.
Milner, Yaya, Nasri, Kolarov i ponekad Aguero i Sillva su zasluzni za preko 90 % asistencija za Dzeku. Danas od te sestroice igra samo jedan.
Idealno bi bilo da Dzeko postigne Hattrick pa da se pojedini naivni pocnete hvatati za glavu kada ne pocne sljedecu.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 15 jan 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cita, Edin Džeko definitivno je odbio ponudu Borussije Dortmund.
Kako piše ''Sports Direct News'' Veliki Bosanac ne želi napustiti redove ''Građana'' i nastojaće i u narednom periodu pokaže da zaslužuje mjesto u startnih jedanaest.
koliko je istina neznamm
Kako piše ''Sports Direct News'' Veliki Bosanac ne želi napustiti redove ''Građana'' i nastojaće i u narednom periodu pokaže da zaslužuje mjesto u startnih jedanaest.
koliko je istina neznamm
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
sad ce Dzeko jedan gol glavom,jedan lijevom nogom 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Romanista10 je napisao/la:Kao sto sam predpostavio. Blackburn ce igrati bunker. Dzeko pitanje dali je uspio zaljeciti povredu za 2 dana. Po meni potpuno nepotrebno danas igra. Trebo je lijepo sanirati jos 2,3 dana tu sitnu povredu i onda sa udarnom ekipom protiv Cardiff Citya. I igrao bi ako nista zbog umora Negreda.
Milner, Yaya, Nasri, Kolarov i ponekad Aguero i Sillva su zasluzni za preko 90 % asistencija za Dzeku. Danas od te sestroice igra samo jedan. U 60 min ulaze Aguero i Demichelis kao sto sam rekao. Vjerovatno i Lopes malo kasnije.
Idealno bi bilo da Dzeko postigne Hettrick pa da se pojedini naivni pocnete hvatai za glavu kada ne pocne sljedecu.
kratko i jasno.....pojma nemaš.
Kakvu ovaj Negredo loptu dobije...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ne njemu alexmirzatele je napisao/la:evo brata kole...ajde dzekson daj 2

- Goalgetter
- Kontakt:
Alvaro i dalje cijepa.
- francobaresi
- Kontakt:
Alvaro u gostima preslab, a na Etihadu neprikosnoven.
Hajde Edine pogodi makar jedan !!

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
A da nije poceo, bila bi paljba po Pellegriniju. Te kako ne igra, te lazirao ozljedu samo da Dzeko ne bi zaigrao, forsira Negreda... nastavi niz.Romanista10 je napisao/la:...
Fernandinho je pretpostavljam namjerno ignorisao Dzeku, a Kolarov je izdajnik ?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Drugcije bi izgledalo da je iskoristio dvije super sanse koje je imo u prvom i koje je prebacio 3 metra preko precke.
Ima jos vremena.
Ima jos vremena.
- Romanista10
- Kontakt:
Posto idem gledati tekmu, Samo ovo pogodio sam svih 11 igraca danas. Pogodio sam da ce pasti malo golova. A isto tako mozes prepisati moj vec postavljeni sastav ( 2,3 stranice unazad ) za Cardiff City. Jer tih 11 igra 95%. Neka ti imas pojma fuzbaler dragifuzbal je napisao/la:
kratko i jasno.....pojma nemaš.

Sprda se covjek da Dzeko kao nije bolji igrac od Torresa, Eto-a ili Ba. Pokrij se radije preko usiju i pravac spavaca. Brzo si zaboravio kako si se obruko za Chelsea, Milan itd.

- stomaklija
- Kontakt:
Džexon neprikosnoven samo kada je roštilj u pitanju, pijanke, zajednička okupljanja.... Dugo je bio na klupi, realno treba mu još jedno 40 utakmica da uđe u ritamfrancobaresi je napisao/la:Alvaro u gostima preslab, a na Etihadu neprikosnoven.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.