Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 21 apr 2012, 10:35

slika
slika
slika
Dakle, Reina, Kelly i Sterling se vraćaju u prvom timu. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2012, 10:49

sterling je odavno sa prvim timom... sto se reine tice mogao ja odmoriti do kraja sezone komotno...
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 apr 2012, 12:26

fera je napisao/la:sterling je odavno sa prvim timom... sto se reine tice mogao ja odmoriti do kraja sezone komotno...
slažem se
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 21 apr 2012, 13:07

Sutra Sterling,Suarez,Carroll od prve minute,i West Bromwichu petarda ne gine ... :D
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 21 apr 2012, 19:18

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... xit-170151" onclick="window.open(this.href);return false;
"This is how it works here (in England). Victor Moses has just a year left on his contract with Wigan Athletic and we were about to start talks on the extension when he said he does not want to sign a new deal.

"Victor Moses has played himself into a position where virtually every club in the Premier League want to sign him. All of the Premier League clubs will be strengthening in the summer and we are not surprised that Moses has been linked with virtually every team in the top division."

Takođe se piše da bi i Kalou mogao na Anfieldu, nadam se da nije istina. :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 21 apr 2012, 21:13

Šta fali Kaoluu :D ? neka budemo sretni ako ga ovi naši pokemoni dovedu.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 apr 2012, 21:19

ja bih prije mosesa ili hoilleta

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 apr 2012, 23:18

Carlo je napisao/la:ja bih prije mosesa ili hoilleta

Ja sam za Hoiletta. momak je strašan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 apr 2012, 23:38

alan_kardec je napisao/la:

Trebaju nam obojica jer su 1) mladi, 2) kvalitetni ( obojica su bolja od svih naših krila ) i 3) jeftini ( jednom ugovor ističe na kraju sezone a drugom naredne sezone). Za kvalitetnu sezonu nam je potrebna duga klupa a mi je nemamo, a treba imati na umu da ćemo naredne sezone igrati EL.
Na kraju krajeva, mislim da se ni jedan a ni drugi ne bi ljutili biti na klupi velikog kluba kakav je Liverpool ukoliko bi došla neka zvijezda tipa Hazzard.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 apr 2012, 00:00

Lucas je bio naš ključan igrač.Čim se on povrijedio ,odmah smo otišli u pizdu materinu.Znao sam da od TOP 4 nema ništa čim se brazilski lav povrijedio.Naš glavni igrač definitivno.
Reina ove sezone nije bio loš.Navikli smo na njegove nevjerovatne kikseve koji se dese 1-2 put u sezoni ,ali znao je i odbraniti nemoguće.Znao je samo tako je izvući.Da se mene pita ,ja bih ga zadržao u timu i sljedeće sezone ,ali eto vidjećemo kakav će bit u finalu,moglo bi to otići i na penale tako da...
Doni od konstantnosti Reine se nije mogao pokazati ,smatram ga izuzetno kvalitetnim golmanom i možda bi on ipak trebao otići i potražiti klub u kojem će braniti jer on ne zaslužuje da bude rezervni golman bilo koje ekipe.
Brad Jones zaslužuje da bude naš drugi golman.Na onakav način odbraniti jedanaesterac nakon svega što mu se desilo je vrijedno divljenja.U jako teškoj utakmici protiv Evertona bio je jako dobar ,izboksovao i pokupio nekoliko teških lopti.Svaka mu čast.
Johnson je odličan bek.Previše je nastrojen ka naprijed ,ali je sasvim solidan i nazad.Zna zatvoriti kako treba ; pak se može desiti da i on ima loš dan pa da odigra lošu partiju.Međutim ,zbog njegovog osjećaja za prodor po toj strani i kakvoj takvoj (solidnoj) igri u defanzivni ,zaslužuje da bude naš desni bek i sljedeće sezone s tim da ga Kenny možda treba iskoristiti ponekad i kao desno krilo.
Mislim da Enrike nije kalibar za Liverpool.On ima fantastičnu kontrolu lopte ,ali sklon je velikim greškama (United,City) + groozaan centaršut.Definitivno mislim da moramo da kupimo boljeg lijevog beka od njega.
Aurelio je otpisan ,mislim da on na ljeto definitivno ide iz Liverpoola.Nije to toliko loš igrač i dalje ,ali definitivno mora da ide ,hvala mu za sve ,pogotovo za onaj gol iz slobodnog protiv Uniteda.
Sumnjiv sam što se tiče Suarezovog ostanka.Volio bih da ostane ,ali daj Bože.S obzirom da mu se zviždi na svakoj gostujućoj utakmici ,ponekad i na Anfieldu ,možda se teško nosi sa tim i možda će zatražiti da ode na kraju sezone iako je nedavno izjavio da mu je odlično u Liverpoolu.Velike su ipak šanse da će ostati ,ali možda i ode.Trebao bi ostati ,to bi bilo dobro za našu ekipu,jer on može u svakom trenutku nekom svojom čarolijom da nas izvuče iz teške situacije.
Gerrard je i dalje glavni igrač u našem timu ,ali od sljedeće sezone mogao bi dobivati i on sve manje i manje šansi.Mogao bi ,rekoh.Definitivno je i dalje najbolji u toj sredini ,najbolje nastrojen ka napadu ,ali ukoliko dovedemo kakvo pojačanje centralnog veznog na ljeto u šta sumnjam,mislim da se Gerrad neće baš naigrati sljedeće sezone.Vidjećemo ,to je samo moje mišljenje ,ja bih volio da igra ,ali godine čine svoje.
Carrolu treba samo neko da ga hrani loptama i on će postići 15+ sljedeće sezone.Samo mu treba neko ko će mu nabacivati kako treba,tj. treba jedno super kvalitetno krilo.On se mnogo trudi,mnogo trči i rezultati i nagrada za to moraju da dođu.
Što se Maxia tiče,mislim da će otići.Iako je pri kraju prošle sezone bio fantastičan ,ove sezone se nije naigrao baš tako da će morati potražiti novi klub.Još se nerado sjetimo koliko smo živaca izgubili zbog njega u eri Hodgsona.Zna on iskoristiti priliku ,ali čisto sumnjam da će ostati.
Henderson ove sezone nije bio nikako dobar ,ali bar meni protiv Evertona nije uopšte loše odigrao.Štaviše,imao je nekoliko sjajnih lopti gurnutih ka naprijed kao i nekoliko driblinga.Definitivno preko ljeta treba možda neko da ga na psihičkoj bazi malo ohrabri i možda on sljedeće sezone ipak bude jako dobar ,ko zna,svakom se desi loša sezona pa sljedeće zna da briljira.
Coates je odlično iskoristio svoje šanse ove sezone.Ne mogu zaboraviti onaj gol protiv QPR-a .Baš svaku utakmicu odigrao je jako dobro ,dešavale su se tu neke greške ,međutim,kad se sve sabere ,dobra sezona za njega ,jako dobra.
Kuyt se nije naigrao ove sezone i mislim da je i on sam svjestan da na ljeto mora da napusti klub.Hvala mu za sve njegove sjajne golove ,bilo ih je mnogo lijepih i važnih ,ja posebno pamtim onaj protiv Benfice i Evertona.Fantastičan je to igrač i želim mu mnogo sreće u novom klubu ,da se još nadaje golova.
Spearing je igrač koji uvijek može da odigra dobro ,međutim ,ima velikih oscilacija.On će sljedeće sezone sjediti na klupi i slabo će ulaziti s obzirom da se brazilski lav vraća.Ali definitivno ,Spearing je igrač koji treba ovom Liverpoolu,pravi Scouser koji će uvijek dati 120% svojih mogućnosti.Koliko mi je samo drag.
Za Downinga na kraju ovo ipak neće biti propala sezona.Igrač utakmice u onom finalu je bio i još par jako dobrih mečeva je odigrao.Međutim ,on mora i može daleko daleko bolje u sljedećoj sezoni.Mora da pokaže svima da je on kalibar za svetinju.Ako od njega ne bude ništa ,prodati ga na zimskom prijelaznom roku.Međutim,može se tu poraditi ,smatram da je ovo bila samo jedna loša sezona ,ali ne i propala za njega,bit' će to bolje,siguran sam.Ima taj igrač brzinu ,šut i još će poraditi na tome.
Carragheru ,našem legendi,hvala za sve ,ali vrijeme je za klupu i čekati svoju šansu kao i ove sezone.I iskoristiti je kada je dočekaš ,a ne praviti onakve greške kao protiv Evertona.Veliko Scousersko srce ne mogu da zaboravim ,želju za igrom,međutim definitivno za njega više nema mjesta u ovom timu.
Jonjo je bio solidan ove sezone ,ali mora još da napreduje i da se bori za prvi tim.Po meni to nije nešto dobro ,nije neki igrač,ali može da bude kvalitetna zamjena s obzirom da moramo imati dobru klupu.
Jedan od ključnih igrača za nas bio je Bellamy.Toliko važnih i lijepih golova ovog igrača ove sezone nismo očekivali ,ali eto.Međutim,godine čine svoje ,ne može Bellers konstantno dobro igrati ,ali može on još uvijek pomoći ovoj ekipi,itekako.
King mora da ostane.
Protiv Chelseaja nisam neki optimist baš ,mislim da će nas dobiti ,ali moramo im se osvetiti za ono 2005. u Carling Cupu.
You'll never walk alone.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 apr 2012, 00:33

Henderson je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

Trebaju nam obojica jer su 1) mladi, 2) kvalitetni ( obojica su bolja od svih naših krila ) i 3) jeftini ( jednom ugovor ističe na kraju sezone a drugom naredne sezone). Za kvalitetnu sezonu nam je potrebna duga klupa a mi je nemamo, a treba imati na umu da ćemo naredne sezone igrati EL.
Na kraju krajeva, mislim da se ni jedan a ni drugi ne bi ljutili biti na klupi velikog kluba kakav je Liverpool ukoliko bi došla neka zvijezda tipa Hazzard.

treba liverpoolu puno toga, a ne samo njih dvojica. ;) to što kažeš treba jaka klupa, slažem se, ali jakih prvih 11 sa jakom klupom, za jedan prelazni rok može da obezbjedi samo klub koji za jedno ljeto potroši najmanje 50-100 miliona, ali liverpool to nije u stanju (ili možda i jeste, ali ipak ne treba se zalijetati jer mi na pamet padaju posljednja pojačanja :roll: downing, suarez, henderson, caroll). kad vidimo sa kakvim će transfer budgetom raspolagati kenny, moći ćemo malo šire pričati na temu pravljenja jake klupe.
što se tiče hazarda i njegovog dolaska u liverpool, to je samo maštarija. naravno da bi ga volio vidjeti da zaigra u crvenom dresu, ali... hazard je strašan igrač. uzeo je titulu sa lilleom, igrao je ligu šampiona, sad mu trebaju novi izazovi. ako ćemo realno pričati, liverpool koji je već unazad par godina 4. ili 5. klub po jačini u premiershipu, i koji sve češće igra evroligu umjesto lige šampiona, nije taj izazov. radije će otići u real ili barcu ili čak shity.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 22 apr 2012, 12:04

Carlo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Henderson nas najbolji tehnicar, duplo bolju tehniku ima od Luisa, ali opet na terenu to ne pokazuje. Nevejerovatno. :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 22 apr 2012, 12:48

Rolex312 je napisao/la:
Henderson nas najbolji tehnicar, duplo bolju tehniku ima od Luisa, ali opet na terenu to ne pokazuje. Nevejerovatno. :roll:
Kakav hendo snjamo od igraca,sreca mu mlad je pa nece biti dio cistaljke na ljeto.
"You'll Never Walk Alone"

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 apr 2012, 13:09

Henderson je dramatican igrac imao je par poteza ove godine da ti dah stane.. Kao i ostatak ekipe nije efikasan, al bit ce tu on jos dugo, ima sve sto bi jedan veznjak trebao imati.. Na Lucasa smo cekali godinama pa je sad jedan od najboljih igraca isto tako sa Jordanom ce se desiti za godinu dvije..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2012, 13:19

Rolex312 je napisao/la:
ja sam uvijek govorio da je hendo majstor ali đaba mu sve kad nema srce i muda.

hoillet ili moses ? ja bi ovog prvog odabrao. mada nama bi obojica dobro dosla kad bi ih doveli bez naknade ali opet ako manchester ili arsenal pokazu interes za njih oni ce otrcati tamo.
You are someone else I am still right here

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 22 apr 2012, 13:49

ma ja bi hendersona najvise volio gledati kao ofanzivnog veznog. ja i dalje mislim da je sredina puno bolja za njega od krila. Hoilett bi bio odlicno pojacanje mada je privukao dosta paznje tako da nisam neki prevelik optimist, mislim da bi trebali traziti mlade talntovane igrace koji igraju u juznoj americi i sl.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 apr 2012, 14:02

Hoilett je puno prefinjeniji igrač od Mosesa, koji s druge strane ima dosta predvidljivih poteza, i oslanja se većinom na brzinu, i promjenu ritma i pravca kretanja kao dribling. Hoillett igra puno maštovitije i smjelije, jedan od najboljih driblera lige (statistički jedno vrijeme imao najbolji prosjek uspješnih driblinga po utakmici) i što je bitno zna dati go. Pretpostavljam da su svi zainteresovani već kontaktirali Hoilletta, i nadam se da je Kenny među njima. A ako ne uspije sa njim, i Moses je dobar u poređenju sa ostalim našim krilima, a može igrati i u vrhu napada. U svakom slučaju, s obzirom da su obojica bargain, ne bi sekunde škodilo da obojicu dovedemo, uz naravno rasterećenje platne liste u vidu Maxija i (na moju veliku žalost) Kuyta.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 apr 2012, 15:07

Hoilett i Moses :lol: Pa oni nebi nista bolje prosli od Downinga da ih dovedemo.. Nismo vise ambiciozni sto se tice dovodjenja igraca, Gotze, Hazard, Honda, Neymar.. Njih trebamo prizivati ako ocemo ligu prvaka, a ako ocemo ovo gdje smo sad 12-8 sredina terene mogu i ova dvojica nije frka :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 apr 2012, 15:13

pogledaj koju utakmicu blackburna

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 apr 2012, 15:31

Gledam druze, gledao sam i Downinga u Vili, ne kazem ja da je mali los igrac.. Mozemo ga dovesti za male pare al treba nam nesto bas razorno ako me razumijes..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.