Ali daleko je on od pravog majstora - brazilskog Ronalda
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kakva predstava Ronalda. Svaka čast
Ja te volim, volim Željo..
- RealMoudrid
- Kontakt:
Mourinho bezuspješan protiv Reala
Jose Mourinho je danas po treći put u svojoj karijeri igrao protiv Real Madrida i po treći put je ostao bez pobjede. Izgubio je 3:1, a utakmica nije bilo pravo mjerilo snage s obzirom da su Mata i Luiz propustili utakmicu a da je Hazard odigrao samo 45 minuta.
Portugalac je ranije protiv Reala igrao sa Portom, upisavši remi i poraz u Ligi prvaka.
S kim se Mourinho pozdravio?!

Jose Mourinho se prije početka utakmice pozdravio sa Perezom (predsjednikom) i Sanchezom (izvršnim direktorom) s kojima je razmijenio par riječi. Potom se zaputio u tunel gdje se pozdravio sa stručnim štabom Real Madrida, Lukom Modrićem i Alvarom Arbeloom.
Po završetku utakmice, Portugalac je razmijenio par riječi sa Coentraom, da bi u međuvremenu također u duhu pravih profesionalac popričao i sa Xabijem.
Navijači mu poručili: Bez tebe nemamo problema
Nije Mourinho više omiljen među navijačima Real Madrida, a vjerovatno nikad neće ni biti. Karizmatik pun samopouzdanja i vjere u sebe i svoju momčad, jučer nije doživio ovacije, već se sa tribina moglo čuti samo "boooo".
Jedan navijač Reala mu je poručio da bez njega u klubu nema problema.

Jose Mourinho je danas po treći put u svojoj karijeri igrao protiv Real Madrida i po treći put je ostao bez pobjede. Izgubio je 3:1, a utakmica nije bilo pravo mjerilo snage s obzirom da su Mata i Luiz propustili utakmicu a da je Hazard odigrao samo 45 minuta.
Portugalac je ranije protiv Reala igrao sa Portom, upisavši remi i poraz u Ligi prvaka.
S kim se Mourinho pozdravio?!

Jose Mourinho se prije početka utakmice pozdravio sa Perezom (predsjednikom) i Sanchezom (izvršnim direktorom) s kojima je razmijenio par riječi. Potom se zaputio u tunel gdje se pozdravio sa stručnim štabom Real Madrida, Lukom Modrićem i Alvarom Arbeloom.
Po završetku utakmice, Portugalac je razmijenio par riječi sa Coentraom, da bi u međuvremenu također u duhu pravih profesionalac popričao i sa Xabijem.
Navijači mu poručili: Bez tebe nemamo problema
Nije Mourinho više omiljen među navijačima Real Madrida, a vjerovatno nikad neće ni biti. Karizmatik pun samopouzdanja i vjere u sebe i svoju momčad, jučer nije doživio ovacije, već se sa tribina moglo čuti samo "boooo".
Jedan navijač Reala mu je poručio da bez njega u klubu nema problema.

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ostatak zanimljivosti
Carlo Ancelotti je potvrdio da će Diego Lopez opet dobiti šansu u predsezoni, te da će biti prvi izbor u Realovoj narednoj utakmici koja se igra protiv Intera već prekosutra.
Varane se potpuno oporavio i vjerovatno će upisati nekoliko minuta protiv Intera u subotu.
Cristiano se još jednom uspješno pokazao kao pravi sportista i čovjek koji iznimno cijeni podršku navijača i njegovih fanova. Po ko zna koji put u teren je ušao jedan od navijača Reala koji je pohitio direktno ka Ronaldu. Reakcija nije bila "messijevska", pa ga je Portugalac saslušao, razmijenio par riječi s njim, zagrlio ga a potom i ispratio sa terena. Gospodin prije svega.

Carlo Ancelotti je potvrdio da će Diego Lopez opet dobiti šansu u predsezoni, te da će biti prvi izbor u Realovoj narednoj utakmici koja se igra protiv Intera već prekosutra.
Varane se potpuno oporavio i vjerovatno će upisati nekoliko minuta protiv Intera u subotu.
Cristiano se još jednom uspješno pokazao kao pravi sportista i čovjek koji iznimno cijeni podršku navijača i njegovih fanova. Po ko zna koji put u teren je ušao jedan od navijača Reala koji je pohitio direktno ka Ronaldu. Reakcija nije bila "messijevska", pa ga je Portugalac saslušao, razmijenio par riječi s njim, zagrlio ga a potom i ispratio sa terena. Gospodin prije svega.

2012/2013
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:I onda kazu kako nije najbolji izvodjac slobodnih ikada.
Ma daaaaj. Ovo je vec pretjerivanje.
Mihajlovic, Junihno, van Hooijdonk, Platini, Maradona, Zico...
A, sto se tice Carlosa - imao je razoran sut. To, ako se ja pitam, nije dovoljno da bi bio uvrsten u najbolje izvodjace slobodnjaka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rivelino, Rivaldo, Zidane, Ronaldinho, Recoba, Pirlo, Del Piero, Messi ..Monolog je napisao/la:emir18 je napisao/la:I onda kazu kako nije najbolji izvodjac slobodnih ikada.![]()
![]()
A, sto se tice Carlosa - imao je razoran sut. To, ako se ja pitam, nije dovoljno da bi bio uvrsten u najbolje izvodjace slobodnjaka.
Nije da ih nema.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Busquets, Mascherano, Abidal, Pinto, PedroM4kaveli je napisao/la:Rivelino, Rivaldo, Zidane, Ronaldinho, Recoba, Pirlo, Del Piero, Messi ..Monolog je napisao/la:emir18 je napisao/la:I onda kazu kako nije najbolji izvodjac slobodnih ikada.![]()
![]()
Nije da ih nema.
2012/2013
Marcos AssunçãoMonolog je napisao/la:emir18 je napisao/la:I onda kazu kako nije najbolji izvodjac slobodnih ikada.![]()
![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Makaveli pretjera ga ti vala bas
, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
Mislim da se cak ni Pirlo nije nadavao golova k'o Ronaldo iako je dosta stariji . Naravno da su svi nabrojani odlicni izvodjaci al' ako bi se pravila lista najboljih svih vremena onda bi definitivno Cristiano usao u spisak od npr. top 10 uz doticne koje je @Monolog nabrojao .
Mislim da se cak ni Pirlo nije nadavao golova k'o Ronaldo iako je dosta stariji . Naravno da su svi nabrojani odlicni izvodjaci al' ako bi se pravila lista najboljih svih vremena onda bi definitivno Cristiano usao u spisak od npr. top 10 uz doticne koje je @Monolog nabrojao .
Ona lyonovac Permabucano Juninho je bio zaheban izvodjač.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
![]()
![]()
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
nema veze kanto, ja sam jednom na poligonu opalio slobodnjak i maestralno pogodio, mislim da imam apolutno pravo da se svrstam u najbolje izvodjace slobodnjaka svih vremenaM4kaveli je napisao/la:Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ko je to jednom pogodio od ovih koje sam ja nabrojao ?LenBias je napisao/la:nema veze kanto, ja sam jednom na poligonu opalio slobodnjak i maestralno pogodio, mislim da imam apolutno pravo da se svrstam u najbolje izvodjace slobodnjaka svih vremenaM4kaveli je napisao/la:Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
![]()
![]()
Pa sta ima veze onda covjece Boziji ?M4kaveli je napisao/la:Kakve veze ima broj golova iz slobodnjaka ?geoxx je napisao/la:Makaveli pretjera ga ti vala bas, cuj Messi , Recoba , Rivaldo pa i Ronaldinho
![]()
![]()
C Ronaldo has the most pathetic conversion rate of 3% from freekick.LenBias je napisao/la:
Opet su upustas u diskusiju a veze nemas sta pricas.
Ta slika i pristaje za njega.
Sjajan izvodjac slobodnjaka samo uzima previse suteva da bi zatresao mrezu.
@geoxx tehnika, Ronaldo ide previse na snagu.
koji si ti komad zahrdjalog zeljeza, nevjerovatno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Izvoli pobi me, nije valjda da samo znas vrijedjat ko kakav seljak.LenBias je napisao/la:koji si ti komad zahrdjalog zeljeza, nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.