Banja Luka je uvijek bila, a puno je ljudi poginulo da i dalje bude Bosna, tako da mi je tako izrazavanje cudno. Ali razumijem o nelagodnosti pogotovo jer ti pola familije fali a znas ko je i sta napravio.zizu1991 je napisao/la:Ne da branim, uslovno rečeno, ljude iz BL, al iskreno treba reći, da mi malo jedni o drugima znamo, zato što smo se konzervirali, i nećemo da idemo u BL zato što to " nije Bosna ", itd, da ljudi posjećuju sve gradove, vidjeli bi, da smo zaista mnogo slični, nego smo otuđeni jedni od drugih, to je jedini problemkengur je napisao/la:Ovo se zove pametno i pozitivno razmisljanje koje je rijetko. Jos ako si stvarno iz BL onda svaka cast.stize BORAC je napisao/la:Sretno veceras,i u playoffu uvjeren sam. Napravite iskorak, nesto novo za nase prostore i nas fudbal. Takve stvari su rijetke, takve stvari se pamte i takve stvari ljude cine zadovoljnima sa njima se napreduje.
Ovo sto napisa "stize BORAC" je preduboko za sport - to je pristup zivotu koji u BiH rijetko cujem. Zato me odusevilo.