_dreamer_ je napisao/la:shminka je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:meni je zasmetao iskreno samo challenge na onaj poen kada je lopta na najhinjskiji moguci nacin pregurala se preko mreze. damir dize ruke, ko krivo mu, a onda u slijedecem poenu trazi challenge na winner servis mirzin.
Ne kontam idalje, objasni mi što je loše da neko traži challenge?
jbg ne mogu ti objasniti, jer ocigledno ne gledamo na neke stvari istim ocima. No ne mislim nuzno da sam u pravu ja, a ne ti. Sve je to stvar perspektive.
Realno je bilo svakako bolje da Damir pobijedi, no volio bih samo da sam vidio malo drugaciju atmosferu i ponasanje u pojedinim momentima na terenu jer cijenim da su igrala dva drugara. Bez obzira sto je ulog bio veliki, respekt bi po mom misljenju morao biti veci, kako prema igri, tako prema osobi s druge strane mreze.
Prvo, otkud znas da se Mirza drugarski odnosi prema Damiru?
Drugo, nema tu brat, prijatelj... kada su na terenu, a jos manje merhameta. To ti je ti ili ja i nista vise.
Trece, kad vec pratis svaki detalj, cudi me da ti za oko nije zapala Mirzina gestikulacija nakon sto je Damir na mrezi imao cistu loptu i prebacio teren. Je li i ono Mirzino dizanje ruku bilo hinjski?
Kao sto rekoh, na terenu nema nikakve brace, nikakvih drugova, a van njeg mogu biti sve.
Nasi su obojica i nemoj bespotrebno kao moderator doprinositi tome da se nas teniser pljuje.
Sto je jos gore, imam dojam da se onakav drugi set svjetski koji je bio manje pratio, a vise zaprdjivalo po forumu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97