Ili pobjegulja iz dijaspore koji svako malo pobjegnu kao i ovi sto ih slaveBurundi je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:13Ja mislim nam treba sto vise domacih igraca koji su fudbal naucili igrati na nasim vrhunskim terenima, bili obucavani od odlicnih strucnjaka i prosli nase domace skole fudbala, svi znamo da smo na tom polju izuzetno kvalitetni tako da je jasno na sta se u buducnosti trebamo bazirati ako zelimo neke uspjehe u fudbalu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dokanovicu je plafon Turska 2. Liga, Cimirot zna bar malo lopte i Jajalo ga je naucio nesto, pa je dobacio do ispodprosjecnih euro timova.Spahic98 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:12Cimirot je otišao u grčku za 1.3 miliona eura,Đokanovic je 2 puta veći potencijal od Cimirota i ima ugovor do 2024 godine.Wandelanoite je napisao/la: ↑10 nov 2020, 13:54Sarajevo se ne moze porediti sa regionom i koliko toliko uspjesnim fudbalskim klubovima, oni se porede sa Florom Talinn i Glentoranom to je taj nivo, od regiona mozda Buducnost Podgorica, Sutjeska Niksic i Trepca.
Djokanovic ce kao najveci talenat amaterskog Sarajeva za 300k eura preci u Adanuspor, a igraci iz regiona prelaze za milionske cifre u top klubove Evrope.
Nema šanse da će Đokanovic napustiti Sarajevo za manje od 2 miliona eura.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
MES QUE UN CLUB!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Što si ljubomoran na ljude koji su otišli u potrazi za boljim životom i ljepšom budućnosti za sebe i svoje porodice?belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:31Ili pobjegulja iz dijaspore koji svako malo pobjegnu kao i ovi sto ih slaveBurundi je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:13Ja mislim nam treba sto vise domacih igraca koji su fudbal naucili igrati na nasim vrhunskim terenima, bili obucavani od odlicnih strucnjaka i prosli nase domace skole fudbala, svi znamo da smo na tom polju izuzetno kvalitetni tako da je jasno na sta se u buducnosti trebamo bazirati ako zelimo neke uspjehe u fudbalu.![]()
Ne vidim zašto toliko zavisti ispoljavaš u svakom postu?
Trebaju ostati valjda ovdje i ukoliko im babo nije neko, raditi za 300 marki? Ti ili si neki uhljeb, pa te problemi većine građana naše domovine ne dotiču, ili si neki jadnik koji rinta za siću, a nesposoban je otići vani, pa prozivaš te iste koji su se snašli. U svakom slučaju jako jadno.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja mislim da su svi ovi koji su otisli iz Bosne budale, umjesto da su ostali ovdje i zivjeli u svom i na svom, oni su pobjegli tamo negdje gdje ce imati krizu identiteta i biti gradjani drugog ili treceg reda, hraniti se parizerom i pastetom, biti patriota u svojoj zemlji je sigurno bolje pa cak i da nemas sutra marku sinu za sendvica je bolje nego tamo po nekakvim Zapadima se ponizavati. 
DD
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne znam sto se vi bezveze palite, dobro znate da Pitari uopste ne navijaju za repezentaciju i ovdje vas trollaju.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ne palim se, analizirao sam dečka, pa me zanima jesam li potrefioGoalgetter je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:47Ja ne znam sto se vi bezveze palite, dobro znate da Pitari uopste ne navijaju za repezentaciju i ovdje vas trollaju.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nemaju svi kapacitet da budu perac guzova ili baustelac. Nema potrebe da zbog toga prozivas momka.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:36Što si ljubomoran na ljude koji su otišli u potrazi za boljim životom i ljepšom budućnosti za sebe i svoje porodice?belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:31Ili pobjegulja iz dijaspore koji svako malo pobjegnu kao i ovi sto ih slaveBurundi je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:13Ja mislim nam treba sto vise domacih igraca koji su fudbal naucili igrati na nasim vrhunskim terenima, bili obucavani od odlicnih strucnjaka i prosli nase domace skole fudbala, svi znamo da smo na tom polju izuzetno kvalitetni tako da je jasno na sta se u buducnosti trebamo bazirati ako zelimo neke uspjehe u fudbalu.![]()
Trebaju ostati valjda ovdje i ukoliko im babo nije neko, raditi za 300 marki? Ti ili si neki uhljeb, pa te problemi većine građana naše domovine ne dotiču, ili si neki jadnik koji rinta za siću, a nesposoban je otići vani, pa prozivaš te iste koji su se snašli. U svakom slučaju jako jadno.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Imate vi SDA-ovci kapacitet, radi vas ljudi idu vani da peru guzice štetočine jedne. Radi takvih ko ti smo u svemu zadnji 
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Imaju zato kapacitet od roditelja tražit za kafe il' rukat za nekog domaćeg gazdu, pri tome nemati nikakve povlastice, na minimalcu, i još te yebe iz dana u dan. Al' hajde, bolje minimalac ovdje, nego dobre pare tamo.Justin je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:52Nemaju svi kapacitet da budu perac guzova ili baustelac. Nema potrebe da zbog toga prozivas momka.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:36Što si ljubomoran na ljude koji su otišli u potrazi za boljim životom i ljepšom budućnosti za sebe i svoje porodice?belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:31
Ili pobjegulja iz dijaspore koji svako malo pobjegnu kao i ovi sto ih slave![]()
Trebaju ostati valjda ovdje i ukoliko im babo nije neko, raditi za 300 marki? Ti ili si neki uhljeb, pa te problemi većine građana naše domovine ne dotiču, ili si neki jadnik koji rinta za siću, a nesposoban je otići vani, pa prozivaš te iste koji su se snašli. U svakom slučaju jako jadno.![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bolje pobjeđivat u Doboj Kaknju, nego gubit u EL protiv Milana.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:04Imaju zato kapacitet od roditelja tražit za kafe il' rukat za nekog domaćeg gazdu, pri tome nemati nikakve povlastice, na minimalcu, i još te yebe iz dana u dan. Al' hajde, bolje minimalac ovdje, nego dobre pare tamo.A o tome da ti je plaćeno apsolutno sve, svaki prekovremeni sat, godišnji odmor uredan, i duži od 7 dana kao što to u našoj domovini dobiješ, nećemo to spominjat. Dok je ovaca bit će i vune.
![]()
To je taj pobjedničku SDA šiša mentalitet.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Moj jaran, inače zagriženi "zeleni", guzice bi dao za njih ako treba (visoka stručna sprema, a nezaposlen), je kad se ona afera "respiratori" desila rekao da nema veze što su pare praktički oprane, bolje da je neko naš (Fikret i kompanija), nego neki tamo Ivan ili Mile (izmišljam imena, al' poenta je jasna).DrFilgud je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:08Bolje pobjeđivat u Doboj Kaknju, nego gubit u EL protiv Milana.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:04Imaju zato kapacitet od roditelja tražit za kafe il' rukat za nekog domaćeg gazdu, pri tome nemati nikakve povlastice, na minimalcu, i još te yebe iz dana u dan. Al' hajde, bolje minimalac ovdje, nego dobre pare tamo.A o tome da ti je plaćeno apsolutno sve, svaki prekovremeni sat, godišnji odmor uredan, i duži od 7 dana kao što to u našoj domovini dobiješ, nećemo to spominjat. Dok je ovaca bit će i vune.
![]()
To je taj pobjedničku SDA šiša mentalitet.![]()
I kako sa takvim ljudima da očekuješ napredak u ovoj državi.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Je li to značilo ozbiljno ili samo šala? Sarajevo bi moglo biti 8 najbolji u regiji, a ne 3! Što se tice kvaliteta, Sarajevo je jednako snazno kao Gorica ili Osijek, cak i Osijek ima bolje igrače i bolje ambicije. Eliminisani su protiv 8 plasirani iz Bjelorusije i jedva su prošli Budunost iz Podgorici. do sada je Sarajevo najbolji tim u BiH, ali definitivno ne kao 3 najbolji u regiji!
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam uhljeb. Imam 2ooo ojro per monts. Eno postali i psiholozi pa analaziraju licnosti, a ustvari obicni peraci guzova 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pošteno. 
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Citam kako je Omeragic izjavio da nikada nije postojala dilema u njegovom izboru...uvijek i samo Švicarska, pogotovo sto je igrao i za njihove mladje selekcije. Dakle, klasicno flertovanje onomad s nasim Savezom.
Zasto bi s Balicem bila drugacija situacija...s momkom koji je promijenio nas pasos i uzeo austrijski da bi zaigrao za njihovu U21...i kao realno je bilo ocekivati da OPET mijena pasos i da zaigra za nasu A-selekciju i uz to izgubi mnoge pogodnosti. Znamo kako to ide s Austrijancima, na primjeru Dilavera.
Ja ne vjerujem da su postojale vece sanse od 1% da Balic zaigra za nas. Ne branim Savez jer su svakako trebali stupiti u kontakt, a možda su imali informacije da je nerealna opcija, ko ce znati - moguce da su sada obazriviji a nakon iskustava s Omeragicem i Tankovicem.
Moze Balic sad pricati, a i ranije je, da ga niko nije kontaktirao iz Saveza - to mu je dobar izgovor...ali on nikada nije ni izjavio da bi bio spreman OPET mijenjati pasos i igrati za nas. Mnogo nerealno.
Mnogo vise vuce na Tankovica i Omeragica...po svemu. Na kraju, ne odrice se voljene reprezentacije na prvom koraku.
Licno ne zalim za Balicem ni sekunde, kao ni za Omeragicem ili Tankovicem.
Jako sam zadovoljan Hadzikadunicem i Ahmedhodzicem. Volio bih da jos pridobijemo Gigovica jer nam takav igrac u sredini treba...kao i Nalica - licno mi se svidio u zadnjih par navrata kada sam ga pogledao. Ali Gigovic svakako ispred.
Zasto bi s Balicem bila drugacija situacija...s momkom koji je promijenio nas pasos i uzeo austrijski da bi zaigrao za njihovu U21...i kao realno je bilo ocekivati da OPET mijena pasos i da zaigra za nasu A-selekciju i uz to izgubi mnoge pogodnosti. Znamo kako to ide s Austrijancima, na primjeru Dilavera.
Ja ne vjerujem da su postojale vece sanse od 1% da Balic zaigra za nas. Ne branim Savez jer su svakako trebali stupiti u kontakt, a možda su imali informacije da je nerealna opcija, ko ce znati - moguce da su sada obazriviji a nakon iskustava s Omeragicem i Tankovicem.
Moze Balic sad pricati, a i ranije je, da ga niko nije kontaktirao iz Saveza - to mu je dobar izgovor...ali on nikada nije ni izjavio da bi bio spreman OPET mijenjati pasos i igrati za nas. Mnogo nerealno.
Mnogo vise vuce na Tankovica i Omeragica...po svemu. Na kraju, ne odrice se voljene reprezentacije na prvom koraku.
Licno ne zalim za Balicem ni sekunde, kao ni za Omeragicem ili Tankovicem.
Jako sam zadovoljan Hadzikadunicem i Ahmedhodzicem. Volio bih da jos pridobijemo Gigovica jer nam takav igrac u sredini treba...kao i Nalica - licno mi se svidio u zadnjih par navrata kada sam ga pogledao. Ali Gigovic svakako ispred.
- Goalgetter
- Kontakt:
@hurem, ne moze igrac tek tako izaci pred medije i reci da zeli igrati za BiH, a savez ne pokazuje nikakav interes za njega. I Ahmedhodzic se dugo vremena drzao prikriveno dok nije donio konacnu odluku, sto je apsolutno razumljivo kod ovih momaka sto mogu birati izmedju dvije drzave. Zar ne bi savez prvi trebao poduzeti korak, pokazati interes za igraca, a ne igrac koji vec ima sve zdravo na gotovo u toj drzavi?
Iz licnih izvora znam da je Balic htio igrati za nas, ali konkretan potez saveza je izostao. Sad da li ce to biti ogroman gubitak za nas ili ne, to je upitno, mene ne impresionira (jos) ali u ovoj konkurenciji koju sad imamo (Duljevic, Milosevic na toj poziciji) mogao je itekako dobiti sansu.
Iz licnih izvora znam da je Balic htio igrati za nas, ali konkretan potez saveza je izostao. Sad da li ce to biti ogroman gubitak za nas ili ne, to je upitno, mene ne impresionira (jos) ali u ovoj konkurenciji koju sad imamo (Duljevic, Milosevic na toj poziciji) mogao je itekako dobiti sansu.
Uu teške rijeci od jednog od starijih forumasa.Goalgetter je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:47Ja ne znam sto se vi bezveze palite, dobro znate da Pitari uopste ne navijaju za repezentaciju i ovdje vas trollaju.
Pitari navijaju za Sjevernu Makedoniju jer tamo igra Krste..
To je to. Bravo. Nije tesko shvatiti ko zeli da shvati. Problem je sto se mnogi prave glupi.Goalgetter je napisao/la: ↑10 nov 2020, 23:04@hurem, ne moze igrac tek tako izaci pred medije i reci da zeli igrati za BiH, a savez ne pokazuje nikakav interes za njega. I Ahmedhodzic se dugo vremena drzao prikriveno dok nije donio konacnu odluku, sto je apsolutno razumljivo kod ovih momaka sto mogu birati izmedju dvije drzave. Zar ne bi savez prvi trebao poduzeti korak, pokazati interes za igraca, a ne igrac koji vec ima sve zdravo na gotovo u toj drzavi?
@igrajlopte 🐦
@Goalgetter, tebi cu vjerovati kada kazes da je ipak postojala zelja da OPET mijenja pasoš iako to meni stvarno malo nerealno zvuci, ali eto, ne i nemoguce, naravno. To sam nekako pisao vise u afektu zbog Omeragica i njegove izjave..a koji je eto bio cak i obecao Misketu pa porekao.
S dr.strane naglasio sam da ne branim Savez i da jesu trebali kontaktirati doticnog, ali isto tako nisam za pljuvanje na prvu i to odmah nakon sto izgubimo nekoga...pogotovo ako se doticni ne cini kao neka prevaga u datom trenutku. Nije ni gomilanje lahko...Ranije sam vec govorio da stvarno nisam gledao momka niti jednu minutu ali sam vjerovao tvojim komentarima i jos par pojedinaca koji su objektivno govorili o njegovim predstavama - bar sam takav dojam stekao.
Uglavnom, povlacim rijeci u vezi sa sumnjom u njegovo vracanje pod bh zastavu.
S dr.strane naglasio sam da ne branim Savez i da jesu trebali kontaktirati doticnog, ali isto tako nisam za pljuvanje na prvu i to odmah nakon sto izgubimo nekoga...pogotovo ako se doticni ne cini kao neka prevaga u datom trenutku. Nije ni gomilanje lahko...Ranije sam vec govorio da stvarno nisam gledao momka niti jednu minutu ali sam vjerovao tvojim komentarima i jos par pojedinaca koji su objektivno govorili o njegovim predstavama - bar sam takav dojam stekao.
Uglavnom, povlacim rijeci u vezi sa sumnjom u njegovo vracanje pod bh zastavu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 11 nov 2020, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.