Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Luminary
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Luminary » 15 jan 2014, 23:17

adisice je napisao/la:A jest vam Ed usta začepio a bili ste fino krenuli :lol:
Totalno im je uje*ao koncepciju zadnjih sedmica, uopste ne znaju kako sad reagovati :lol:

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 15 jan 2014, 23:18

I meni se cini da je Aguero nesiguran! Valjda jos nije dovoljno oporavljen!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 23:19

Čitam na Bluemoon da ga je novinar pokušao isprovocirati pitanjem o Agueru?
He was getting set up by that reporter, but he was all class in the interview. Well done Edin.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 jan 2014, 23:20

Romanista10 je napisao/la:Dzeko odlican u drugom poluvremenu. Navas me je pozitivno iznenadio u drugom poluvremenu sa dvije odlicne asistencije Dzeki. Uvijek sam znao da to Navas moze zato me je cudilo zasto mu dosada nije asistirao vise.
Aguero me je jako negativno iznenadio. Mislio sam da ce covjek nastaviti gdje je stao.Mada daleko je on od one forme prije povrede. Krece se jako tromo ( za njega ) i nesigurno. Bijezi od duela. Tako da promijenio sam malo misljenje. Mislim da postoji sansa da sljedecu opet pocnu Dzeko i Negredo. Agureo nije onaj pravi Aguero. Ali ostalih 10 od 11 sam sigurno pogodio :) :)
Pa čovjek mjesec dana nije zaigrao i gol je zabio.. Šta si očekiv'o ? hattrick? pa de malo realan budi :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 jan 2014, 23:21

8-)

hh123
Kontakt:

Post Postao/la hh123 » 15 jan 2014, 23:22

:lol: :lol: :lol:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 15 jan 2014, 23:25

Nakon loseg prvog poluvremena,drugo je odlicno odigrao! Pellegrini sada ima tezak zadatak,sva trojica napadaca su u formi i zasluzuju da pocnu utakmicu :?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jan 2014, 23:27

Dzeko nikad nije bio van forme...samo je nepravedno bio zapostavljen...i to je to...nadam se da ce ubuduce situacija biti dosta bolja...bez obzira na povratak aguera...
a negredo ce zakazati kad tad...on se svaku tekmu sturi jadnik da bi drzao ovakav nivo...a dzeko i kad stoji na terenu je cak opasniji od alvara...svaku tekmu bar ima 4,5 suteva vise :D
salu na stranu...

PRVI gol edinov je pravo umijece...iz one situacije je , ne tesko, nego pretesko pogoditi...skoro pa nemoguce...ali to je kada ti teret spadne s ledja...kada igras bez pritiska...ulazi i nemoguce...
vrlo je moguce da i u subotu pocnu edin i alvaro...sto bi i bila najbolja opcija...mada ce ipak najvjerovatnije edin izvisiti...

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 15 jan 2014, 23:28

HariTz je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:Dzeko odlican u drugom poluvremenu. Navas me je pozitivno iznenadio u drugom poluvremenu sa dvije odlicne asistencije Dzeki. Uvijek sam znao da to Navas moze zato me je cudilo zasto mu dosada nije asistirao vise.
Aguero me je jako negativno iznenadio. Mislio sam da ce covjek nastaviti gdje je stao.Mada daleko je on od one forme prije povrede. Krece se jako tromo ( za njega ) i nesigurno. Bijezi od duela. Tako da promijenio sam malo misljenje. Mislim da postoji sansa da sljedecu opet pocnu Dzeko i Negredo. Agureo nije onaj pravi Aguero. Ali ostalih 10 od 11 sam sigurno pogodio :) :)
Pa čovjek mjesec dana nije zaigrao i gol je zabio.. Šta si očekiv'o ? hattrick? pa de malo realan budi :D
Nije to onaj isti Aguero. Nesto mu fali. Za nadati se je da nece tako brzo povratiti staru formu. Mada znajuci da City melje kod kuce. I ta je Cardiff City relativno slaba ekipa. Bojim se da sam ipak pogodio svih 11 igraca. I da pocinju Aguero i Negredo. Vidjet cemo. Mozda me Pellegrini iznenadi mada cisto sumnjam. Ogromni interesi su u igri. A Aguero je za Pellegrinija treci najbolji igrac svijeta ( poslije Messija i Ronalda ) i prva zvijezda Citya.
Inace Aguero je jako sklon povredama kao npr. Richards. Tako da i kada se potpuno vrati jako je moguce da ga opet sjebu poslije 2,3 jaca duela.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2014, 23:29

stvarno steta sto se na ovoj temi ne moze normalno diskutovati i pratiti desavanja oko naseg najboljeg igraca..al to vec admini trebaju da isprave..

Mirza Teletovic ‏@Teletovic33 9m
Majstor je uvijek majstor @EdDzeko!!! Vidimo se sutra brate ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 jan 2014, 23:30

Romanista10 je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Nije to onaj isti Aguero. Nesto mu fali. Za nadati se je da nece tako brzo povratiti staru formu. Mada znajuci da City melje kod kuce. I ta je Cardiff City relativno slaba ekipa. Bojim se da sam ipak pogodio svih 11 igraca. I da pocinju Aguero i Negredo. Vidjet cemo. Mozda me Pellegrini iznenadi mada cisto sumnjam. Ogromni interesi su u igri. A Aguero je za Pellegrinija treci najbolji igrac svijeta ( poslije Messija i Ronalda ) i prva zvijezda Citya.
Inace Aguero je jako sklon povredama kao npr. Richards. Tako da i kada se potpuno vrati jako je moguce da ga opet sjebu poslije 2,3 jaca duela.
Druže, volim Džeku ko rođenog brata, ali Aguero zasluzuje biti prvi napadač.
Kako si ocijenio da Aguero nije onaj stari nakon 30-tak minuta igre :roll: :?

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 15 jan 2014, 23:31

:lol: :lol: :lol:
shandrlike-tandrlike

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 23:31

Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jan 2014, 23:32

Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
[youtube][/youtube]

Koji moron. ''Bad news for you that Aguero is back'' ..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 jan 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 jan 2014, 23:33

Virtu4l je napisao/la:Gringo, imaš li post match interview, šta ga je to reporter zapitkivao o Agueru?
Nisam to snimao...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2014, 23:33

Važno je da bilda statistiku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jan 2014, 23:33

Vec ima isto golova kao u citavoj prosloj sezoni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jan 2014, 23:34

Evo sad sam dosao kuci, pa nisam gledao utakmicu, ali evo vidim da je dao 2 gol, sto je naravno odlicno, iako je protivnik Blackburn.

Jos samo da ovako pocne zabijati u ligi i bice vrlo dobro pred Brazil.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 15 jan 2014, 23:35

HariTz je napisao/la:
Druže, volim Džeku ko rođenog brata, ali Aguero zasluzuje biti prvi napadač.
Kako si ocijenio da Aguero nije onaj stari nakon 30-tak minuta igre :roll: :?
Mnogo se krece sporije nego inace. Nije toliko suveren u driblinzima kao inace. Vidi se da izbjegava duele. Itd. Nemoj me razumjeti pogresno. Ja sam uvijek govorio ( i na ovom forumu ) da je Aguero daleko najbolji napadac i prva zvijezda tima kada je u formi. I da bi se trebali rotirati Dzeko/Negredo za drugu poziciju. ALi ovaj danasnji Aguero nije onaj stari. Ne igra sa onom starom lakocom. Izgledao mi je mnogo sporije, tromije u svemu. Mozda nije ni 100% zalijecio povredu ko ce ga znati.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 15 jan 2014, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 15 jan 2014, 23:35

Ovaj 'novinar' je pokusavao da iznervira Edina al dzaba mu, Dzeko gospodski. :mrgreen: Hvale ga na BlueMoon forumu da se ponio ko dingospo i ako ga je ovaj pokusao da isprovocira. 8-)
shandrlike-tandrlike

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 7 gostiju.