Sport i TV
Re: Sport i TV
Zato što je kod njih 80% države pokriveno sa SK kanalima.
ne znam od kuda ti to, ne prenosi rts kao ni rtrs više tekme srbije, veceras/sinoc im je tekma išla samo na SK1, u ponedjeljak opet ide samo na SK1Raonffa je napisao/la:Vidiš "svojima" su dali da ih prenosi državna televizija, a nama i Hrvatima "uvalili" ove komercijalnelegenda reala je napisao/la: Iće na SK naša utakmica za teritoriju Srbije i Hrvatske kod nas će ključati sto puta viđeno do sad, a tekme Srbije prenosi RTS dok će kod nas i u Hrvatskoj utakmice Srbije ići na SK a RTS će ključati
i da ne vjerujem da ce sutra ključati SK1, nema potrebe, čak milsim da im je važnija gledanost za SK nego za pink trenutno, ja bar pretpostavljam da ce ici normalno tekma, e sad da li ce sa bahom kao komentatorom ili ce raditi i srpski neki vidjeti cemo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Veceras je bio prvi put da SK radi samostalno utakmice Srbije, RTS nece prenositi
i nece kljucati SK sutra jer nece ni biti prenos kod nas, vi kao da ne shvatate da ovaj SK1 koji mi gledamo je nesto kao bosanska verzija, kod ljudi u Srbiji, CG i HRV ce biti prenos na SK
mogu kljucati samo hrvatski SK koji je ionako u SD kao PINK
i nece kljucati SK sutra jer nece ni biti prenos kod nas, vi kao da ne shvatate da ovaj SK1 koji mi gledamo je nesto kao bosanska verzija, kod ljudi u Srbiji, CG i HRV ce biti prenos na SK
mogu kljucati samo hrvatski SK koji je ionako u SD kao PINK
Don't believe the hype.
Hrvatski SK nema Bahu nadam se.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Tamo testiraju HD, onamo 3D, vamo VR, a mi u 2018. gledamo tekmu u SD-u.
Bolja kvaliteta snimaka s ratišta Prvog svjetskog rata. Što veći TV, slika sve gora.
Bolja kvaliteta snimaka s ratišta Prvog svjetskog rata. Što veći TV, slika sve gora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ocekivao sam cak i losiju sliku. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne vidim brojeve na dresovima, ne znam ko je ko.
- akisarajevo92
- Kontakt:
uzas je na PINK, i slika i zvuk sa stadiona
mnogo bolje na hrvatskom SK, iako je takodjer u SD
mnogo bolje na hrvatskom SK, iako je takodjer u SD
Don't believe the hype.
Hrvatski sk je ok. Ako je ovo sd, onda je Pink ld.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Posjetiti Oftamologa nakon utakmice obavezno 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
iako sam ga branio prethodnih dana cak sam i ja vecinu utakmice gledao na hrvatskom SK
covjek se uopste ne sprema za prenose i njegovo pracenje fudbala je zaledjeno negdje u 2005.
sve znanje o Sj. Irskoj mu se zasnivalo na tome da pjesma o Will Griggu ima 10 miliona pregleda
covjek se uopste ne sprema za prenose i njegovo pracenje fudbala je zaledjeno negdje u 2005.
sve znanje o Sj. Irskoj mu se zasnivalo na tome da pjesma o Will Griggu ima 10 miliona pregleda
Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:iako sam ga branio prethodnih dana cak sam i ja vecinu utakmice gledao na hrvatskom SK
Haj to sam od njega i ocekivao da bude informisan ko i lola u birtiji koji prati vikendom meceve, ali ovdje se pricalo o nekoj emociji, energiji, fanaticnosti i cemu sve ne kad on vodi a juce je osim sto ocekivano nije imao nekog znanja, nije imao ni tu emociju i energiju o kojoj su svi pricali, isto mrtvac. mislim da su neki zaboravili da je 2018a i da te emocije koja je bila kada im se Baho proslavio vise nema i ne moze je biti, jer danas su posve druge okolnosti.
Namjerno sam upalio snimak na SK i vidim da je Radojevic komentarisao, pa yebote kad pricamo o toj emociji i energiji imao je 10 puta vise od Baha a da ne pricamo o znanju o Ircima, nasim fudbalerima itd...
Namjerno sam upalio snimak na SK i vidim da je Radojevic komentarisao, pa yebote kad pricamo o toj emociji i energiji imao je 10 puta vise od Baha a da ne pricamo o znanju o Ircima, nasim fudbalerima itd...
Ehhh pretjera ga ti, pa rekao je i da je Evans igrao u Man Unitedu.akisarajevo92 je napisao/la:iako sam ga branio prethodnih dana cak sam i ja vecinu utakmice gledao na hrvatskom SK
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
BoJemi!

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakvo osvjezenje je Nalic, bolji cak i od onih "eksperata" sa HRT-a i RTS-a 
Don't believe the hype.
Treba ih upariti sad na Pinku.mirgerr je napisao/la:BoJemi!
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Bila bi ludnica.
Treba pozvati i onog nekog Crnogorca, sto mu je bio gost na Faceu na onoj prijataljskoj.
Treba pozvati i onog nekog Crnogorca, sto mu je bio gost na Faceu na onoj prijataljskoj.
Spamm
Spamm
Zasto ovi na SK pricaju o vaterpolu? Nije valjda ta posast dosla na SK?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.