i baš je sad morao preći kod Švaba, da nam uvali kojeg
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Vedo je uvijek bio raspoložen protiv Borussie, i vaše i naše
Agieren statt reagieren
Nešto mi govori da nećete dobro proći.
Hoffenheim igra po sistemu toplo-hladno, to je tako. Bilo je hladno, sada ide toplo, a kud bolje prilike od njihove stalne mušterije.
Hoffenheim igra po sistemu toplo-hladno, to je tako. Bilo je hladno, sada ide toplo, a kud bolje prilike od njihove stalne mušterije.

Jbg
Odoh lec u nadi da cu sutra procitat vijest Barrios ostaje, a Zidan prelazi u Mainz ili Hsv ... Na q mi se ovo vise popelo od novembra nas je.bu vijesti o Barriosu, zabijem i njemu ako je ne zadovoljan nek ide ...
Hornschuh na posudbi u Ingolstadu ...
Schmiedebach produzio ugovor tako da od njegovog dolaska nista sto znaci Klopp vjeruje Gundoganu Leitneru produzuje ugovor Kehlu, ili mozda se planira povratak Sahina a da se Gundogan prebaci na desetku ili sutne ili da se Kehlu ne produzi ugovor ...
Protiv Hoppenheima ocekujem pobjedu igramo kuci hoffe je los mi smo u dobroj formi sve osim 3 boda je razocarenje ...
Ni jedan igrac za BvB u 18 kola nije zabio 14 golova osim Lottara Emmericha. Znate kome je tome jos uspjelo znam znam da znate Lewandovski je upitanju decko pise historiju za BvB I CRNO ZUTI DRES. Dakle ni Chapiusat ni Riedle, Amoroso, Koller, Frei, Ricken, Ewerthon, Barrios nikom to nije uspjelo samo Emmi i Lewi lijepo lijepo hajde Lewa zabi jos 10
@ Hare Hvala druze za one filmove odgledao sam ih dobra preporuka pogotov Millsers Crossing
BvB Echte Liebe !!!
Najopreznije ti kazem - bice 3-0.adnan24 je napisao/la:Samo oprezno![]()
Ni ove "vradzbine" nece spasiti SAP od potopa!!!Klare je napisao/la:Nešto mi govori da nećete dobro proći.![]()
I drugi put.Damir_BvB je napisao/la:@ Hare Hvala druze za one filmove odgledao sam ih dobra preporuka pogotov Millsers Crossing...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
maverick_tz
- Kontakt:
ljudi usnio sam san da je u prvom poluvremenu 4 : 0 za meistere
hajde neka se taj san i ostvari

Sve vise i vise informacija i prica o tome da ide Barrios ! Jos pise ako Lucas ode da nam dolazi Helmes ... Da se samo vise hoce rjesit i da dodje 1 februar .
BvB Echte Liebe !!!
Spominjel se cifra ?Damir_BvB je napisao/la:Sve vise i vise informacija i prica o tome da ide Barrios ! Jos pise ako Lucas ode da nam dolazi Helmes ... Da se samo vise hoce rjesit i da dodje 1 februar .
Hz BvB sad se spominje da je minimum 10 mio eura mogli su malo vise izvuc jbg da je 15 uh odlicno ma da i 10 mio je realna cjena ...
edit: Austria Wien trazi zamjenu za Junuzovica koji je presao u Werder, pa se spominje Da Silva kao zamjena moguca ...
edit: Austria Wien trazi zamjenu za Junuzovica koji je presao u Werder, pa se spominje Da Silva kao zamjena moguca ...
BvB Echte Liebe !!!
Druže nećeš vjerovat, ali prije 2-3 dana baš sam razmišljao o tom scenariju. Da ode Barrios a dođe HelmesDamir_BvB je napisao/la:Sve vise i vise informacija i prica o tome da ide Barrios ! Jos pise ako Lucas ode da nam dolazi Helmes ... Da se samo vise hoce rjesit i da dodje 1 februar .
Bilo bi to najbolje moguće rješenje ako Lucas ode. Ima nešto u tom Helmesu,samo da ga zdravlje posluži pa buyrum u BvB
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Onaj vaš stoper preselio u Ingolstadt na posudbu, neko je već ranije rekao.
Ma sve mi se čini da je taj Helmes zaboravio igrati lopte, mislim da vam ne bi bio od neke pomoći, al' trebaće vam jedan napadač, ah što bi dobro bilo da vaši ljudi smisle jednu šalu na fazon naših ljudi.
Mogu misliti kakve bi riječi ovdje padale.
Ma sve mi se čini da je taj Helmes zaboravio igrati lopte, mislim da vam ne bi bio od neke pomoći, al' trebaće vam jedan napadač, ah što bi dobro bilo da vaši ljudi smisle jednu šalu na fazon naših ljudi.
Mogu misliti kakve bi riječi ovdje padale.
-
maverick_tz
- Kontakt:
sa ovakvom postavom imam predosjećaj da će her doktor krenuti silovito od prve minute bez ikakvog ustupka,sa puno trke prema golu,zatvaranju bokova hofena i "pletenju" po terenu koje i mnogo jače klubove od hofenheima dovodi do ludila,dakle neka se moj san ostvari prvo poluvrijeme 4 : 0 za meistereSemir bvb je napisao/la:
Ljudi jel ovo moguce...igramo presing ko u kosaraci
Samo da sto duze izdrzimo ovako...
Svaka cast Klopp-u , protiv ovih manjih timova izgleda da je ovako najbolje....
Kagawa bolji od Gotzea

PS: narvno sve ima svoju cijenu ,zato na postavljenu odbranu ne mozemo imat ni pokusaj od akcije
Evo ga jos jedan ohooo ...
Trenutno izgledamo ko kakva masina za pravljenje golova...hahah
Samo da sto duze izdrzimo ovako...
Svaka cast Klopp-u , protiv ovih manjih timova izgleda da je ovako najbolje....
Kagawa bolji od Gotzea
PS: narvno sve ima svoju cijenu ,zato na postavljenu odbranu ne mozemo imat ni pokusaj od akcije
Evo ga jos jedan ohooo ...
Trenutno izgledamo ko kakva masina za pravljenje golova...hahah
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 28 jan 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Levat je tako strasan igrac ...nisam siguran da je Gomez trenutno bolji od njega...
ja ga sada nebi dao za 30 miliona..pa kud puklo da puklo..ovo ce biti zvjerka igrac...
trci 5 puta u vise od Gomeza.-..

ja ga sada nebi dao za 30 miliona..pa kud puklo da puklo..ovo ce biti zvjerka igrac...
trci 5 puta u vise od Gomeza.-..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jel ovi na Euro sport 2 rekose da je Gece vani 6 do 8 mjeseci..

hahaha taman sto sam postao ,ispravi ih neko hahhaha

hahaha taman sto sam postao ,ispravi ih neko hahhaha
FK SARAJEVO.
Šta reći? Da li će se prokletstvo zvano Hoppenheim skinuti s BvB-a
Da,da.....sa 3-4 komada u Starkeovoj mreži

Kagawa je najbolji evo već nekoliko zadnjih utakmica.
Momak je beton
Da,da.....sa 3-4 komada u Starkeovoj mreži
Kagawa je najbolji evo već nekoliko zadnjih utakmica.
Momak je beton
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Hummels odsepao sa terena i to sa poprilicno bolnom grimasom
Samo nam jos to treba.
Steta sto Barrios ne pogodi za 4-1,fino je sve odradio...nadam se da nema nista od odlaska...Lewandowski me danas nije uopste odusevio.
Steta sto Barrios ne pogodi za 4-1,fino je sve odradio...nadam se da nema nista od odlaska...Lewandowski me danas nije uopste odusevio.
Angstgegner pobjedjen.
Cestitke na pobjedi koja je vise nego zasluzena i nema se tu vise sta reci.
Stavrno BVB ove sezone ima nesrecu kada su povrede kljucnih igraca u pitanju i velika je steta sto ova ekipa u ovoj sezoni nije bila kompletna.
PS: Tek sada do izrazaja dolaze gluposti u prvom dijelu sezone kada su olahko bili poklonjeni bodovi.
Cestitke na pobjedi koja je vise nego zasluzena i nema se tu vise sta reci.
Stavrno BVB ove sezone ima nesrecu kada su povrede kljucnih igraca u pitanju i velika je steta sto ova ekipa u ovoj sezoni nije bila kompletna.
PS: Tek sada do izrazaja dolaze gluposti u prvom dijelu sezone kada su olahko bili poklonjeni bodovi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:Šta reći? Da li će se prokletstvo zvano Hoppenheim skinuti s BvB-a![]()
![]()
Da,da.....sa 3-4 komada u Starkeovoj mreži![]()
![]()
Kagawa je najbolji evo već nekoliko zadnjih utakmica.![]()
Momak je beton
Mi ove sezone svakome rusimo neke tradicije! HSV-ovom Finku proslo kolo prvi poraz - prvo pa musko, danas prva pobjeda protiv Hofenhajma, jos da je onaj Nurnberg u nekoj seriji, ili da nije odavno od nas zijanio
adnan24 je napisao/la:Steta sto Barrios ne pogodi za 4-1,fino je sve odradio...nadam se da nema nista od odlaska...Lewandowski me danas nije uopste odusevio.
Nije ni mene bas nesto odusevio. Mislim pobjedjujemo mi i on fino igra i trci ali mi je nekakav krut, meni se opet vise svidja Lucas u spicu. Valjda sto ima onog juznoamerickog mangupluka, ciganluka, cega li vec ili jednostavno navikao na njega u napadu, sta li...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Odusevljen sam predstavom . ne bih da zvucim uzdignut nafuran prepotentan ali trenutno smo ekipa s najboljom formom u Bundesligi i to ubjedljivo . Za ovo sta su momci pruzili zadnje 2 tekme svaka cast i to bez GOTZEA !
Vjerujte mi da smo u 2 poluvremenu stalinakon 3 gola i lagano odradili posao ne mogu da vjerujem koliko je ova ekipa ovaj tim napredovao zadnje 3 god . Kakav presing imamo
samo Barca ima bolji presing ! Jos samo da imamo kreativca dakle jednu osmicu pravu koja zna pucat dat pas trcat izvest prekid stat na loptu okrenut stranu ova ekipa bi bila jos 20% jaca .
Lewa danas nije odigrao nesto bog zna a opet je bio dobar, a sad vi zamislite kad odigra dobro kakav je . Kehl dokazuje da zasluzuje novi contract . Ali evidentno je da je Piszcek opao malo zadnje 2 utakmice nisu na nivou kakvom smo navikli iako se danas malo popravio naspram utakmice protiv HSVA .
Hoppenheim je imao sansi koje je wajdi odlicno parirao... I nemoj da vas brinu te sanse to je zbog opustanja nekog da je kakva bitnija utakmica i jaca ove sanse ne bi imali sigurno . Groskreutz woooooow kako decko igra pa ga kudite opet, nemoj da ga dirate ... A Kagawa je napokon dosao sebi mora se to priznat sad je na svom nivou bez ikakve dileme i svaka cast sto mu je Klopp vjerovao i trpio ga ...
Sledece kolo Nurnberg u gostima ekipa koja se u svakom slucaju moze dobit tu ne smijemo gubit bodove ali ce oni da oru teren ko 11 freza
to je poznati stil njihovog trenera trcanje borba, bit ce malo nezgodno gostovanje i ako udjemo u utakmicu bistre glave pobjeda ce bit abd.
@ Sema BvB
Drug moj svaka cast dobro si to predpostavio bgm . Moguce je da dodje do tog transfera. Ja sam Helmesa gotivio kad je bio u Kolnu i kad je presao u Bayer ja sam Zorcu **** sve sto ga nije doveo nama jer mi svidio pravo taj igrac, a tad je bome i bio odlican cak i do Elfa dogurao. No sad bgm nesto nisam siguran da bi se kod nas uklopio jer nije igrac koji zeli trcat malo je lijen, a i problematican nisam bas siguran da Klopp zeli takvog koji pravi probleme . Opcija br 1 za mene je i dalje da ostane nas Panther koji je za mene i dalje bolji igrac od Lewe
.
Nur der BvB !
Vjerujte mi da smo u 2 poluvremenu stalinakon 3 gola i lagano odradili posao ne mogu da vjerujem koliko je ova ekipa ovaj tim napredovao zadnje 3 god . Kakav presing imamo
Lewa danas nije odigrao nesto bog zna a opet je bio dobar, a sad vi zamislite kad odigra dobro kakav je . Kehl dokazuje da zasluzuje novi contract . Ali evidentno je da je Piszcek opao malo zadnje 2 utakmice nisu na nivou kakvom smo navikli iako se danas malo popravio naspram utakmice protiv HSVA .
Hoppenheim je imao sansi koje je wajdi odlicno parirao... I nemoj da vas brinu te sanse to je zbog opustanja nekog da je kakva bitnija utakmica i jaca ove sanse ne bi imali sigurno . Groskreutz woooooow kako decko igra pa ga kudite opet, nemoj da ga dirate ... A Kagawa je napokon dosao sebi mora se to priznat sad je na svom nivou bez ikakve dileme i svaka cast sto mu je Klopp vjerovao i trpio ga ...
Sledece kolo Nurnberg u gostima ekipa koja se u svakom slucaju moze dobit tu ne smijemo gubit bodove ali ce oni da oru teren ko 11 freza
@ Sema BvB
Drug moj svaka cast dobro si to predpostavio bgm . Moguce je da dodje do tog transfera. Ja sam Helmesa gotivio kad je bio u Kolnu i kad je presao u Bayer ja sam Zorcu **** sve sto ga nije doveo nama jer mi svidio pravo taj igrac, a tad je bome i bio odlican cak i do Elfa dogurao. No sad bgm nesto nisam siguran da bi se kod nas uklopio jer nije igrac koji zeli trcat malo je lijen, a i problematican nisam bas siguran da Klopp zeli takvog koji pravi probleme . Opcija br 1 za mene je i dalje da ostane nas Panther koji je za mene i dalje bolji igrac od Lewe
Nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!
Da vaš Lewa je najbolji napadač na svijetu.mma_hz je napisao/la:trci 5 puta u vise od Gomeza.-..![]()
qurcu to možeš pričati, očito da nisi upoznat sa trkom Gomeza, a odi malo do Bayerna da vidiš kako Gomez sam riješava utakmicu.
Dortmund danas očito potrao pod sa Hoffom, čini se da su u odličnoj formi, ali neka tek je početak drugog dijela, valja formu zadržati, a vala ni Hamburg ni Hoffa u ovom trenutku nisu neko mjerilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.