Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vevericabimbereket je napisao/la:rukomet:
rusija - ceska ispod 56 1.85
slovacka - bjelorusija ispod 58 1.85
odbojka(zene):
srbija - spanija 1 1.55
po meni vrlo izgledno da ce sve proci..uplatio sam pojedinacno i zajedno na jedan ,pa cemo vidjeti:D
Šta je ovo, 2 moja post-a zaredom u razmaku od 12 sati :Odijabola je napisao/la:Boston over 85,5 @ 1.85
Mislim da su Celticsi ekipa sa previše karaktera i previše ponosa da 2 utakmice zaredom odigraju loše u napadu. Iako se radi o Game 7, i odbrana Miami-a bi trebala biti najjača dosad, svejedno mislim da Boston ide preko 85. Imaju povoljne match-up-e u Rondu i Garnettu, a mislim da će Pierce nakon očajne prethodne utakmice (4 od 18 šut) još jednom pokazati karakter, naročito jer se radi o važnoj utakmici kakve on jednostavno voli.
irska - hrvatska moguceSarajlijaTM je napisao/la:hoce li biti crvenih i penala danas na EP? sta vi mislite?
nije ti ta losabob je napisao/la:irska - hrvatska moguceSarajlijaTM je napisao/la:hoce li biti crvenih i penala danas na EP? sta vi mislite?ja igram over kartona , balkanci i irci ima da se tuku a sudi holandjanin
ja bi prije rekao poklon kvota na nadala kako igra u zadnje vrijeme , u super ponudi 1,4 cak vise mislim da ce ovo u tri seta biti zavrseno ...Claus je napisao/la:Poklon kvota na Đokovića. Stavit ću dobar ulog, bez obzira na vel'ku mogućnosti padanja i formu Nadala. Ipak, Novak je silno motivisan i želi i dalje terorizirati Nadala kao u 7 mečeva prošle godine.
Roland Garros, NadalClaus je napisao/la:Poklon kvota na Đokovića. Stavit ću dobar ulog, bez obzira na vel'ku mogućnosti padanja i formu Nadala. Ipak, Novak je silno motivisan i želi i dalje terorizirati Nadala kao u 7 mečeva prošle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.