FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vamooooooooos

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Alaba na stoperu, eto nove pozicije 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Formacija 3-2-3-2 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Za sad dobro ovo izgleda, Lewa zicer imao s par metara, glavom šutirao, golman odbranio.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
PS ovo grafički izgleda ovako, dok na terenu trenutno stoje 4-1-4-1 gdje je Alaba lijevi stoper, a Badstuber desni. Hojbjerg je DM
Dosta od mene za prvu utakmicu ...
PS. zar se ovog kloca Contenta nismo kutarisali tj zar mu nije ugovor istekao?
PS. zar se ovog kloca Contenta nismo kutarisali tj zar mu nije ugovor istekao?
Zabi ga Lewa na debiju. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Lewa, samo ih zlostavljaj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sta je @proFCB rekao. Prirodna pozicija mu je u sredini, jos se sjecam kad je Alaba prvi put igrao beka i to je bilo protiv Fiorentine kad je Robben zabio onaj gol iz daleka. Mislim da bi Lahm - Thiago - Alaba bilo nesto strasno.phily je napisao/la:koju novu pozicijuMatthias Sammer ( o Juan Bernatu ): " Od njega tražimo da bude prodoran po lijevoj strani što će ubrzati našu igru. "
bundesliga.de: " A David Alaba ?! "
Matthias Sammer: " Ideja je da njega pomjerimo na drugu poziciju. "
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
- anelbavarac
- Kontakt:
Momce procepio

-
Nerminovic
- Kontakt:
Rutinski.akisarajevo92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- el-fighter
- Kontakt:
Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice i jos je prerano govoriti bilo sta o igri koju cemo gledati ove sezone, ali da se naslutiti da cemo Alabu nekada gledati u veznom redu. Badstuber odigrao skoro citavu utakmicu, ali treba mu jos nekoliko laksih utakmica da se vrati u formu. Ova djecurlija odigrala poprilicno dobro, pogotovo onaj Sieghart (ili tako nesto). Podsjeca igrom na Robbena. 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- FranckRibery
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re:
Dobro nam dosao medju bavarske divoveFranckRibery je napisao/la:pozdrav ekipanovi sam na forumu navijac FC Baye dugo vremena (od kad sam se rodio haha) pratim dugo forum pa reko da se i ja malo prikljucim
Boga mi, svakim danom sve vise rastemo kao kolektiv
1-1 ta prijateljska utakmica, sa dosta sarolikim sastavom, upratioo sam samo nazad ovo rafinha-badstuber-contento haha
Bice ovo dobra sezona, samo da vidimo kak ce Alaba djelovat u sredini ak vec bude tu igraoo
FC Bayern !!!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Re:
na maldijm svjet ostaje pa makar i forumasima , dobro je sto ce nakon silaska old garde iamti ko zamjenit na njima je da pokazu zube kao mi nekada .BavaracZenica je napisao/la:Dobro nam dosao medju bavarske divoveFranckRibery je napisao/la:pozdrav ekipanovi sam na forumu navijac FC Baye dugo vremena (od kad sam se rodio haha) pratim dugo forum pa reko da se i ja malo prikljucim
Boga mi, svakim danom sve vise rastemo kao kolektiv
1-1 ta prijateljska utakmica, sa dosta sarolikim sastavom, upratioo sam samo nazad ovo rafinha-badstuber-contento hahaal neka malo ajde, sve u svemu Lewa je poceo, sa dominacijom
![]()
Bice ovo dobra sezona, samo da vidimo kak ce Alaba djelovat u sredini ak vec bude tu igraoo
Ima nas masaAllah
Frankribery .Dobrodosao.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Re:
zahvaljujem jos jednom
cisto sumnjam da ce biti sta od ove price s reusom, imao je covjek nekoliko intervjua u kojim je rekao kako nece nigdje ali eto pare vrte gdje burgija nece, vidimo po primjeru kroosa
cisto sumnjam da ce biti sta od ove price s reusom, imao je covjek nekoliko intervjua u kojim je rekao kako nece nigdje ali eto pare vrte gdje burgija nece, vidimo po primjeru kroosa
Nece Reus sigurno ove sezone doci, bio je clanak u Bildu danas o tome. Ko zna mozda nekad, iako tesko.
Nisam mog'o pratiti mec, pa ne bi bilo lose da neko baci osvrt na utakmicu. Pregled'o sam ovu igru Lewe, interesuje me kako se pokazao Badstuber.
Nisam mog'o pratiti mec, pa ne bi bilo lose da neko baci osvrt na utakmicu. Pregled'o sam ovu igru Lewe, interesuje me kako se pokazao Badstuber.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.