Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
savez je naredio da kjosevski od sada prije svake tuce, mora skinuti rukavice

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Infiltrirali se papci u "sveti dres Zelje", a uzori mladima trebaju biti 
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Prvo što sam rekao je da se suspenduje Vedran na 15 utakmica i kazni sa 10.000KM jer sam mislio da je na onaj način reagovao zbog provokacija upućenih navijačima (drzanje za jaja, srednjak u zrak), ali nakon što sam pročitao da ga je pljunuo, čestitam mu što ga je ovako nagrdio.
Također, nadam se da će kazniti igrače jer nisu prešli preko ograde i povaljali one dvoglave zeničke azdahe.
Blagojevića kazniti toliko da ga se natjera da zaplače.
Ps
Čestitke Čeliku na zasluzenoj pobjedi, trebala je završiti sa više golova razlike. Iskoristit ću priliku i da čestitam Zrinjskom na titulu, te na izborenoj Europi Slobodi, Širokom i konama (
)
Također, nadam se da će kazniti igrače jer nisu prešli preko ograde i povaljali one dvoglave zeničke azdahe.
Blagojevića kazniti toliko da ga se natjera da zaplače.
Ps
Čestitke Čeliku na zasluzenoj pobjedi, trebala je završiti sa više golova razlike. Iskoristit ću priliku i da čestitam Zrinjskom na titulu, te na izborenoj Europi Slobodi, Širokom i konama (
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 04 maj 2016, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Bravo Lendra majstorewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još su mi jadniji ovi na FB-u što pišu "Bravo Lendra, trebali ste ih pobit" i tog tipa komentare.
Kad tebe neko kamenom a ti njega hljebom, pokazi da si normalan.
Ali jbga Sarajevska jalija za svog Želju navija.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma samo po dzepu ionako hodaju kad ih suspendujes bice im super ne igra a placen ladi yaya
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
newborn je napisao/la:Ove godine smo vas dva puta osramotili. Jednom na na našem terenu, jednom na gradskom stadionuRinuka je napisao/la:sramote nas otkako su postaliPrijedor je napisao/la:Evo i u susjednim nam drzavama na televizijama kruze snimci nereda iz Zenice... Moj ti Zeljo...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čovjek je samo izbacio baklju van stadiona da ne bi Čelik kaznili iz saveza. Bravo Ivanewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još su mi jadniji ovi na FB-u što pišu "Bravo Lendra, trebali ste ih pobit" i tog tipa komentare.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
De ba Muhamede, kakav ti je ovo profesionalac. Razumijem da ćeš branit svoje, ali ovo sve...Da mi je otac ne bih ga branio, ovo je za svake osude. Ako ne budu pljuštale suspenzije i kazne igračima Želje poslije ovog onda smo nikakva država.MuhamedTM je napisao/la:Bravo Lendra majstorewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad tebe neko kamenom a ti njega hljebom, pokazi da si normalan.
Ali jbga Sarajevska jalija za svog Želju navija.
Prije svega, dobro reče Evander, Spaha zbog šamara redaru dobi nogu iz kluba, onaj mali za ove boksere i slanje čovjeka u hitnu ako ne dobije nikakvu suspenziju i kaznu onda neka nas i ugase sve redom i nek nam ne daju više igrat fudbala.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovdje imamo primjer očitog fair-playa, nadam se da će dobiti kakvu zahvalnicu za ovo od strane uprave Čelika, koja inače radi fantastičan posao i ovim putem im zelim da nastave tim tempom.newborn je napisao/la:Čovjek je samo izbacio baklju van stadiona da ne bi Čelik kaznili iz saveza. Bravo Ivanewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Vedrane sine, ne dajte na sebe, samo što ste ta muda trebali pokazati na terenu prevashodno !
Udruženje mladih akademika navijača Sarajeva i Slobode oštro osuđuju dešavanja poslije utakmice u Zenici 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Travnička jalija Fukare ispalija

Svaka baklja bacena s tribine na teren zasluzuje da se baci na tribinu. Ako debili s tribina mogu ugrozavati zivote igraca na terenu onda je sasvim uredno da igraci uzvrate istom mjerom. Nemam nista protiv baklji, lijepo to izgleda kad cijeli stadion gori, ali te baklje ne bi trebala da lete s tribina. Evo jedan primjer Georga Kocha koji je branio za Dinamo nekada, a po prelasku u Rapid na derbiju protiv Austrije mu je pukla poterda pored uha nakon cega mu je ostecen centar za ravnotezu i kraj karijere. Glupanima uzvratiti jednakom gluposcu pa nek si misle.wobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Kolika je mogucnost da se suspenduju pojedini igraci Zelje zbog bacanja baklje na navijace, udaranja specijalca nogom u stit, bacanja stolice na tribinu sa domacim navijacima i ostalih belaja ako su bili, a da ih nisam upratio?
Je li bilo i ranije slicnih situacija da je Savez adekvatno reagovao i kaznio klub i pojedine igrace zabranom igranja nekoliko utakmica i sl?
Pitam ovo jer Savez mora pokazati zube i pokazati svim klubovima i igracima da ce biti kaznjeni za neprofesionalizam, huliganstvo. Liga se skracuje, tezi se nekom ozbiljnijem fudbalu, tako da se i igracima mora pokazati da ne mogu raditi sta god zele. Mislim da bi u skoro svakoj ligi igraci i klub bili ozbiljno kaznjeni za ovakve incidente, nebitno jel' u pitanju Zeljo, Sloboda, Slavija, ili neko deseti. To je ovdje najmanje bitno, na stranu sav rivalitet i borba za izlazak u Evropu.
Je li bilo i ranije slicnih situacija da je Savez adekvatno reagovao i kaznio klub i pojedine igrace zabranom igranja nekoliko utakmica i sl?
Pitam ovo jer Savez mora pokazati zube i pokazati svim klubovima i igracima da ce biti kaznjeni za neprofesionalizam, huliganstvo. Liga se skracuje, tezi se nekom ozbiljnijem fudbalu, tako da se i igracima mora pokazati da ne mogu raditi sta god zele. Mislim da bi u skoro svakoj ligi igraci i klub bili ozbiljno kaznjeni za ovakve incidente, nebitno jel' u pitanju Zeljo, Sloboda, Slavija, ili neko deseti. To je ovdje najmanje bitno, na stranu sav rivalitet i borba za izlazak u Evropu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- hule_barca
- Kontakt:
Snovi o Željinoj Europi su vjerovatno uništeni, a do prije tekme sa Zrinjskim čak su neki optimisti i titulu najavljivali. Biće zanimljivo na Grbavici ovo ljeto.
Mes Que Un Club
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA GASI!newborn je napisao/la:Travnička jalija Fukare ispalija![]()
![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Savez je pokazao kakav je kad su pitice sudije gadjali bakljama i samo novcana kaznaBeduin je napisao/la:Kolika je mogucnost da se suspenduju pojedini igraci Zelje zbog bacanja baklje na navijace, udaranja specijalca nogom u stit, bacanja stolice na tribinu sa domacim navijacima i ostalih belaja ako su bili, a da ih nisam upratio?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Isto kao što imaju puno pravo da brane trenera kada je ovaj napadnut od strane zeničkih dvoglavih utvara. Svaka im čast, ali su mangupluk koji očigledno imaju trebali pokazati na terenu, to bi im vaznije trebalo biti.Signore je napisao/la:Svaka baklja bacena s tribine na teren zasluzuje da se baci na tribinu. Ako debili s tribina mogu ugrozavati zivote igraca na terenu onda je sasvim uredno da igraci uzvrate istom mjerom. Nemam nista protiv baklji, lijepo to izgleda kad cijeli stadion gori, ali te baklje ne bi trebala da lete s tribina. Evo jedan primjer Georga Kocha koji je branio za Dinamo nekada, a po prelasku u Rapid na derbiju protiv Austrije mu je pukla poterda pored uha nakon cega mu je ostecen centar za ravnotezu i kraj karijere. Glupanima uzvratiti jednakom gluposcu pa nek si misle.wobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ja kuknjava Kazu da se populacija Hrvata u Sarajevu povecala za 100% otkako ste kupili Ivana. Kako ono u Sarajevu: Islam je pobijedio, sa tobom ili bez tebenewborn je napisao/la:Čovjek je samo izbacio baklju van stadiona da ne bi Čelik kaznili iz saveza. Bravo Ivanewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Bježi budalice ugasiće vas GerilaSloki je napisao/la:Ma ja kuknjava Kazu da se populacija Hrvata u Sarajevu povecala za 100% otkako ste kupili Ivana. Kako ono u Sarajevu: Islam je pobijedio, sa tobom ili bez tebenewborn je napisao/la:Čovjek je samo izbacio baklju van stadiona da ne bi Čelik kaznili iz saveza. Bravo Ivanewobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo mangupluk,za plakat,pickasto kao i od ovog sto baca s tribine,al njega mozes razumiti milion je primjera bar kod nas,al kako ovog ultrasa s trave razumit,da se sjebes,ono za sablju se i ocekivalo jbg,100 m ga vodaju po tribini,logicno da ce se naci neki debil da nesto pokusa,al jalovo po snimku,onog pivca s stolicom suvisno je i kom. 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.