Sad sa stadiona. Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dva gola u mreži gostiju, i neka nafakaška sreća Zete. Jedan udarac jedan gol, mora da su bili u sedam braće. Drugo poluvrijeme su me iznenadili presingom u odbrani po cijelom terenu a vjerujem i Jovića koji je možda očekivao bunker. U mrtvi bunker prelaze nakon crvenog kojeg su možda i davno zaslužili. Zeta ima strašne bekove koji su odlično zatvorili strane. Bek koji je čuvao Suljića poprilično ga je dobro zatvorio a brzinom su bare bare. Za sudiju nemam puno komentara, barem dok ne pregledam snimak. Prekršaj na Suljiću u prvom poluvremenu metar od šesnesterca je izvukao bar 5 metara, Zetin kad su dali gol nije ni metra. Torlak odličan, Hadžić dobar, neće ga gol, ali kad proguli neće ga niko moći zaustaviti. Karamatiću dati veću minutažu i probati ga ubaciti malo u sredinu ofanzivno, jer imam osjećaj da bi mu sredina više odgovarala. Beli odličan, Sesar klasično solidan. Malo me iznervirao Dupovac koji dva puta pokušava da iznese loptu i gubi je. Saida su čuvali malo je reći. Dvojica redovno na njemu, u nekin trenutcima i trojica pa čak i četvorica.

. Ostali solidni samo je trebalo smnogo više se kretati u drugom poluvremenu, umor i vrućina čine svoje.
Solidna partija kad se sve sabere, trebao nam je taj treći gol za mirniji revanš, ali sam uvjeren u naš prolaz, jer Zeta nema veze sa napadom, i kada prođu po boku neznaju šta će sa loptom. Ona bandera što dobi crveni srećom neće igrati, u vazdušnim duealima je beton, pa gotovo svaku je kupio.
U četvrtak pokušati prvi zabiti i onda hladno privesti utakmicu kraju.
Čestitke momcima na zasluženoj pobjedi!!!

U novi boj...