Pošto su oni uzeli Zebu mi sada biramo Ordagića.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to ne valja Ordagic ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pošto su oni uzeli Zebu mi sada biramo Ordagića.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel to ne valja Ordagic ?
SamoTravnik je napisao/la:Pitar medju fukarama vodi glavnu rijec na tribini![]()
![]()
Pa ima li bar privjesak SlobodankeSamoTravnik je napisao/la:Pitar medju fukarama vodi glavnu rijec na tribini![]()
![]()
Ordagic, haj dalje.arelinho je napisao/la:Hajde pitari da se fino dogovorimo ko će kojeg igrača iz Slobode uzeti. Da ne ispadne kasnije belaj oko igrača. Dogovorimo se sada i to je to.![]()
![]()
Mi evo uzimamo Veselinovića. Vaš je red da birate sljedećeg igrača.![]()
Kostić.MortemHz je napisao/la:Ordagic, haj dalje.arelinho je napisao/la:Hajde pitari da se fino dogovorimo ko će kojeg igrača iz Slobode uzeti. Da ne ispadne kasnije belaj oko igrača. Dogovorimo se sada i to je to.![]()
![]()
Piricarelinho je napisao/la:Kostić.MortemHz je napisao/la:Ordagic, haj dalje.arelinho je napisao/la:Hajde pitari da se fino dogovorimo ko će kojeg igrača iz Slobode uzeti. Da ne ispadne kasnije belaj oko igrača. Dogovorimo se sada i to je to.![]()
![]()
![]()
Dokaz da je i los marketing dobar marketing.Hrasno1921 je napisao/la:Eto Dinokio nam postade direktor marketinga BBI banke, hvala Allahu dragom pa se snasao, nece na ulicu
azmir husicarelinho je napisao/la:Hajde pitari da se fino dogovorimo ko će kojeg igrača iz Slobode uzeti. Da ne ispadne kasnije belaj oko igrača. Dogovorimo se sada i to je to.![]()
![]()
Lijepo sam im rekao a smiju se...nije to nista sa Slobodom sta Zeljanu ceka uskoro.karma je kurvesinaMemara je napisao/la:Vukotic - "Smanjili smo dug idemo prema naprijed"![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukotic- ... jed/178960
Potpredsjednik Fudbalskog kluba Željkana, Vedran Vukotić, istakao je da trenutni dug Kluba iznosi 1,4 miliona konvertibilnih maraka od čega se 900 hiljada maraka odnosi na obaveze prema Poreskoj upravi i još 500 hiljada maraka tekućih obaveza.
– Klub je također izložen potencijalnom dugu od 2,8 miliona maraka od čega se 2,2 miliona odnosi na dodatne obaveze prema Poreskoj upravi u periodu od 2009. do 2014. godine te 600 hiljada maraka neevidentiranih pozajmica iz tog perioda.
Dakle kad sve sabereš :
1,4+2,8 = 4,2 miliona dužni na dan 17.12. 2015
A na jučašnji dan:
Ukupne utvrđene porezne obaveze: 4.920.291,02
Glavnica: 3.062.098,81
Kamate i troškovi prinudne naplate: 1.858.192,21
Dakle ovi ne da ne vraćaju nego još prave dugove ali ove ovce ne vide. Razlika je u 700.000, i nemojte sad demagogije, tu su kamate i ovo i ono, u oba slučaja su tu kamate uračunate i u ovaj dug od 15.12.2015 i ovaj prekjuče. 700.000 novog duga. A vraćaju. Kako?![]()
Željkan više dužan od Slobode jbt![]()
"Nakon priče da je jedini klub koji je priznao svoja dugovanja, Naglašavajući činjenicu da je Fudbalski klub Željkan prvi klub u regionu koji je javno priznao sva svoja dugovanja, direktor Mirsad Šiljak je istakao da Klub trenutno posluje na najtransparentniji mogući način."
![]()
![]()
Obecali su mu vecu lopatuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj brato tako naljutit ce se coban taksista. Kandidati iz njegovog sela su mu obecali mjesto u kotlovnici bh telecomaHeller je napisao/la:Bolje glasat za Srpsku Radikalnu Stranku nego za SDA-SBB.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Imaju bola nekoliko krtica da ih loze kojim je obecan posao u drzavnoj firmi ako prođe. Franto nedaj se druze nisi ti papak brato![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.