haslem skok over 6,5 ( zadnje cetri utakmice ima prosjek 11,5 skokova )
lebron asist over 4,5( preniska granica mada u zadnje vrijeme jako malo asistira )
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:Australia-Japan x 2,90
Kazahstan U21-Latvia U21 x 3,20
k.9,28
ljubim te gdje god pozelisAdmir_Sa je napisao/la:bez puno pametovanja
ceska 1
rosicki IU
rusija 2
na 3, 120
ajde rosicky napravi u drugom kakav dobar potez, po ovome iz prvog onaj kosonja bi mogao biti igrac utakmiceAdmir_Sa je napisao/la:bez puno pametovanja
ceska 1
rosicki IU
rusija 2
na 3, 120
Rosicky zamijenjen na poluvremenu.Admir_Sa je napisao/la:ajde rosicky napravi u drugom kakav dobar potez, po ovome iz prvog onaj kosonja bi mogao biti igrac utakmiceAdmir_Sa je napisao/la:bez puno pametovanja
ceska 1
rosicki IU
rusija 2
na 3, 120
ma to je 10 eurabart je napisao/la:POZDRAV
NISAM NIKAD VRŠIO ISPLATU NOVCA U WWIN-U PA ME
ZANIMA ME JEL NEKO DOBIJENI BONUS NA WWIN-U PRETVORIO U STVARNI NOVAC I ISPLATIO,
JA SAM DOBIO OVAJ BONUS OD 10 € PA SAM GA PRETVORIO U 10 € KOJE SUTRA PLANIRAM ISPLATIT, NEGDJE
SAM ČUO DA TO USTVARI NIJE 10 € NEGO 10 KM ZBOG TOGA ŠTO SAM OBRNO BONUS KOJI SAM OD NJIH DOBIO
HVALA
prekucavam ovo majke miVirtu4l je napisao/la:Rosicky zamijenjen na poluvremenu.Admir_Sa je napisao/la:ajde rosicky napravi u drugom kakav dobar potez, po ovome iz prvog onaj kosonja bi mogao biti igrac utakmiceAdmir_Sa je napisao/la:bez puno pametovanja
ceska 1
rosicki IU
rusija 2
na 3, 120
Ado nemoj zamjeriti, ali ja plačem od smijeha
euro neuropintol_TM87 je napisao/la:Česka vs Grčka @pm1 (3+ i česka uzima) kvota 4.04
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.