Samo naprijed Damire.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
Samo naprijed Damire.
Ne mogu ovoj dvojici brejka uzet na ovoj podlozi da igraju 25 dana zaredom po jedan meč xD
Ko gleda ovaj dubl mora biti svjestan da su ova dvojica krema u dublu, nisu brača B, ali su ozbiljni dubl igrači.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit će 90% jer sad samo još brani 1/4 finale Beča. A to nije puno bodova na ovom nivou. Pa onda ima Brisbane/Dohu/Chennai gdje u toj sedmici ništa ne brani.ronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
Majstore kakav poen.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
brani još par boba u beču. ako dobije ovoga tipa opet, ili ako prođe kvalifikacije pariza (ako uopšte bude igrao) onda je vjerovatno to to. pitanje je uopšte da li će prva 32-ojica svi ići u melbourne. prolaz kvalifikacija u parizu je defakto isto bodova ko osmina u bečuronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
u svakome slučaju blizu je jako tome!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 22 okt 2017, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Max je godinama super igrac parova .Sjecam se da je solidno igro I u singlu .Esport je napisao/la:Ko gleda ovaj dubl mora biti svjestan da su ova dvojica krema u dublu, nisu brača B, ali su ozbiljni dubl igrači.
Haha sta si ti primjetio svaka cast, fakat izgleda kao da se upsikila.jestamaji je napisao/la:maestralno! slika godine!! upišala se dejana od sreće!!!Zenzo je napisao/la:
Dzumi moras i nju u tri seta za redom.
- Zeljeznicar -
1/8 beča koliko ja znamUnofficialpage je napisao/la:Bit će 90% jer sad samo još brani 1/4 finale Beča. A to nije puno bodova na ovom nivou. Pa onda ima Brisbane/Dohu/Chennai gdje u toj sedmici ništa ne brani.ronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
Majstore kakav poen.![]()
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 22 okt 2017, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nesto mislim da Pariz nece ni igrati jer je rekao da poslije Beca ce dobro proslaviti,ehh jedino da dogura do 1/2 pa da udje sa SE. Bez obzira kako prodje u Becu msm da ce biti medju nosiocima.u australijijestamaji je napisao/la:brani još par boba u beču. ako dobije ovoga tipa opet, ili ako prođe kvalifikacije pariza (ako uopšte bude igrao) onda je vjerovatno to to. pitanje je uopšte da li će prva 32-ojica svi ići u melbourneronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
Brani drugo kolo Beča, u prvom kolu pobijedio Almagra, prethodno prošao dva kola kvalifikacija, a izgubio u drugom kolu protiv Karlovića.Unofficialpage je napisao/la:Bit će 90% jer sad samo još brani 1/4 finale Beča. A to nije puno bodova na ovom nivou. Pa onda ima Brisbane/Dohu/Chennai gdje u toj sedmici ništa ne brani.ronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
Majstore kakav poen.![]()
da, ali ne vjerujem da je to moguće, za to bi morao dobiti tsongu i zvereva, bez obzira na euforiju to nije realnoronaldo99 je napisao/la:Nesto mislim da Pariz nece ni igrati jer je rekao da poslije Beca ce dobro proslaviti,ehh jedino da dogura do 1/2 pa da udje sa SE. Bez obzira kako prodje u Becu msm da ce biti medju nosiocima.u australijijestamaji je napisao/la:brani još par boba u beču. ako dobije ovoga tipa opet, ili ako prođe kvalifikacije pariza (ako uopšte bude igrao) onda je vjerovatno to to. pitanje je uopšte da li će prva 32-ojica svi ići u melbourneronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da, da u pravu ste. Još bolje. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako ne bude u Md, sve je mogučeronaldo99 je napisao/la:Nesto mislim da Pariz nece ni igrati jer je rekao da poslije Beca ce dobro proslaviti,ehh jedino da dogura do 1/2 pa da udje sa SE. Bez obzira kako prodje u Becu msm da ce biti medju nosiocima.u australijijestamaji je napisao/la:brani još par boba u beču. ako dobije ovoga tipa opet, ili ako prođe kvalifikacije pariza (ako uopšte bude igrao) onda je vjerovatno to to. pitanje je uopšte da li će prva 32-ojica svi ići u melbourneronaldo99 je napisao/la:Nego ljudi.sad ja msm da ce Damir sig biti medju nosiocima na AO sto je odlicno,prije 3 kola ne moze ici na.ove najbolje.
Samo naprijed Damire.
ko zna, možda neće više da igra kvalifikacije ili je već uplatio kakve bahame ili sejšele
Na ovom nivou, ako ne iskoristiš tri SL teško se vračaš.
hhaha sta je ovo..mokroZenzo je napisao/la:Haha sta si ti primjetio svaka cast, fakat izgleda kao da se upsikila.jestamaji je napisao/la:maestralno! slika godine!! upišala se dejana od sreće!!!Zenzo je napisao/la:
Dzumi moras i nju u tri seta za redom.
ma nema veze, podebljao je za još deset milja konto i to je toEsport je napisao/la:Na ovom nivou, ako ne iskoristiš tri SL teško se vračaš.
Hahaha objašnjava Damir Osvaldu da je pogadjao servis kako je god poželio hahaha
sjajne slike iz Moskve, bravo majstori
sjajne slike iz Moskve, bravo majstori
Steta za double ali sigurno veca za Šanćića jer je Damir vec uzeo 100 000 $ danas.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Malo više ali nije bitno, Damir je sa nerangiranog u dublo stigao na neda mi se gledati 150-300 mjesta, iduči turnir je sa ovim partnerom nosioc.jestamaji je napisao/la:ma nema veze, podebljao je za još deset milja konto i to je toEsport je napisao/la:Na ovom nivou, ako ne iskoristiš tri SL teško se vračaš.
Žao mi je što nisu iskoristili te set lopte jer treći set bi bio opasan.
Bravo Damire i hvala ti na svemu što nam pokazuješ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.