Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
DŽEMRE UDARILO U MADRIDU VEČERAS ETO PROLJEĆA
Ugasi net bolan, bolje za srce, vjeruj mianonymousHD je napisao/la:Stvarno ne shvatam zajebavanje 18-godišnjaka koji igra prvu sezonu u Europi na najvećem mogućem nivou. Stvarno trebaš bit udaren u glavu da takve stvari pišeš.

Svakako neces nista pametno procitati. Kompleksasi izasli iz rupica. Prednjace bavarci i juventini, a i ovi moji vala. Mada njih razumijem, ipak smo direktni rivali i isto se orgijalo nakon Rome.
Ala sta covjek rece(napisa) i osta zivBarbarossa je napisao/la:1.Iniesta
2.Modrić
3.Kroos
all time
ostali neka se redaju kako hoće
Od ostalih vijesti, sutra će biti dan.Bobadilla je napisao/la: Epidaurus se bruka

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Xavi i Iniesta su toliko losi bili da sada Spanska reprezentacija opet 50 godina nece osvojiti nista.
Jbt našao si odgovarat ponajvećoj trolčini.Pogba je napisao/la:

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Atletico naredne hefte prima porciju kao Real.leorey je napisao/la:Bgm polako Atletico prelazi u glavnog favorita, finale se igra na Wandi, da nekako jos oni ispadnu, onda Barcelona ima otvoren put hehe.
De Jong je veceras vladao terenom kao nekad Hernandez Xavi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Barbarossa
- Kontakt:
Kroos i Modrić 4 LP , finala SP , nosioci RM triplete. Približno tome su samo Xavi i Iniesta. I close my case
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ne znam jarane, ali meni Ajax uopšte nije zelen i naivan bez obzira što imaju dosta mladosti u ekipi. Ovo im je vjerovanto najbolja generacija od vremena Van der Sara, Seedorfa, Kluivera, Davidsa, Overmarsa i ostale bande iz tog perioda. Nosili su se i Bayernom u grupnoj fazi, razbili Real u obje utakmice. To je pravo dobra ekipa, koja stvara mnogo šansi i problema protivnickim odbranama.Pogba je napisao/la:Ajax je defanzivno los, po strani ova inspirativna pobjeda, ali bi Barca razmake izmedju linija i ovog desnog beka brutalno koristila. Fin tim je Ajax, ne mozes sada reci da osim de Ligta imaju jos par svjetskih individua, kao kolektiv su na mjestu, ali su bas zeleni. Real je jednostavno prelos dok bi Barca uzela rutinski.let3 je napisao/la:Tako ce i biti, ako ih izvuku. Ajax mnogo dobra ekipaDonnie Darko je napisao/la:Kako bi moćno bilo da Ajax izvuče Barcelonu u četvrtini i razjebe ih kao Roma prošle sezonerazbucali su Perezovu prćiju o obje tekme.
Al valja prvo proci Lyon
Mogu daleko otici ove sezone u LP. Ne bi se iznenadio uopšte.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 mar 2019, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Prestani. Molim te.Pogba je napisao/la:Modric s 28 ljeta stigao u Real prethodno igravsi za Tottenham bez highlighta u karijeri. Za 5 godina igranja u Realu nije ni u teoriji blizu nekih najboljih veznjaka ikada.
Čovjek kakve je imao partije u LP unazad 5 godina, na kakvom je nivou igrao, kakve je sezone uvezao, to nije puno veznjaka uradilo. Šlag na tortu je bilo ono SP, gdje je bio najbolji igrač.
Luka je ovu sezonu trebao da napusti, na vrhuncu svoje igre, jer se znalo da dolazi izmoren, zasićen, da više neće biti sjenka, a vala i godine su ga stigle. Luka je TOP 5 veznjaka svih vremena. Htio ti to prihvatiti ili ne.
Ja shvatam da sad ide ono expose i sve, da se svi naslađuju, ai ova generacija je uradili što nijedna ranije nije, jednostavno sve se poklopilo, svi igrači u prajmu, spremni za dominaciju. Svemu dođe kraj pa tako i ovome.
ANTIFA ! je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:Ako Atletico ne uzme ove godine, neka ugase klub.
Vala sve mi i baca na to da ce osvojiti LP ove sezone.
Godinova zadnja sezona u klubu, nesretno izgubljena dva finala i ove godine finale se igra na Wandi.
i nema reala ... sad je na njima da ne useru
-
- Kontakt:
Ma vidim, a cudi me da Besic nije stavio Kroosa na prvo mjesto, prvo bi njemu dao da mu zenu povali pa bi tek onda on umocio.Bobadilla je napisao/la: Epidaurus se bruka i na drugim temama, ne samo na NBA pdfu. I brat mu barbarosa ne kaska puno
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je Modric u 20 veznjaka svih vremena je blasfemija cak. Osim ako gledamo samo doba Jale i Bube.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 mar 2019, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Koja su ostala 4 ?anonymousHD je napisao/la:Prestani. Molim te.Pogba je napisao/la:Modric s 28 ljeta stigao u Real prethodno igravsi za Tottenham bez highlighta u karijeri. Za 5 godina igranja u Realu nije ni u teoriji blizu nekih najboljih veznjaka ikada.
Čovjek kakve je imao partije u LP unazad 5 godina, na kakvom je nivou igrao, kakve je sezone uvezao, to nije puno veznjaka uradilo. Šlag na tortu je bilo ono SP, gdje je bio najbolji igrač.
Luka je ovu sezonu trebao da napusti, na vrhuncu svoje igre, jer se znalo da dolazi izmoren, zasićen, da više neće biti sjenka, a vala i godine su ga stigle. Luka je TOP 5 veznjaka svih vremena. Htio ti to prihvatiti ili ne.
Ja shvatam da sad ide ono expose i sve, da se svi naslađuju, ai ova generacija je uradili što nijedna ranije nije, jednostavno sve se poklopilo, svi igrači u prajmu, spremni za dominaciju. Svemu dođe kraj pa tako i ovome.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 05 mar 2019, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahha cuj Kroos HahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahaBarbarossa je napisao/la:Kroos i Modrić 4 LP , finala SP , nosioci RM triplete. Približno tome su samo Xavi i Iniesta. I close my case
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sve to imaju Xavi i Iniesta plus po 7 8 vise titula nacionalnih prvenstava plus svjetsko i 2 Evropska.anonymousHD je napisao/la:Prestani. Molim te.Pogba je napisao/la:Modric s 28 ljeta stigao u Real prethodno igravsi za Tottenham bez highlighta u karijeri. Za 5 godina igranja u Realu nije ni u teoriji blizu nekih najboljih veznjaka ikada.
Ali tu su negdje .
Policeman je napisao/la:Normalno da nije i ko se razumije u fudbal ce to reci ali ima ZL i to je ocito mjerilo za ove neke cirkuzanteSaurman je napisao/la:Modrić nije ni među top 10 veznjaka a ovi ga još porede sa Iniestom i Xaviem.
Kad gledaju površno ZL im je Biblija.
Al' ovaj pokemon Epidaurus mi je najjači, lik mrtav hladan izjavi najbolji ikad.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ASD
- Kontakt:
Ovoj generaciji svaka cast za ucinjeno u LP ali im je mrlja sto ih je Barcelona bila bolja u ligi.anonymousHD je napisao/la:Prestani. Molim te.Pogba je napisao/la:Modric s 28 ljeta stigao u Real prethodno igravsi za Tottenham bez highlighta u karijeri. Za 5 godina igranja u Realu nije ni u teoriji blizu nekih najboljih veznjaka ikada.
Modrić je apsolutno jedan od najboljih veznjaka ikad. S finalom SPa potvrdio to. Kakve neznalice pišu na ovoj temi, paćenici. Frajer osvojio ZL oni ismijavaju kao nije ni blizu najboljih ikad

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.