Forum
Re: Forum
Jel moguce ikako da se pm ne tretira kao post u vezi s ovim vremenskim periodom o.O
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovo bi valjalo popraviti ako je moguće.uNbx je napisao/la:Jel moguce ikako da se pm ne tretira kao post u vezi s ovim vremenskim periodom o.O
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Mozete li izvaditi "Tvoji postovi" iz ovog brzog meni i staviti pored kao i prije?
Nisam ulazio mjesec dana na forum, i 100 puta moram kliknuti na tu kombinaciju da se vratim na svoje postove da procitam malo o temama na kojima sam pisao, jos kad mi kaze da moram cekati par sekundi da bi prebacio stranicu
Hvala, pozz.
Nisam ulazio mjesec dana na forum, i 100 puta moram kliknuti na tu kombinaciju da se vratim na svoje postove da procitam malo o temama na kojima sam pisao, jos kad mi kaze da moram cekati par sekundi da bi prebacio stranicu
Hvala, pozz.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nije, zato što je to ujedno i spam filter.uNbx je napisao/la:Jel moguce ikako da se pm ne tretira kao post u vezi s ovim vremenskim periodom o.O
Razumijem, ali mi je nelogicno da sad poslije ovog posta moram cekati dvije minute da nekome posaljem pm. Zar se ne mogu razdvojit u kodu ta dva parametra i staviti zasebnu vremensku restrikciju za iste?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ne. svako ima neki svoj link koji najviše koristi, recimo, ja to "tvoji postovi" nikad nisam kliknuo, a koristim druge stvari. Zato i jesu svi grupisani u jedan "brzi meni".Murga je napisao/la:Mozete li izvaditi "Tvoji postovi" iz ovog brzog meni i staviti pored kao i prije?
Nisam ulazio mjesec dana na forum, i 100 puta moram kliknuti na tu kombinaciju da se vratim na svoje postove da procitam malo o temama na kojima sam pisao, jos kad mi kaze da moram cekati par sekundi da bi prebacio stranicu![]()
Hvala, pozz.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da li je moguće staviti maksimalno jedan citat? To jest kada citiraš nekoga, da se citira samo taj njegov post, a ne postovi koje je on citirao prethodno.
Bilo bi mnogo preglednije tako. Mislim da je trenutno stavljeno maksimalno 4 ili 5 citata nisam siguran, ali to bukvalno ne pravi nikakvu pozitivnu razliku. Samo je preglednost ugrožena.
Bilo bi mnogo preglednije tako. Mislim da je trenutno stavljeno maksimalno 4 ili 5 citata nisam siguran, ali to bukvalno ne pravi nikakvu pozitivnu razliku. Samo je preglednost ugrožena.
Moguce je vjerovatno, ali Mislim da ne bi bilo funkcionalno.Donnie Darko je napisao/la:Da li je moguće staviti maksimalno jedan citat? To jest kada citiraš nekoga, da se citira samo taj njegov post, a ne postovi koje je on citirao prethodno.
Zašto niko ne reaguje na situaciju u podforumu repke, konretnije na temi "Ognjen Vranješ" ? Gotovo pa sva pravila su prekršena. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Aerodromsko
- Kontakt:
Zasto je obrisana kvalitetna tema za raspravu u podforumu FK Sarajevo? nije jedina koja je obrisana bez ikakvog valjanog razloga
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
A koja je to tema?
- Aerodromsko
- Kontakt:
Sarajevo,Cardiff,Kortrijk gdje bi se razgovaralo u medjusobnim turnirima i svemu sto je povezano izmedju tih ekipa radi istog vecinskog vlasnika i slicnoadmin je napisao/la:A koja je to tema?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Iskreno govoreći, nisam je ja obrisao pa ne znam.
ne bih imao ništa protiv teme "Cardiff, Kortrijk..."
ne bih imao ništa protiv teme "Cardiff, Kortrijk..."
- Aerodromsko
- Kontakt:
Pa da li je mogu opet postaviti? ovdje jedan moderator udje i samo brise sto se njemu nesto ne svidja a stvarno ne znam koji je problem sto mu ni to ne pase,makar da mi je PM poslao pa da ispravim ali ocito nije do toga nego nesto drugo.
Molim te, bez teorije zavjere...
Registrovao si se prije tri dana i već si zakinut i oštećen, nije to lijepo prema ljudima koji 8 godina održavaju ovaj forum.
Postavi temu, pa da vidimo hoće li raditi.
Registrovao si se prije tri dana i već si zakinut i oštećen, nije to lijepo prema ljudima koji 8 godina održavaju ovaj forum.
Postavi temu, pa da vidimo hoće li raditi.
@admin, jesi li razmisljao o tome da mozda ubacite palac gore/dole (plus/minus) za postove? To neki forumi rade. Nekad procitam neki fin post, ali mi glupo da ga citiram ili da postiram ime korisnika i stavim ispod 
- Donnie Darko
- Kontakt:
To bi bilo dobro samo ako bi onemogućili tu opciju na diskusijama. Tako bi se pretvorilo u neko retaridano takmičenje u popularnosti.Murga je napisao/la:@admin, jesi li razmisljao o tome da mozda ubacite palac gore/dole (plus/minus) za postove? To neki forumi rade. Nekad procitam neki fin post, ali mi glupo da ga citiram ili da postiram ime korisnika i stavim ispod
Inače pored toga, slažem se sa idejom.
Ma dobro, samo ideja, na njima je da prave kako i sta hoce. Sto se mene tice, moze i samo + biti, a ako nece, bice kako je i do sada bilo i idemo dalje.
To što predlažete su stvari koje u velikoj mjeri mogu usporiti, pa i oboriti forum. Tako da smo vrlo oprezni sa bilo kakvim obimnijim dodacima. Prvi prioritet je da forum radi brzo i neometano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.