Sportski komentatori

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 avg 2013, 12:40

Hoćeš, hoćeš... do prve prilike. Eto ti taj ljubitelj totalitarističkog režima, vi se očito savršeno razumijete.

Da budem savršeno jasan, mene ne zanimaš ni ti ni tvoja pro-soroševska stajališta do prve prilike, ali ako si se udružio s jednim slijepim ljubiteljem ideje koja je njemu i njegovoj porodici godinama radila o glavi i ovdje ironično piskarate o novijoj historiji tvog naroda, onda ću se ja uvijek umiješati da vam rasturim sijelo. To je zato jer ne dopuštam da se satirično i ironično piše o stvarima koje su se zaista dogodile i radi kojih mnogi koji čitaju ovaj forum i danas dan trpe posljedice. Dakle nema sprdnje koja u sebi sadržava "Srbofasisticko-cetnicko genocidni" (kako si ironično napisao) jer te kvalifikacije su realnost za mnoge pripadnike tvog naroda. Mene ne zanima da li će meni neko uručit ban na moj nick, meni je važno da si ti dobio svoje pa ćeš drugi put razmislit kako piskaraš o toj temi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2013, 12:49

Ovako, sad cu vam progledati kroz prste i cak necu cak brisati postove. Svaki naredni post koji bude "mirisao" na politicka, etnicka, religijska ili bilo kakva druga sranja - idete svi trajno u Banovice taman da ste glavni sponzori portala.

Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 avg 2013, 13:40

A da odes ti u Banovice malo :?: Cisto ono samoinicijativno. :roll:

Mozda ti taj put pomogne da naucis razliku izmedju replike i provokacije. Ono sto rade pojedini koji se pokenjavaju u usta ljudima ili druge optuzuju za ne znam sve i kakve politicke stavove (koji nisu ni izneseni, ali neki wannabe identitet problematicni forumasi ih uobraziljom prenose na realisticki nivo ontologije), ne moze da bude jednako odbrani od tih stavova i da se sve to smatra za djuture.

Jos jednom kazem: Zeljko Cacija je dobar covek i dobar komentator. Ako je pogresio, verovatno je to bilo bez zle namere, ako je uopste i namerno pogresio (ako tako nesto i postoji). Dakle, lapsusi se dogadjaju.

Ivan Loncarevic, koji komentarise engleski fudbal 15 godina i koji je clan MENSE i vrhunski student ETFa (koliko mi je poznato), kaze juce na SK: "u medjusobnom skoru ova dva kluba, Engleska ima 6 pobeda vise od Skotske". Nisam nesto video da mu se poseravaju u usta ovde. Sta, niko nije gledao tekmu mozda? :lol:
Ali, problem je samo kada neko pogresi nesto vezano za BiH. ;)

Jos je veci problem kada neko napise nesto u odbranu tog i takvog komentatora, jer gle - igrom slucaja ga licno poznaje i zna njegove ljudske i profesionalne kvalitete.

Evo, slobodno me banuj, ako sam pogazio pravila foruma. Znamo i ti i ja da to nije slucaj, a tebi na cast sto izjednacavas jeftine provokatore sa ostalim forumasima koji tu i tamo doprinose kvalitetu diskusija.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 15 avg 2013, 13:52

@Magica, u suštini ti si pogriješio. Previše obraćaš pažnju na mišljenje nacistički i rasistički nastrojenog britanskog konjušara. Trebao si to iskulirati. Ovako te vrla moderacije može banovati, dok se pomenutom wannabe englezu oprašta izljev nacizma u gotovo svakom postu.
DukeOfWellington je napisao/la:Ko zna šta nas čeka u Sochiju ili pak na fudbalskom SP-u od lijenih, inertnih i nesposobnih Rusa.
NAPRIJED NARODE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 avg 2013, 18:16

Ako je moja krivica u tome sto se trudim da repliciram argumentovano osobama koje nisu dostojne replike - onda je u redu da budem permabanovan. :roll:

Ne znam samo, sta zasluzuju ti koji idu od teme do teme, spamuju i ucitavaju razne price optuzujuci pojedine forumase za aktove sa kojima nemaju veze :?:
Ili oni samo imaju neka prava opisana u Orwellovim knjigama, a koja se definisu kao "jednakiji od drugih" :?:

On topic: koliko bolje rade prenose ovi momci sa HRTa od RTSa. :o Tacno se vidi da 1 komentator iz starije generacije ne moze vise da se nosi sa izazovima modernog doba. Ljudi mnogo bolje prate statistike, mnogo manje baguju, sve lepo najave, objasne i kazu uvek ponesto o takmicaru koji je u gro planu. A ne prazne floskule D.Koraca.
slika

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 avg 2013, 18:18

MaGiCa je napisao/la:Ako je moja krivica u tome sto se trudim da repliciram argumentovano osobama koje nisu dostojne replike - onda je u redu da budem permabanovan. :roll:

Ne znam samo, sta zasluzuju ti koji idu od teme do teme, spamuju i ucitavaju razne price optuzujuci pojedine forumase za aktove sa kojima nemaju veze :?:
Ili oni samo imaju neka prava opisana u Orwellovim knjigama, a koja se definisu kao "jednakiji od drugih" :?:

On topic: koliko bolje rade prenose ovi momci sa HRTa od RTSa. :o Tacno se vidi da 1 komentator iz starije generacije ne moze vise da se nosi sa izazovima modernog doba. Ljudi mnogo bolje prate statistike, mnogo manje baguju, sve lepo najave, objasne i kazu uvek ponesto o takmicaru koji je u gro planu. A ne prazne floskule D.Koraca.
slika

koraća se sjećam od prije rata i tad nije bio loš ,sad je u nekom svom filmu,smiješan,donekle i zanimljiv

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 avg 2013, 20:25

Pre rata nije imao problem alkohola u svom repertoaru.
A i drzava u kojoj je ziveo je forsirala ideje koje on i dan danas brani (Zapad je doping, Istok je sloboda) jednim delom. Caka je da zna dosta toga, jer ima iskustvo, ali dzaba kada olako pada u iskusenje da polemise o zaverama, da deli psiholoske profile, navija za pojedine takmicare i tako to.
Cak je bio i suspendovan, ali to ne pomaze. :roll:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 avg 2013, 02:10

Zeman je napisao/la:@Magica, u suštini ti si pogriješio. Previše obraćaš pažnju na mišljenje nacistički i rasistički nastrojenog britanskog konjušara. Trebao si to iskulirati. Ovako te vrla moderacije može banovati, dok se pomenutom wannabe englezu oprašta izljev nacizma u gotovo svakom postu.
DukeOfWellington je napisao/la:Ko zna šta nas čeka u Sochiju ili pak na fudbalskom SP-u od lijenih, inertnih i nesposobnih Rusa.
Post prijavljen zbog uvrede.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2013, 21:57

Aleksandar Babić cijelu emisiju BH Premijer lige sa zavrnutim reverom, strašno, u udarnom terminu ide emisija na državnoj televiziji, a voditelj nije u stanju izgledati, odron i sramota.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2013, 00:46

Ovaj veceras sto je komentirao City-Newcastle na SK: Wanga je kompanija koja posudjuje novac uz kamate. :lol:
Because Banka is too mainstream. 8-) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 avg 2013, 08:48

Consigliere je napisao/la:Ovaj veceras sto je komentirao City-Newcastle na SK: Wanga je kompanija koja posudjuje novac uz kamate. :lol:
Wonga.com i nije banka ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 avg 2013, 22:36

Mexes zaradjuje 10 miliona godisnje :lol:
ko Ronaldo , al ga zasra Šuko..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 avg 2013, 01:01

miki_92 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ovaj veceras sto je komentirao City-Newcastle na SK: Wanga je kompanija koja posudjuje novac uz kamate. :lol:
Wonga.com i nije banka ;)
Ako je tako, do mene je ;)
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 avg 2013, 01:02

Raul_64 je napisao/la:Mexes zaradjuje 10 miliona godisnje :lol:
ko Ronaldo , al ga zasra Šuko..
zaibretio sam se kad sam čuo, kunem ti se :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 avg 2013, 22:45

Saša Vugdalić hebeš budalu hoće li se on ikad opametit :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 avg 2013, 22:48

adisice je napisao/la:Saša Vugdalić hebeš budalu hoće li se on ikad opametit :lol:
Večeras je prekucao sam sebe , **** ga braća Mamić
ZELJEZNICAR 1921!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2013, 01:17

Napokon normalan prenos na OBN-u, Hadzic sam, covjek je odlican komentator. I onda se javlja razocarani Vugdalic u potpuno nepotrebnom javljanju sa Maksimira... :lol: Sam nesto komentira, vjerovatno nije mogao nikoga naci nakon onog debakla :mrgreen:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 avg 2013, 10:01

Consigliere je napisao/la:Napokon normalan prenos na OBN-u, Hadzic sam, covjek je odlican komentator. I onda se javlja razocarani Vugdalic u potpuno nepotrebnom javljanju sa Maksimira... :lol: Sam nesto komentira, vjerovatno nije mogao nikoga naci nakon onog debakla :mrgreen:
Najgore je kad počne OBN reklamirat i govorit u pola utakmice šta slijedi iza utakmice "a za ljepši spol poslije utakmice dolina vukova" :x .Koliko je bilo ljepše gledati tekmu bez njegovi komentara na stranu njegova djela koja je uradio koliko je života spasio dok je bio mlad jednostavno nije za ovog posla da li je napokon skontao?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 avg 2013, 13:01

Consigliere je napisao/la:Napokon normalan prenos na OBN-u, Hadzic sam, covjek je odlican komentator. I onda se javlja razocarani Vugdalic u potpuno nepotrebnom javljanju sa Maksimira... :lol: Sam nesto komentira, vjerovatno nije mogao nikoga naci nakon onog debakla :mrgreen:
ma nije ni hadžić neki komentator... često u prenosima primjetim i zabezeknem se stvarima koje on ne zna, tipa ko je igrao finale nekog takmičenja, neke igrače i to sjajne od prije 10-ak godina i slično... najgore je kod njega što kaže pogrešnu stvar na jedan samouvjeren način. kao da je to aksiom....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2013, 23:46

DANTES je napisao/la:
ma nije ni hadžić neki komentator... često u prenosima primjetim i zabezeknem se stvarima koje on ne zna, tipa ko je igrao finale nekog takmičenja, neke igrače i to sjajne od prije 10-ak godina i slično... najgore je kod njega što kaže pogrešnu stvar na jedan samouvjeren način. kao da je to aksiom....
Ma, ja i ne primjetim te lapsuse. Znam da covjek zna mnogo toga o sportu, ima ugodan glas, ne spominje razne gluposti sa strane i meni dovoljno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], passatb6 i 8 gostiju.