1. HNL
-
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Lokomotiva (H) ✓
Osijek (A)
Šibenik (H)
Gorica (H)
Dinamo (H)
Slaven Belupo (A)
Dragovoljac (H)
Rijeka (A)
Istra (H)
Dinamo (A)
Odlična igra, danas se vidjelo koliko nam Krovinović znači. Mislim da je ovakav Hajduk najbolja momčad u Hrvatskoj.
Osijek (A)
Šibenik (H)
Gorica (H)
Dinamo (H)
Slaven Belupo (A)
Dragovoljac (H)
Rijeka (A)
Istra (H)
Dinamo (A)
Odlična igra, danas se vidjelo koliko nam Krovinović znači. Mislim da je ovakav Hajduk najbolja momčad u Hrvatskoj.
-
- Kontakt:
Osijek će sve reći. Ako se izgubi nema od titule ništa. S pobjedom Hajduk se vraća
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Dinamo pogotkom Oršića slavio u Koprivnici. Slaven Belupo nije ništa pokazao nažalost, Dinamo odigrao koliko treba
-
- Kontakt:
pogodio sam evo skoro sva predviđanja za ovo kolo, jedino na Hajduku sam fulao, ishod nisam, ali nisam očekivao da će bijeli baš lako savladati Lokomotivu
jedina promjena na tablici je izjednačenje Hajduka s Rijekom, ostalo isto, čeka nas veliki dvoboj Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu nakon pauze
jedina promjena na tablici je izjednačenje Hajduka s Rijekom, ostalo isto, čeka nas veliki dvoboj Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu nakon pauze
-
- Kontakt:
Osijek u nastavku slomio otpor slabog Šibenika i slavio s 3:0
-
- Kontakt:
Sve je u našim nogama, jednostavno svaki kiks Rijeke, Dinama i Osijeka trebamo gledati kao bonus.
Slijedi utakmica koja će nam dati odgovore na neka pitanja.
Slijedi utakmica koja će nam dati odgovore na neka pitanja.
-
- Kontakt:
Po meni utakmica odluke za Hajduk. Ako se to ne dobije, Dinamo dobije, velik je to zaostatak nažalost a premalo kola. Još će to djelovati psihološki loše za tim. Zato razmišljam samo o pobjedi
Kako ćeš očekivati kiks dinama kad Belupo nije uputio šut ka golu cijelu utakmicu...halo....igraš 90 min.i ne možeš napraviti jednu jedinu priliku.Da su igrali protiv Liverpola pa hajd,nego protiv raspalog dinama!!!Moj dojam...puštena/kupljena utakmica.
PS.Ovaj Kopić sa ovim stylingom me podsjeća na lovca,samo još puška preko ramena i eto ga
PS.Ovaj Kopić sa ovim stylingom me podsjeća na lovca,samo još puška preko ramena i eto ga

-
- Kontakt:
A ne znam. Dinamo često ovako rutinski u prvenstvu dobiva, kad se čini da protivnik nešto može ali nema neke prilike. Tako je i danas bilo, nemoć Belupa
Nije ni ajduk u derbiju puno vise pokazao od belupaSrebrenko je napisao/la: ↑20 mar 2022, 23:54Kako ćeš očekivati kiks dinama kad Belupo nije uputio šut ka golu cijelu utakmicu...halo....igraš 90 min.i ne možeš napraviti jednu jedinu priliku.Da su igrali protiv Liverpola pa hajd,nego protiv raspalog dinama!!!Moj dojam...puštena/kupljena utakmica.
PS.Ovaj Kopić sa ovim stylingom me podsjeća na lovca,samo još puška preko ramena i eto ga![]()

Slazem se,trener nije bio zadovoljan igrom na derbiju, ali ja koliko se sjećam Hajduk nije izgubio tu utakmicu i velik ulog je bio u pitanju,za razliku od farmaceuta koji su izgubili a nisu imali nikakav pritisak(mislim na tabelu),odigrali su ko picke najvece,tj.pustili su utakmicu!!!Rosicky je napisao/la: ↑21 mar 2022, 01:12Nije ni ajduk u derbiju puno vise pokazao od belupaSrebrenko je napisao/la: ↑20 mar 2022, 23:54Kako ćeš očekivati kiks dinama kad Belupo nije uputio šut ka golu cijelu utakmicu...halo....igraš 90 min.i ne možeš napraviti jednu jedinu priliku.Da su igrali protiv Liverpola pa hajd,nego protiv raspalog dinama!!!Moj dojam...puštena/kupljena utakmica.
PS.Ovaj Kopić sa ovim stylingom me podsjeća na lovca,samo još puška preko ramena i eto ga![]()
![]()
Kontra mraku kontra sili.....HŽV
-
- Kontakt:
Sudačka komisija potvrdila da je Dinamu poništen regularan gol. Ovo nije dobro za nastavak prvenstva
RobertHrkac555 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 13:52Sudačka komisija potvrdila da je Dinamu poništen regularan gol. Ovo nije dobro za nastavak prvenstva
Kad,gdje,šta....?
-
- Kontakt:
Ono kofol oštećeni a 3 boda uzeli....pusti te ZG medije!Dokle god je Bruno Maric predsjednik sudaca ne trebaju se dinamovci brinuti za "pravedno suđenje",uigrana je to ekipa ne brini.
Ne lupaj.
Ne govore to mediji nego je to objava organizacije,službena.
Ne govore to mediji nego je to objava organizacije,službena.
-
- Kontakt:
Kako kažu: iznimka potvrđuje pravilo.
Objava kakve organizacije??U kojoj je predsjednik dokazani štimač utakmica u korist Dinama,koji kad ide u ST nosi pištolj,a ti pogodi zašto?!Nemaš pojma Rosicky....ili si samo još uvijek mlad i naivan!Vidiš da su se usrali zbog utrke za titulu i da rade pritisak na suce,da bi ubuduće svirali u korist dinama.
Pa vjeruj očima ako već ne vjeruješ organizaciji.Srebrenko je napisao/la: ↑21 mar 2022, 21:34Objava kakve organizacije??U kojoj je predsjednik dokazani štimač utakmica u korist Dinama,koji kad ide u ST nosi pištolj,a ti pogodi zašto?!Nemaš pojma Rosicky....ili si samo još uvijek mlad i naivan!Vidiš da su se usrali zbog utrke za titulu i da rade pritisak na suce,da bi ubuduće svirali u korist dinama.
Pogledaj gol i bit ce ti jasno da je greska
Ma gol uopće nije bitan u ovoj priči jer je dinamo svakako uzeo 3 boda,nego se radi propaganda da se pritisnu suci u preostalim utakmicama!Banda je to moj jarane,nisu oni od jučer....Rosicky je napisao/la: ↑21 mar 2022, 21:57Pa vjeruj očima ako već ne vjeruješ organizaciji.Srebrenko je napisao/la: ↑21 mar 2022, 21:34Objava kakve organizacije??U kojoj je predsjednik dokazani štimač utakmica u korist Dinama,koji kad ide u ST nosi pištolj,a ti pogodi zašto?!Nemaš pojma Rosicky....ili si samo još uvijek mlad i naivan!Vidiš da su se usrali zbog utrke za titulu i da rade pritisak na suce,da bi ubuduće svirali u korist dinama.
Pogledaj gol i bit ce ti jasno da je greska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.