FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

CrnoCrveni
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la CrnoCrveni » 01 jul 2010, 15:31

racunajte na Spalevica,Dzafica otpisite ;) nama Spalevic(dokazani cetnik)ne treba pa makar nijednog gola ne dali u citavom prvenstvu ;) pozzz za normalne[/quote]

Izvini a ko si ti majke ti da otpisemo Dzafica :) stvarno to meni nije jasno , vi ga to zapikali evo da ti kazem ako mu propadne angazman u inostranstvu vrlo blizu je Slobode :) a sto ne volim ovakve postove ali nikako :)[/quote]

ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 15:35

CrnoCrveni je napisao/la:
harry90 je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:Taracunajte na Spalevica,Dzafica otpisite ;) nama Spalevic(dokazani cetnik)ne treba pa makar nijednog gola ne dali u citavom prvenstvu ;) pozzz za normalne

Izvini a ko si ti majke ti da otpisemo Dzafica :) stvarno to meni nije jasno , vi ga to zapikali evo da ti kazem ako mu propadne angazman u inostranstvu vrlo blizu je Slobode :) a sto ne volim ovakve postove ali nikako :)
ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax
OK :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 01 jul 2010, 15:36

CrnoCrveni je napisao/la:racunajte na Spalevica,Dzafica otpisite ;) nama Spalevic(dokazani cetnik)ne treba pa makar nijednog gola ne dali u citavom prvenstvu ;) pozzz za normalne

Izvini a ko si ti majke ti da otpisemo Dzafica :) stvarno to meni nije jasno , vi ga to zapikali evo da ti kazem ako mu propadne angazman u inostranstvu vrlo blizu je Slobode :) a sto ne volim ovakve postove ali nikako :)[/quote]

ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax[/quote]

mozda stojite finansijski bolje od nas..ali tim da vam je jaci od naseg to cemo vidjeti kad budu igrali Sloboda i Čelik...ne donosi prerano zakljucke da se nebi kasnije iznenadio... :mrgreen: :mrgreen:
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 01 jul 2010, 15:37

ja sam jedan obicni covjek koji ti govori neke info bez zle namjere,a jel grijesim to cemo vidjeti...mozda si upravu...al tesko jer je on prva zelja Ibrakovica,plate duplo bolje nego u Slobodi,tim duplo jaci od Slobodinog koji se jos uvjek raspusta,dok se ostali skupljaju...EH aj ti meni reci gdje bi ti otisao majke ti :?: :D relax[/quote]

OK :lol: :lol: :lol:[/quote]

nije provokacija nego realno stanje,pozzz normalnim
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 15:39

CrnoCrveni je napisao/la:racunajte na Spalevica,Dzafica otpisite ;) nama Spalevic(dokazani cetnik)ne treba pa makar nijednog gola ne dali u citavom prvenstvu ;) pozzz za normalne

Prijatelju Čelik je najzaduženiji klub u BiH :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 16:26

Slavija - Sloboda
Sloboda – Travnik
Sarajevo – Sloboda
Sloboda – Željezničar
Zrinjski – Sloboda
Sloboda - Leotar
Budućnost – Sloboda
Sloboda – Široki Brijeg
Borac -Sloboda
Sloboda – Drina
Rudar –Sloboda
Sloboda - Velež
Olimpik - Sloboda
Sloboda - Čelik
Zvijezda - Sloboda

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2010, 16:26

Spalevic je vec potpisao za Radnicki tako da vam nece sigurno doci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 16:28

Devil je napisao/la:Spalevic je vec potpisao za Radnicki tako da vam nece sigurno doci.
Radnicki Nis???? onda samo Džafić ostaje a on je najbolji od njih trojice :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2010, 16:32

Frutek je napisao/la:
Devil je napisao/la:Spalevic je vec potpisao za Radnicki tako da vam nece sigurno doci.
Radnicki Nis???? onda samo Džafić ostaje a on je najbolji od njih trojice :mrgreen:
Radnicki Kragujevac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2010, 17:58

a sto clanak usminkase,neko bi rekao lijepo se dogovorili da sacekaju sa pripremama :D ..
a valjda ljudi nisu htjeli da idu a neki se nisu ni pojavili dok im se dugovanja ne isplate.Ove sto su dosli poslali kuci.
ako su dugovanja u pitanju nek je Mujic otisao,pametan.Nece ko jedne godine za karton pilića igrat :D .
A inace jest porodican covjek ,dok je prvi put bio u Slobodi zena ga vazda bodrila na tekmama, ko Bekama jbt :lol: :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2010, 18:20

Frutek je napisao/la:Slavija - Sloboda
Sloboda – Travnik
Sarajevo – Sloboda
Sloboda – Željezničar
Zrinjski – Sloboda
Sloboda - Leotar
Budućnost – Sloboda
Sloboda – Široki Brijeg
Borac -Sloboda
Sloboda – Drina
Rudar –Sloboda
Sloboda - Velež
Olimpik - Sloboda
Sloboda - Čelik
Zvijezda - Sloboda
3, 4, 5 kolo!!! 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 19:00

Admir Smigalovic jedna od zelje uprave Slobode..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 jul 2010, 19:26

Nije nas baš žriejb mazio ali niej ni loše.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 01 jul 2010, 19:37

Tuzlaci,kakva je situacija sa stadionom,radi li se sta?? Hoce li zavrsiti tu dodatnu tribinu do pocetka prvenstva??

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 01 jul 2010, 19:40

-A- je napisao/la:Tuzlaci,kakva je situacija sa stadionom,radi li se sta?? Hoce li zavrsiti tu dodatnu tribinu do pocetka prvenstva??
Kratko i jasno :D, ako Bog da, al da Bogda :D.
EDT: Oko toga trenutno prepucavanja preko medija idi na relaciji, nacelnik Opštine Tuzla i vlada TK, sto znaci da vjerovatno nece uskoro biti niceg od tog jer vec traze neke alibije i izgovore, a nije se ni krenulo kako treb. Nadam se da se varam, ali trenutna situacija je ovakva.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 20:12

SLOBODA PREGOVARA SA ŠARANOVIĆEM

Kako saznajemo, tuzlanska Sloboda u pregovorima je sa iskusnim napadačem Edinom Šaranovićem.

U Rudarskoj 2 se ne miruje. Nakon što je Vlatko Glavaš najavio da će na Tušanj doći ekstra napadač, a među željama Tuzlaka se pojavila imena Darka Spalevića, Adina Džafića i Duška Stajića, saznajemo da je menadžment započeo pregovore sa još jednim klasnim golgeterom.

Riječ je o Edinu Šaranoviću, dobro poznatom napadaču sa ovih prostora. U svojoj bogatoj karijeri ovaj fudbaler je promijenio dosta klubova. Nastupao je za tešanjski TOŠK, Sarajevo, Pogon Szczecin, Sokol Saratov, Kamen Ingrad, Slaven Belupo, Međimurje, Primorje, Zadar i Olimpik.

Za reprezentaciju BiH je nastupao dva puta.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 01 jul 2010, 20:42

LJudi, ne treba se nadat nekim zvucnim pojacanjima tipa Dzafica, Spalevica jer su to igraci koji zele pare, Sloboda ih nema...dobro bi bilo da zadrzimo postojeci kadar....jos da dodam da se Nikolic pojavio na treningu Slobode.. :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 01 jul 2010, 20:45

Idemo u nove pobjede
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 20:50

Uprava ce isplatit plate igracima,tako da ocekujem pojacanja do kraja prvenstva,ni u jednom klubu nije situacija dobra,al jbg ovo je BiH,nije Engleska :D ocekujem 2-3 pojacanja do pocetka prvenstva,i zelim da gledam Slobodu u vrhu premijer lige BiH .

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 jul 2010, 22:12

harry_90 je napisao/la:Uprava ce isplatit plate igracima,tako da ocekujem pojacanja do kraja prvenstva,ni u jednom klubu nije situacija dobra,al jbg ovo je BiH,nije Engleska :D ocekujem 2-3 pojacanja do pocetka prvenstva,i zelim da gledam Slobodu u vrhu premijer lige BiH .
I Portsmouth je dugov´o neke plate :lol: :lol:

**** zar ne mogu nac kakvog dobrog sponzora tipa BHTelecom, **** ih Giprom :x oni samo uzimaju pare :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.