BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- skyisthelimit
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
da ga je tuzio onaj Pepe bi sad bio u zatvoru za pokusaj ubojstva...Nema mi mrzeg krkana
15.10 - 15.06 ...
Sto se tice Pepea, ako budu ulazili Dzeko i on u neki duel, Edin ce da ga odnese, opustenomandraX je napisao/la:Gdje su ovi domaći Pepeljupci?
Jel' bi voljeli da i protiv nas odigra ovako dobru odbranu?
[youtube][/youtube]
Pitam ove što su do neki dan svršavali na ovu životinju...
ibrakadabra je napisao/la:Treba poslati Mevlida po autogramtevezito je napisao/la:Zivo me zanima da li ce veceras neki fanovi Ronalda doci na aerodrom da ga slikaju itd ili autograme da traze.Imaju sanse da ce dobit taj autogram kao i ja na predsjednickim izborima.Ali ne sumnjam da ce se pojaviti par idiota.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja cu da navijam za Portugal, zato sto za koga god navijam taj izgubi pa cu zato da navijam za njih
pa vidjet cemo hoce li izgubiti
Imam neki osjecaj da ce Pepe dobiti crveni karton jer on nece tek tako moci zaustaviti ''Dijamanta'' Džeku
Sretno Portugal!

Imam neki osjecaj da ce Pepe dobiti crveni karton jer on nece tek tako moci zaustaviti ''Dijamanta'' Džeku
Sretno Portugal!

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
J.ebo vas Pepe više !!! Pa da je dobar ne bi u Realu igro !
Šta ste se prepali on je samo životinja, znači da nema razuma tako da se naši mogu igrat sa njim.

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- harebianconero
- Kontakt:
Aha ne bi on mogao da igra neko vrijeme, lezao bi u bolniciHarrison je napisao/la:I ti zaradio dozivotnu suspenziju, a Pepe 5-6 utakmica zabrane igranja...harebianconero je napisao/la:Da sam ja onaj igrac sto ga je Pepe sutao, zivota mi bi ga oborio dole skino kopacku i sve mu kramponima zube izbijao

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A ja bi ga izudaro da nebi vise nikad zaigro, skupa samnom!
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/port ... nici/67839" onclick="window.open(this.href);return false;
Petak, 01:00 svi na atletski stadion, poseban poziv vlasnicima vuvuzela te automobila sa izrazito jakim ozvucenjem
Petak, 01:00 svi na atletski stadion, poseban poziv vlasnicima vuvuzela te automobila sa izrazito jakim ozvucenjem

na stranu sve i gdje igra i kakav je igrac, covjek je ocito psiha i iskreno, ako pukne ovako na utakmici i krene na noge nasim igracima, treba odmah reagovati i traziti suspenziju il nesto.Stivi_Dzi je napisao/la:J.ebo vas Pepe više !!! Pa da je dobar ne bi u Realu igro !Šta ste se prepali on je samo životinja, znači da nema razuma tako da se naši mogu igrat sa njim.
mislim da su oni pod vecim pritiskom od nas, i zato je svaki ovakav nidje veze scenarij vise nego moguc.
...
Neka samo proba nešto ovakvo protiv nas i dobit će batine u to sam sigurno uz crvenu kartu. Što bih rado vidio kako ga Spaha šamara ko onog Marina. Ali nebih volio da spaha onda dobije karton 

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Pepe ce dobiti crveni karton, jedino ako jedan igrac od nas bude imao slomljenu nogu. Teski cigan.
Dalix je napisao/la:Neka samo proba nešto ovakvo protiv nas i dobit će batine u to sam sigurno uz crvenu kartu. Što bih rado vidio kako ga Spaha šamara ko onog Marina. Ali nebih volio da spaha onda dobije karton
ovako je jednom jedna cura htjela da se hebe a da ostane nevina
bacila me na duboko razmisljanje
Thomas Müller - Fußballgott
Maloprije sam gubio vrijeme na http://www.fifa.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima istraga, koja ce ekipa kiksati u barazu, i na svim je jezicima Portugal daleko prvi.
Sada neznam jeli ovo pedesetak Bosancerosa izglasalo sa 60 razlicitih kompjutera ili cijeli svijet vise vjeruje u nas nego mi u sebe.
Ima istraga, koja ce ekipa kiksati u barazu, i na svim je jezicima Portugal daleko prvi.
Sada neznam jeli ovo pedesetak Bosancerosa izglasalo sa 60 razlicitih kompjutera ili cijeli svijet vise vjeruje u nas nego mi u sebe.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 nov 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
a mozda ni tad. nije ni mujdza sam sebi nogu slomio.Goalgetter je napisao/la:Pepe ce dobiti crveni karton, jedino ako jedan igrac od nas bude imao slomljenu nogu. Teski cigan.
...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice ekipe za petak, poslije ove povrede Mravca definitvno mozemo Zahirovica ocekivati na desnom beku, realno Besic je premlad i neiskusan, plus ne igra za HSV.
ukoliko Pjanic bude spreman nesto ovako: Begovic;Zahirovic-Jahic-Spahic-LULIC; Rahimic-Medunjanin-Salihovic-Misimovic-Pjanic;Dzeko...Salihovic obavezno u sredinu a Lulic na beka jer je Sejo prespor za Nanija a i Lulic je puno opasniji kad u punom naletu protrci Seji iza ledja .
ako ne bude Pjanic 100% spreman onda Vedo umjesto njega i sa 2 spica, playmakerom i pojacanom sredinom.
ni slucajno 4-4-2 spica, plus Miske i Pjanic na sredi. Nisu ljudi Luksemburg, valjda je Safet toliko pametan da to vidi
ukoliko Pjanic bude spreman nesto ovako: Begovic;Zahirovic-Jahic-Spahic-LULIC; Rahimic-Medunjanin-Salihovic-Misimovic-Pjanic;Dzeko...Salihovic obavezno u sredinu a Lulic na beka jer je Sejo prespor za Nanija a i Lulic je puno opasniji kad u punom naletu protrci Seji iza ledja .
ako ne bude Pjanic 100% spreman onda Vedo umjesto njega i sa 2 spica, playmakerom i pojacanom sredinom.
ni slucajno 4-4-2 spica, plus Miske i Pjanic na sredi. Nisu ljudi Luksemburg, valjda je Safet toliko pametan da to vidi

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Šta sad ovaj Hitzfeld hoće
Čuj čudno mu što smo završili drugi, pa ko je to bolji od nas pa je zasluzio tu poziciju cigane jedan 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma samo u kost od početka, 2-3 puta ih pokupiti dobro, nek znaju gdje su došli i onda će se primiriti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zanimljivo pitanje.Pirke je napisao/la:
...ili cijeli svijet vise vjeruje u nas nego mi u sebe.
Ima li ko iz Banjaluke sa foruma?! Treeeeeeeeeeeba mi hitno, nek' se javi preko poruke!
ma ljubomora.Stivi_Dzi je napisao/la:Šta sad ovaj Hitzfeld hoćeČuj čudno mu što smo završili drugi, pa ko je to bolji od nas pa je zasluzio tu poziciju cigane jedan
i cuj iznenadjujuce da smo drugi, pa i prosle kvalifikacije smo bili drugi.
...
debil mrtvi...a on u najslabijoj grupi nije mogao biti ispred crne gore i welsa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.