SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
hhahaha neka ga malo ba
nek se muci ..mi platu nismo dobili ,ne moze to kako vi hocete ...nego igras li ovdje,koja si liga ?
A C A B !
@Sekretar: Crvena Furija 95%Emir_ZENICA je napisao/la:hhahaha neka ga malo banek se muci ..mi platu nismo dobili ,ne moze to kako vi hocete ...nego igras li ovdje,koja si liga ?
@Emir: ..igram
Nisam kapiten.Tim si pogodio.muhovic je napisao/la:@Sekretar: Crvena Furija 95%Emir_ZENICA je napisao/la:hhahaha neka ga malo banek se muci ..mi platu nismo dobili ,ne moze to kako vi hocete ...nego igras li ovdje,koja si liga ?
dozivotni_robijas ?!
![]()
@Emir: ..igram..Pivopije,treca liga (trazio sam da budem u 3.,cuo sam da haras njom
)
Vec ovaj tim Blue Warriors na TG nesto mi poznat.Kapiten takodje
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..pa gdje si riki ptico123456 je napisao/la:
Nisam kapiten.Tim si pogodio.![]()
Vec ovaj tim Blue Warriors na TG nesto mi poznat.Kapiten takodjeDali je ovaj portal imao nekad drugi naziv ili se varam.Imam osjecaj da sam nekad igrao za nji
..prije smo bili footballcentar.net
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nije ni počelo, mi se borimo za opstanak 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
..hahhaVirtu4l je napisao/la:Nije ni počelo, mi se borimo za opstanak
Ma nema sekirancije brate tebraVirtu4l je napisao/la:Nije ni počelo, mi se borimo za opstanak
Ne malerisi vise, dobices otkaz,
Support Velez, It's logical! ★
- spielführer_21
- Kontakt:
Samo da priupitam za ovu utakmicu Chievo-Genoa što imaju domaćini.. Ona se izgleda igra sutra, a dosad je praksa bila da se uzimaju utakmice koje se igraju subotom, šta je razlog da se uzme ova?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:Samo da priupitam za ovu utakmicu Chievo-Genoa što imaju domaćini.. Ona se izgleda igra sutra, a dosad je praksa bila da se uzimaju utakmice koje se igraju subotom, šta je razlog da se uzme ova?
Tacno je da se utakmice uzimaju za ponudu od Subote.Medjutim kad sam ja postavljao 2.kolo (Ponedeljak) ta utakmica je bila prikazana da se igra u Subotu.Tako da nije do nas.Nema veze sutar ce se znati tek konacni rezultati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mont0 je napisao/la:Ma nema sekirancije brate tebraVirtu4l je napisao/la:Nije ni počelo, mi se borimo za opstanakVidis da nam je Savez namjestio prva dva kola u gostima, ne bismo li krenuli nizbrdo, ali jok, prvo smo Savezu (
) otkinuli bod, danas idemo po sve
![]()
Ne malerisi vise, dobices otkaz,
Sshhh, to ja da se malo konkurenti opuste, a ostalo prepusti kapitenu, lud je kad poludi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DEVIL
svaka cast dva rez 1-1 cini mi se
a i ako povede totneham
dobro je

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ja skinuo Newcastle 1:1,i Wolfse 0:1,i @LFC je skinuo Fulham 2:0 mislim,kod njih sada samo pogodjen jedan par.johnnyHZ je napisao/la:DEVILsvaka cast dva rez 1-1 cini mi se
a i ako povede totneham
dobro je
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izmjena u ekipi Topnika, Babinho izlazi da ne bi svima ogadio ovu ligu. Vec 2-0, strahobalno
Joj harry crni harry, pa frajer ce sve izgubit kladeci se protiv topnika
Ustvari 3-0 je, kukala im majka pjetlovska

Joj harry crni harry, pa frajer ce sve izgubit kladeci se protiv topnika
Ustvari 3-0 je, kukala im majka pjetlovska
nema potpisa
sandrledn 1-2 takoder pogodjenoDevil je napisao/la:Ja skinuo Newcastle 1:1,i Wolfse 0:1,i @LFC je skinuo Fulham 2:0 mislim,kod njih sada samo pogodjen jedan par.johnnyHZ je napisao/la:DEVILsvaka cast dva rez 1-1 cini mi se
a i ako povede totneham
dobro je
![]()
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Da Sunderland nije Fulham oni su imali to,dakle 3:1 za sada.johnnyHZ je napisao/la:sandrledn 1-2 takoder pogodjenoDevil je napisao/la:Ja skinuo Newcastle 1:1,i Wolfse 0:1,i @LFC je skinuo Fulham 2:0 mislim,kod njih sada samo pogodjen jedan par.johnnyHZ je napisao/la:DEVILsvaka cast dva rez 1-1 cini mi se
a i ako povede totneham
dobro je
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
..Pivopije trenutno vode 1:0..cestitke kapitenu na pogotku
..idemo po pobjedu ! 
Jao.. nemamo sreće.. ovi pogađaju Blackpool, Tottenham, Dortmund i Wolsburg.. sve u 85.+
Imamo još šanse jer smo smanjili na 4:2.
Rezultati LIVE
(još 2 utakmice domaćini i 3 gosti):
Klošari - Bhfanaticos 1:0
Gongashi - Delfin 3:1
Jedinstvo Manchester - Spamm 0:1
Kljusinari - Čekićari 2:1
Crazy Legs - Blue Train 4:2
Imamo još šanse jer smo smanjili na 4:2.
Rezultati LIVE
Klošari - Bhfanaticos 1:0
Gongashi - Delfin 3:1
Jedinstvo Manchester - Spamm 0:1
Kljusinari - Čekićari 2:1
Crazy Legs - Blue Train 4:2
...što je više lome to je volim jače...
- spielführer_21
- Kontakt:
Dobro se držite sa igračem manje... Imate još jednu utakmicu danas i jednu sutra, a mi još tri.. Sve je moguće do kraja.muhovic je napisao/la:..Pivopije trenutno vode 1:0..cestitke kapitenu na pogotku..idemo po pobjedu !
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- el-fighter
- Kontakt:
Hah koje smo mi usrane srece. Ljudi skidaju Blackpool- Sunderland 1:2 u 86. min, i Newcastle- Totenham 1-1 u 90+.
Za sad gubimo 2-0 , al od sljedeceg kola u punom sastavu, prvi put igramo kod kuce u ovoj sezoni.
Za sad gubimo 2-0 , al od sljedeceg kola u punom sastavu, prvi put igramo kod kuce u ovoj sezoni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.