Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
Čuj Šener Bajramović 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uzmite nekog pripravnika sa biroa,bar ce neko imati koristi 

Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Hahahaha Bas ocamFaraonTM je napisao/la:Čuj Šener Bajramović
A sta ovo Stimac nesto hoce?? Hahhaha e kuknjava ocam, na sta smo spali krv ti jjebem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Hoće čovjek da obezbjedi egzistenciju preko naših leđaamorovski je napisao/la:Hahahaha Bas ocamFaraonTM je napisao/la:Čuj Šener Bajramović
A sta ovo Stimac nesto hoce?? Hahhaha e kuknjava ocam, na sta smo spali krv ti jjebem

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mogo bi nas odvest u Francusku, al turisticki malo ajfelov toranj da igraci obidju, da bace koji selfie u avionuFaraonTM je napisao/la:Hoće čovjek da obezbjedi egzistenciju preko naših leđaamorovski je napisao/la:Hahahaha Bas ocamFaraonTM je napisao/la:Čuj Šener Bajramović
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
citajuci tekstove zadnjih dana po raznim sajtovima u vezi sa imenovanjem novog selektora i kandidatima koji su ostali u uzem izboru mogu slobodno reci da postaje sve smjesnije idalje stojim pri svom stavu da je rajevac najbolje moguce resenje medu svim preostalim i menima toliko
Faruk je svakako na birou vec duze vrijemeautogol je napisao/la:Uzmite nekog pripravnika sa biroa,bar ce neko imati koristi

A Osim k'o nije.terabajt je napisao/la:Faruk je svakako na birou vec duze vrijemeautogol je napisao/la:Uzmite nekog pripravnika sa biroa,bar ce neko imati koristi
1946
Head je napisao/la:A Osim k'o nije.terabajt je napisao/la:Faruk je svakako na birou vec duze vrijemeautogol je napisao/la:Uzmite nekog pripravnika sa biroa,bar ce neko imati koristi

Baš takoamorovski je napisao/la: Mogo bi nas odvest u Francusku, al turisticki malo ajfelov toranj da igraci obidju, da bace koji selfie u avionu

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Principatus
- Kontakt:
http://derstandard.at/2000009124652/Mag ... -Gespraech" onclick="window.open(this.href);return false;
Barbarez kaze da se pripremio dobro za razgovore sa savezom i da ima podrsku u narodu.
Sto se tice Magatha, ne zalim toliko za njim. On nije nikada bio selektor, on je pravi trener u smislu te rijeci.
Barbarez kaze da se pripremio dobro za razgovore sa savezom i da ima podrsku u narodu.
Sto se tice Magatha, ne zalim toliko za njim. On nije nikada bio selektor, on je pravi trener u smislu te rijeci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Kamo srece da ga izaberu ali male su sanse.Principatus je napisao/la:http://derstandard.at/2000009124652/Mag ... -Gespraech
Dobra stvar je sto se konacno aktivirao i pokazuje da ga zanima fudbal, trebao bi nastaviti i ako ga ne izaberu.
Barbarezu predvidjam sudbinu Nenada Markovica u kosarci. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koliko znam i Klinsmann je preuzeo Njemačku prije SP-a 2006. bez dana trenerskog iskustva.
Jeni sto sam Zeljovac ali fakat bi trebo Osim kod njega nema zajebancije.Ko zna mozda uspije ko i stari mu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Stimac nema sta da trazi,jedan od najgorih izbora sigurno....
Nadam se da nece napraviti cirkus na kraju i ukopati nas u jos dublju rupu....
Nadam se da nece napraviti cirkus na kraju i ukopati nas u jos dublju rupu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma nije zato sigurnoAlipasino je napisao/la:Jeni sto sam Zeljovac ali fakat bi trebo Osim kod njega nema zajebancije.Ko zna mozda uspije ko i stari mu.

I ja sam za Osima a povezan sam sa zeljom k'o Panamski kanal s IndijomBenko je napisao/la:ma nije zato sigurnoAlipasino je napisao/la:Jeni sto sam Zeljovac ali fakat bi trebo Osim kod njega nema zajebancije.Ko zna mozda uspije ko i stari mu.
Stimac zeli da bude selektor Herceg-Bosne, a ne Bosne i Hercegovine. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jeste, to si u pravu, kad se sjetim da je vodio repku na pripreme u HercegovinuCartman je napisao/la:Stimac zeli da bude selektor Herceg-Bosne, a ne Bosne i Hercegovine.