Veoma glup penal,valjda ste zato kupili Danila da ne radi ove stvari.madridist je napisao/la:
wc bek,kao da bi je Tevezito mogao zavuc lijevom nogom iz one pozicije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Veoma glup penal,valjda ste zato kupili Danila da ne radi ove stvari.madridist je napisao/la:
wc bek,kao da bi je Tevezito mogao zavuc lijevom nogom iz one pozicije
Da bi tek nakon iduceg faula i konacno pozutio.BigBigBang je napisao/la:Juventus je pokraden, jeste glupo pravilo ali ono je i dalje na snazi Carvajal je po pravilu kao zadnji igrac morao da dobije crveni karton a vidim izvukao se i bez zutog...
Jest, pokraden.BigBigBang je napisao/la:Juventus je pokraden, jeste glupo pravilo ali ono je i dalje na snazi Carvajal je po pravilu kao zadnji igrac morao da dobije crveni karton a vidim izvukao se i bez zutog...
Pricaj ti te svoje nebuloze nekome drugom pravilo je jasno zadnji igrac odbrane kad napravi faul nad protivnickim igracem koji ide u gol sansu to je crveni karton takvo je pravilo i to je cinjenica koju ne mozes osporiti Carvajal je kao zadnji igrac srusio igraca Juventusa koji ide jedan na jedan na golmana crveni ko kuca! Ja sam prvi govorio da je pravilo penal plus crveni preglupo i perostro ali takvo je i dalje na snazi i smijesno je da se u ovoj situaciji nije postovalo. Cuj ti njega on bi se bavio analizom da li bi Tevez lijevicom zabio ili neJamesJoyce je napisao/la:Jest, pokraden.BigBigBang je napisao/la:Juventus je pokraden, jeste glupo pravilo ali ono je i dalje na snazi Carvajal je po pravilu kao zadnji igrac morao da dobije crveni karton a vidim izvukao se i bez zutog...![]()
A Atkinson je bio toliki slijepac i toliki diletant da nije vidio ovu kristalno cistu situaciju. Razlika je kad imas zadnjeg igraca u sansi za gol, razlika je kad imas ovakvu situaciju. Onakav penal se pravi jedino u namjestenim utakmicama, nema sanse da bi Tevez zabio gol iz mrtvog ugla da ga je ovaj i pustio jos metar-dva. U trenutku rusenja, Varane je vec bio blizu njih dvojice. Carvajalov amaterizam.
Dobra odluka, zuti maksimalno je mogao dobiti, cisto da se potvrdi odluka. Ni u najludjim snovima za crvenog.
Nismo Interedotabako je napisao/la:A neko rece da ce Bale briljirati sinoc. Kakvih strucnih komentara se covjek nacita...mandraX je napisao/la:
![]()
Koga boli k??ac i ko to analizira da li bi Tevez zabio ili ne? Pravilo je da ako zadnji igrac odbrane srusi napadaca koji ide u gol sansu to je crveni karton, cuj ti molim te njihovih gluposti oni bi sad racunali da li bi Tevez zabio, da li bi otisao u mrtvi ugaohurem je napisao/la:Kakav crveni karton, kao neutralan gledalac utakmice mogu samo reci da navijaci Juventusa mogu biti sretni zbog penala, jer iz onog ugla upitno je da li bi Tevez zabio, otisao u stranu, izgubio snagu...
Ono je bio cist PENAL i samo ZUTI karton...stavise, oni koji ne znaju, uslijedit ce razmatranje da se ubuduce ne daje crveni karton igracu koji je napravio penal, izuzev ako napravi neki pogibeljan start...jer dvostruka kazna je previse, plus sto unisti cijelu utakmicu.
Jest, to je pravilo zadnjeg igraca kada se napadac nalazi izvan 16 m, pa mu prekrsajem uskratis 100% mogucnost za gol, tada se daje crveni karton igracu koji je napravio faul, a ovako u 16m dobija penal i jos uvijek ima 100% mogucnost za postizanje gola, cak i mnogo bolju u vecini situacija (kao sinoc Tevez), tako da je crveni prestrog...BigBigBang je napisao/la:Pricaj ti te svoje nebuloze nekome drugom pravilo je jasno zadnji igrac odbrane kad napravi faul nad protivnickim igracem koji ide u gol sansu to je crveni karton. Ja sam prvi govorio da je pravilo penal plus crveni preglupo i perostro ali takvo je i dalje na snazi i smijesno je da se u ovoj situaciji nije postovalo. Cuj ti njega on bi se bavio analizom da li bi Tevez lijevicom zabio ili neJamesJoyce je napisao/la:Jest, pokraden.BigBigBang je napisao/la:Juventus je pokraden, jeste glupo pravilo ali ono je i dalje na snazi Carvajal je po pravilu kao zadnji igrac morao da dobije crveni karton a vidim izvukao se i bez zutog...![]()
A Atkinson je bio toliki slijepac i toliki diletant da nije vidio ovu kristalno cistu situaciju. Razlika je kad imas zadnjeg igraca u sansi za gol, razlika je kad imas ovakvu situaciju. Onakav penal se pravi jedino u namjestenim utakmicama, nema sanse da bi Tevez zabio gol iz mrtvog ugla da ga je ovaj i pustio jos metar-dva. U trenutku rusenja, Varane je vec bio blizu njih dvojice. Carvajalov amaterizam.
Dobra odluka, zuti maksimalno je mogao dobiti, cisto da se potvrdi odluka. Ni u najludjim snovima za crvenog.![]()
cuj otisao bi u mrtvi ugao pa da ga Carvajal nije faulirao imao je cist sut, sad da li bi zabio gol ili ne to i nije bitno, bitno je da je isao u stopostotnu sansu ispred Casilasa a Carvajal ga srusio.
Liga PRvaka nije Serie A kazes? Prosle godine Sczeczny rusi Robbena koji sigurno ne bi stigao loptu i zabio gol da ga poljak nije faulirao ali svejedno sudija svira penal i daje crveni karton, dakle svugdje je ovo pravilo isto ali eto za Real sinoc nije vrijedilo izgleda.
Sissoko je napisao/la:Highlight sinocnje utakmice mi je bio moment kad Ronaldo radi biciklo u mjestu ispred Marchisia...hahaha tugo moja ..al sam se ismij'o
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.