Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
A yebi ga da je Bayern ili Barca tamo na drugoj strani nadali bi se preokretu sa Wolfsburgom uz sav respekt jos i vise,hajmo probat sto kazu u onoj Pan reklami..
U svakom slucaju kao sto sam napisao prije lp prosle sedmice ako prodjemo zelim pobjednika iz spanjolskog duela.
U svakom slucaju kao sto sam napisao prije lp prosle sedmice ako prodjemo zelim pobjednika iz spanjolskog duela.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa jasno, necete Bayern...vec hocete isprebijanog i umornog protivnika iz teškog duela Barca - Atletico koji možda ode i do penala, ko znamadridist je napisao/la:A yebi ga da je Bayern ili Barca tamo na drugoj strani nadali bi se preokretu sa Wolfsburgom uz sav respekt jos i vise,hajmo probat sto kazu u onoj Pan reklami..
Namazana je to politika, drug
Kakav umor, kakvo prebijanje, pa ne igra se polufinale za tri dana, nego za 15. 
Ja sam skontao da misli da bi Španci bili lakši zalogaj od Francuza i Nijemaca.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nisma mislio bukvalno prebijanjemessilla je napisao/la:Kakav umor, kakvo prebijanje, pa ne igra se polufinale za tri dana, nego za 15.
Zato, madridista hoce protivnika iz tog duela
momci sta real i prcelona prodju dalje i sukobe se u polufinalu haaaaaaaaa

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Pa za Barcu je ovo najgori period u sezoni, Messi i Suarez su nagazili za reprezentacije, a Neymar je samo protiv Atletica pokazao djelić one forme iz prvog dijela sezone. Sumnjam da mogu ovako loše izgledati nakon nekoliko dosta lakših utakmica u Primeri.let3 je napisao/la:Nisma mislio bukvalno prebijanjeko prođe bice umoran, a Barca je vec "na škrgama" kao što vidimo u zadnje vrijeme...uzmi da smo odigrali 15-tak utakmica više od Reala (Kup Kralja i svjetsko klupsko prvenstvo).
Zato, madridista hoce protivnika iz tog duelaa to ce biti Barca abd
S druge strane, Atletico je fizički najspremnija ekipa Evrope. Valjda dovoljno govori činjenica da ih ni dodatnih pola sata sa PSV-om nije uzdrmalo, a čak Cholo nije toliko ni rotirao.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
To sigurno jer je i Zidane rekao da očekuje gol u prvih 15-20 minuta, Wolfsburg će vjerovatno dosta oprezno igrat i čekat kontre, ali opet sve je moguće jer je to ipak ekipa iz Njemačke. Svi znamo šta će bit ako Wolfsburg da gol na Bernabeu... a opet to može otić na drugu stranu pa da ispadnu kanta za nabijanje.KingJamesMVP je napisao/la:Wolfsburg ne treba juriti prema naprijed, samo trebaju izdržati početni pritisak i po meni prolaze. Ako izdrže 0:0 u prvih 20.min onda će narasti samopouzdanje, Real će jurnuti i biti će prostora za kontre, samo ne smiju praviti bezveze greške koji će Realu omogućiti šansu neku ili možda i gol.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
da igra ovaj s tvoga avatara za Vukove dali bi jedan sigurno hehevedoz je napisao/la:To sigurno jer je i Zidane rekao da očekuje gol u prvih 15-20 minuta, Wolfsburg će vjerovatno dosta oprezno igrat i čekat kontre, ali opet sve je moguće jer je to ipak ekipa iz Njemačke. Svi znamo šta će bit ako Wolfsburg da gol na Bernabeu... a opet to može otić na drugu stranu pa da ispadnu kanta za nabijanje.KingJamesMVP je napisao/la:Wolfsburg ne treba juriti prema naprijed, samo trebaju izdržati početni pritisak i po meni prolaze. Ako izdrže 0:0 u prvih 20.min onda će narasti samopouzdanje, Real će jurnuti i biti će prostora za kontre, samo ne smiju praviti bezveze greške koji će Realu omogućiti šansu neku ili možda i gol.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Mislim da bi on mogao pomoć i RealuKingJamesMVP je napisao/la:da igra ovaj s tvoga avatara za Vukove dali bi jedan sigurno hehe
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ne volim Real pa ne želim da oni prođuvedoz je napisao/la:Mislim da bi on mogao pomoć i RealuKingJamesMVP je napisao/la:da igra ovaj s tvoga avatara za Vukove dali bi jedan sigurno hehe
LeBron James
- JoseeMourinho
- Kontakt:
nevjerovatno majke mi kada se ovako poreda, pa nema godine da nisu imali pomoc u LP
Zar još neko uopšte čita taj isprdak od stranice
Kakav članak
, pozavidio bi im i havazov sport 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko penala nije svirano za Chelsky, 7, 10 ? Posto znam da svake godine dodaju nekimessilla je napisao/la:Zar još neko uopšte čita taj isprdak od straniceKakav članak
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pišaj po sirotinji

Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Pogledaj snimak pa ces vidjeti koliko.Mokes je napisao/la:Koliko penala nije svirano za Chelsky, 7, 10 ? Posto znam da svake godine dodaju nekimessilla je napisao/la:Zar još neko uopšte čita taj isprdak od straniceKakav članak
![]()
![]()
Cigani katalonski.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
JoseeMourinho je napisao/la:nevjerovatno majke mi kada se ovako poreda, pa nema godine da nisu imali pomoc u LP![]()
![]()
Prođe 7 godina, ali kmečanje osta' kuknjavaJFH9 je napisao/la: Pogledaj snimak pa ces vidjeti koliko.
Cigani katalonski.
Ne treba to tako gledati pesimisticno,jesu jorgandzije namazane i spremne na veliku trku i udaranje, ali velika je vjerovatnoca je da cemo ih rijesti kulturno bez toliko muke, barca je mocna,nekoliko utakmica nasi su prehodali i ne treba se iznenaditi ako nasi povuku bas sad kad najvise treba,namazani su i nasi,jorgandzije cemo mislim rijesiti vec u prvom poluvremenu sa jednim ili dva penicilina, onda ce oni morati srljati i igrati fudbal i tu ce im biti kraj i nece imati vremena za prljavstinelet3 je napisao/la:Nisma mislio bukvalno prebijanjemessilla je napisao/la:Kakav umor, kakvo prebijanje, pa ne igra se polufinale za tri dana, nego za 15.
Ja sam skontao da misli da bi Španci bili lakši zalogaj od Francuza i Nijemaca.ko prođe bice umoran, a Barca je vec "na škrgama" kao što vidimo u zadnje vrijeme...uzmi da smo odigrali 15-tak utakmica više od Reala (Kup Kralja i svjetsko klupsko prvenstvo).
Zato, madridista hoce protivnika iz tog duelaa to ce biti Barca abd
Barca ima prednost rezultatsku i sest pobjeda u nizu protiv jorgandzija, trio msn se cuvao za zavrsnicu sezone vjerovatno, kad mashina ubaci u petu vidjece jorgandzije i ostali sta je hegemonija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Danas se nastavljaju avature u najboljem klupskom takmicenju na svijetu. Dosao je dan odluke za Real Madrid i vjerovatno najveci ispit za Zidana otkad je na klupi Real Madrida. Zasto najveci, zato sto sada Real M. mora pokazati da je Real M i mora postaviti igru koja mora napraviti najmanje tri gola ne gledajuci protivnika i njihovu igru. Proslu utakmicu u srijedu navece nije odradio dobar posao i pao je na ispitu. Heking je eksploatisao sve mane ovog tima i uspio da pobijedi i to ne samo da pobijedi vec i da BeNJalo napravi shoutout. Heking je sa formacijom 4-1-5-0 zgusnuo sredinu i tako zatvorio sve igrace koji rade buildup kao sto su Modric, Kroos pa cak i Ramos, i skupio igrace Real M. tako blizu jedni drugima da nisu nikako uspjeli da razviju svoju igru i otvore prostor za manevre. Krila i bekovi nisu postojali a kad toga nema nema ni neke efikasne igre u napadu. Wobu je mnogo pomogla i povreda Benzeme koji bi, gledajuci igru do tada, sigurno uvalio jedan gol i tako mnogo olaksao igru Reala u ovoj danasnjoj utakmici.
Danas se ocekuje mnogo agresivniji domacin, i sigurno Real koji nece ponoviti igru od prije sest dana. Wob ce pokusati istom igrom i taktikom da uzvrati jer i nema bolje protiv ovakvog tima, samo je pitanje da li ce igrati agresivnije u napadu da potraze taj jedan gol koji bi ih vjerovatno vodio dalje. Jedino pitanje je i kad bi taj jedan gol pao, ako bi to bio peti gol na tekmi a njima prvi ne vjerujem da bi puno pomogao. Poenta je da se treba odbraniti u prvih 45 min i ne primiti dva ili vise golova. Poluvrijeme uvijek donese smiraj, pregrupacije i zakrpe na rupe u igri tima a kako je Heking taj koji vodi svlacionicu ne sumnjam da nece naci neko rjesenje. Wob ce imati 2-3 super sanse i ne smije ih fulati.
Sastavi vjerujem da ce biti identicni osim, mozda, Carvajala koji upada umjesto Danila i nekog ofanzivnijeg po potrebi umjesto Casemira ili Kroosa. Benzema ce biti spreman za tekmu. BBC trojac nastupa, uz Modrica, Kroosa i Casemira. U odbrani standarno Ramos, Pepe, dajver Marcelo i rekli smo Carvajal. Kod Woba nevjerujem da ce biti promjena od sastava u srijedu a i nema neke potrebe i ovaj je uradio sve sto se trazilo. Prognozirati je uvijek tesko i mislim da se do zadnje minute nece znati ko prolazi. Do 80. minute mislim da ce rezultat biti 3:1 za domacina a kakav ce rezultat biti u tih zadnjih 15 min ne znam niti ko ce proci.
Danas se ocekuje mnogo agresivniji domacin, i sigurno Real koji nece ponoviti igru od prije sest dana. Wob ce pokusati istom igrom i taktikom da uzvrati jer i nema bolje protiv ovakvog tima, samo je pitanje da li ce igrati agresivnije u napadu da potraze taj jedan gol koji bi ih vjerovatno vodio dalje. Jedino pitanje je i kad bi taj jedan gol pao, ako bi to bio peti gol na tekmi a njima prvi ne vjerujem da bi puno pomogao. Poenta je da se treba odbraniti u prvih 45 min i ne primiti dva ili vise golova. Poluvrijeme uvijek donese smiraj, pregrupacije i zakrpe na rupe u igri tima a kako je Heking taj koji vodi svlacionicu ne sumnjam da nece naci neko rjesenje. Wob ce imati 2-3 super sanse i ne smije ih fulati.
Sastavi vjerujem da ce biti identicni osim, mozda, Carvajala koji upada umjesto Danila i nekog ofanzivnijeg po potrebi umjesto Casemira ili Kroosa. Benzema ce biti spreman za tekmu. BBC trojac nastupa, uz Modrica, Kroosa i Casemira. U odbrani standarno Ramos, Pepe, dajver Marcelo i rekli smo Carvajal. Kod Woba nevjerujem da ce biti promjena od sastava u srijedu a i nema neke potrebe i ovaj je uradio sve sto se trazilo. Prognozirati je uvijek tesko i mislim da se do zadnje minute nece znati ko prolazi. Do 80. minute mislim da ce rezultat biti 3:1 za domacina a kakav ce rezultat biti u tih zadnjih 15 min ne znam niti ko ce proci.
ocekujem prolaz PSG-a, bolja su ekipa bez sumnje, ali beze su sebi zakomplikovali zivot u prvoj tekmi
sto se tice druge tekme, VFL sigurno moze zabit' gol i misljenja sam da bi to i morali napravit' ako zele prolaz dalje
sto se tice druge tekme, VFL sigurno moze zabit' gol i misljenja sam da bi to i morali napravit' ako zele prolaz dalje
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prodje li Wolfsburg veceras, bice prvo euforija i festa, a onda kad dodje polufinale bice: yebo te polufinale u kojem igra Wolfsburg 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.