Uz to jos
italiju 1
spanija pobjenik grupe c
federer 3,5+
kv. 11
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Spanija ispada, baci listic u kantuEdin TM87 je napisao/la:Ja igr'o kontrahendikep 4,5... 1,85kv
Uz to jos
italiju 1
spanija pobjenik grupe c
federer 3,5+
kv. 11
pusi gaBulkin je napisao/la:Spanija ispada, baci listic u kantuEdin TM87 je napisao/la:Ja igr'o kontrahendikep 4,5... 1,85kv
Uz to jos
italiju 1
spanija pobjenik grupe c
federer 3,5+
kv. 11
Žene i Tsonga. Tako mi i treba kad se kladim na neozbiljne igrače.dijabola je napisao/la:Federer-F.Mayer (+4,5) 1 @ 1.70
Tsonga-Dodig (+4,5) 1 @ 1.70
U dublu Kvota: 2.89
Querrey 1 @ 1.45
U. Radwanska 1 @ 1.40
----------------------------
Kvota: 2.03
PRVI PUT PREPISEM JEDAN PAR - FEDERER I ODMAH PLJUCdijabola je napisao/la:Federer-F.Mayer (+4,5) 1 @ 1.70
Za Federera počinje najbitniji dio sezone i očekujem žestok start. Sada igra na najdražoj mu podlozi i očekujem da rutinski odradi posao protiv Mayera. Dosad su igrali 3 puta, sve 3 puta je Federer dobio sa preko 4 gema razlike (doduše jednom na Wimbledonu al svejedno u 3 seta lagano), od toga 2 puta na travi.
Tsonga-Dodig (+4,5) 1 @ 1.70
Također, nakon zemlje Tsonga može igrati na podlozi koja mu odgovara. Vrijeme je da napravi nešto više na nekom turniru i misilm da bi ovdje mogao daleko. Ovog Dodig-a sam gledo 2 puta i malo je reći da me nije impresioniro. Ne vidim kako bi on Tsongi uzeo 8 gemova, pa makar i prvi serviro u oba seta (mislim da nema šanse da se igraju 3).
U dublu Kvota: 2.89
Kod dragstora prekoputa stadiona,Pity1900 je napisao/la:ja taman i odigrao samo ova dvaSPY je napisao/la:Čestitke Leyton za ova prva dva para. Sad navijat za ove vagine.
uduplao svog cenera
nego zna li neko gdje u tuzli imaju poslovnice bhplay kladionice (ova gdje sam uplatio depozit ne radi )
a da mi je da dignem pare i da prebacim na premier jer treba i po 2h i vise da ti pare dodju nakon sto pogodis tiket
Livnobet je napisao/la:Hrvatska prolazi skupinu @ 2,60
Hrvatska više od 3,5 gola @ 2,00 --- Mandžo i Jela
Dva singla odigrana srcem
Ajmoooooooo. Još u ponedjeljak prvi singl da prođe i nitko sretnije od mene....Livnobet je napisao/la:Sutra se prekida nizpintol_TM87 je napisao/la:Nastavi niz..ove u 18:00 kečevi..pintol_TM87 je napisao/la:Portugal vs Danska @ pm1 kvota 3.03
pintol_TM87 je napisao/la:Nastavi niz..ove u 18:00 kečevi..pintol_TM87 je napisao/la:Portugal vs Danska @ pm1 kvota 3.03
pa ko je sad igrač utakmice??Emir ZENICA je napisao/la:I ja sam to igrao,kao i Silva daje gol
čuj sačekaj, buraz desetine maraka su u pitanju. skoro 50hodža je napisao/la:sačekaj malo jbo ga ti![]()
ma biće Tores, nema ko drugi
jao idioteEmir ZENICA je napisao/la:Igrac utakmice Silva
salim se![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.