FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 10 jun 2013, 00:02

Ako cemo realno Ter Stegen je skoro rjesena stvar samo sto bi trebao doci nakon SP-a u Brazilu.
Tito opet pod svaku cijenu zeli Silvu, ali ga PSG ne zeli pustiti.

Lista stopera koji se spominju: Thiago Silva, Hummels, Vertonghen, Vermaelen, Luiz, Kompany, Inigo Martinez, Mathieu, Rami, Marquinhos, Mangala ( FC Porto ).

Mislim da sam ih sve nabrojao.
Neko od njih ce doci.

Jos nije ni poceo prelazni rok a vi poludili. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 10 jun 2013, 00:04

mandraX je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la: Budimo realni, vidim opet nedojebani lobotomac Neymar razocarao. Neka, navikavajte se.
Ne serri, nisi ni pogled'o tekmu. :lol:
Kakva crna tekma, tek us'o u kucu budimo realni. :mrgreen:

Pedro, Neymar, Midzet, Pedro, Alexis, Cesc.
Mašćerano, Pike, Invalid.
Budimo realni, nece ovo na dobro izac, na nase odusevljenje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2013, 00:09

M4kaveli je napisao/la:Lista stopera koji se spominju: Thiago Silva, Hummels, Vertonghen, Vermaelen, Luiz, Kompany, Inigo Martinez, Mathieu, Rami, Marquinhos, Mangala ( FC Porto ).
Thiago Silva nece doci ako se na da ispod 45 miliona za njega. A vrijedi sigurno toliko ako **** Neymar vrijedi 57.

Hummels je prespor, i isti tip igraca kao Pique. According to Tito Vilanova. Bolje rjesenje je naravno Adriano na stoperu.

Vertonghena mozes zaboravit, ne ide sigurno iz Tottenhama ispod 30,35 miliona. Levy je rutiner.

Vermaelen ****. Back up u najboljem slucaju.

Luiz stoper koji ne igra odbranu. Odnosno zadnji vezni. Sigurno rjesenje za sve probleme u odbrani.

Kompany ne ide nigdje iz Citya.

Inigo Martinez ima otkupnu klauzulu od 30 miliona.

Mathieu i Rami prosjecni igraci. Koji ce 95% sam siguran doci u paketu, a 100% najmanje jedan od njih. Citam da Mathieu ostaje na Mestalli, nadam se da je istina. Uostalom on je lijevi bek ne znam zasto se uopste prica o njemu kao stoperskom rjesenju.

Marquinhos isto tako ce biti preskup. Citam traze ga City, Pariz i Real (koji nabija cijenu Barci). 25 miliona minimum, a ne vrijedi toliko.

Mangala. Nikad ovog lika gledo nisam, ali Porto je to. Vrijedi sigurno, ali ce oguliti kupca maksimalno.

Naravno, doci ce 99% jedan od ovih. Najvjerovatnije onaj najjeftiniji jer im nije ostalo dovoljno para da idu na ova najjaca imena.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 jun 2013, 00:11

Donnie Darko je napisao/la: Hummels je prespor, i isti tip igraca kao Pique. According to Tito Vilanova.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idolu! :lol: :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jun 2013, 00:23

Ostalo im je jos nekih 20-tak miliona u kasi + prodaje igraca.
Silva - Vilanovina zelja, on bi za njega vjerujem dao tih 40 miliona.
Vertonghen - Villa u Tottenham i jos koji milion. Mozda bi ga Boas pustio.
Luiz - Mourinho bi ga navodno prodao za 25 miliona Barceloni. Neka osveta je u pitanju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2013, 00:26

Villa i 20 miliona. Ili 15 ako ono bas zvekne inspiracija prilikom pregovora.

A sto se Silve tice, dao bi Tito za njega i 60 miliona. Ima jedan problem u toj prici. Sandro ga zovu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 jun 2013, 00:39

Lucas kad god je igrao zajedno s Neymarom na terenu, uspio je da ga zasjeni
toliko o tome da je Neymar najbolje sto Brazil ima da ponudi sto se tice mladih talenata :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 jun 2013, 00:42

M4kaveli je napisao/la:Ostalo im je jos nekih 20-tak miliona u kasi + prodaje igraca.
Silva - Vilanovina zelja, on bi za njega vjerujem dao tih 40 miliona.
Vertonghen - Villa u Tottenham i jos koji milion. Mozda bi ga Boas pustio.
Luiz - Mourinho bi ga navodno prodao za 25 miliona Barceloni. Neka osveta je u pitanju.
Prije da mediji seruckaju al kako god hoces :). Znam samo da je izjavio da jedva ceka da krene rad sa igracima gdje je imenovao luiza i jos dvojicu.

Znat' cemo sutra vise, valjda.

Mislim da ce vam doci manje poznato ime tipa mangala, mathieu.

ringostarr
Kontakt:

Post Postao/la ringostarr » 10 jun 2013, 00:50

Neymar je došao jer je to Rosell najviše htio i s tim se moramo pomiriti.
Potreban mu je za novi predsjednicki mandat i nije oklijevao istresti cifru tim pohepnim brazilcima.
To je radio i Laporta svojevremeno, da se razumijemo. Rosell je još mila majka, kako se Laporta rasipao sa parama.

jbg lako je u Čelziju ili Cityu i slicnim klubovima gdje je jedva covjek Gazda svega i gdje se samo on pita za sve...oni ne strahuju od nikakvih mandata i ne moraju potezati takve poteze.

Treba li prodati Fàbregasa?
http://www.****.com/news/read/57 ... -Fabregasa" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar tekst.
Dobra pitanja su postavljena. United priprema ponudu za Cesca cim se otvori transfer prozor i šta ce Barca uraditi :?:
Treba li ga prodavati?' jel to finansijski nužno?? ako jest da bi se popunile defanzivne pozicije koje škripe, onda ima neke logike....mada je i to sve upitno.
Ove godine je u Primeri zabio 11 golova i imao 11 asistencija, sasvim dobra statistika za Fabregasa imajuci u vidu s kim sve igra i s kim mora dijeliti loptu (i sve te golove i asistencije).
Teško je njemu jer ga Tito šalta sa pozicije na poziciju, a najmanje igra ono šta treba (CM) :shock: to su apsurdi.
Vidim i Brko u repki Španije mu izmišlja pozicije, kao i Tito....sad se sjetili da može igrati i ažnu desetku ili tog SS-a shadow strikera (kod Tita je igrao i klasicnog špica, najisturenijeg igraca tima u barem 5-6 utakmica, ako ne i više).
Ne znaju ni oni šta ce sa Fabregasom, izgleda :o :shock: to je najluđe u svemu.
Gdje ga gurati, koga izbaciti da bi on igrao :?: sve su to pitanja...ukratko receno, Šta raditi sa njim :?: :lol:
Zadnja izmjena: ringostarr, dana/u 10 jun 2013, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 jun 2013, 00:53

Fabregasa ne dirati ni pod koju cijenu!!!

ringostarr
Kontakt:

Post Postao/la ringostarr » 10 jun 2013, 01:00

Donnie Darko je napisao/la:Fabregasa ne dirati ni pod koju cijenu!!!
A ne znam brate...odlican je igrac, svjetska klasa sigurno.
Ali ce postati problem ubrzo, ako vec nije.
Šta sa njim raditi :?: sad je evo došao i Neymar i gore u napadu je sve prepuno (Messi, Neymar, Pedro, Alexis, Tello, Villa, uskoro i Deulofeu)....znaci, gore više nema gdje i nema ko (pa tako ni Cesc)....cak se i moraju riješavati barem dva igraca, jer je napad prenatrpan.
U vezi su zacementirani Busquets i Iniesta...možda da zamjeni Xavia, ali siguran sam da Tito nema muda za tako nešto - da smjesti Xavija na klupu...ma nema šanse.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2013, 01:16

Ostaje Cesc u svojoj Barci kao što je i rekao, kakav United, ne vjerujem ni da će ponuditi išta, a kamoli više od onoga koliko je on koštao kada je iz Arsića dolazio, a tu je i klauzula ;)

Tako da se nemate razloga brinuti ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jun 2013, 01:59

Buskec-Cesc
Iniesta
Neymar-Messi-Delofefeu
Fino izgleda.Za Cesca mora biti mjesta kako god.

Iako bi bilo jače bez Geymara,ali on je plaćen puno i igraće.Deulofeu je još mlad,ali je bolje da su njega gurnuli u prvi tim nego što su doveli Kakadua kako ga vi zovete.Potez koji previše nalikuje onom Realu što je stizao do 1/8 finala svake sezone.Da ne spominjem odbranu na koju niko ne misli.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jun 2013, 02:16

Kako se ne misli o odbrani ?
Pa jos nije ni poceo prelazni rok a ovdje se vec pise kako je gotovo i kako Barca pada u neki prosjek. :lol:
Polahko, imaju jos 3 puna mjeseca.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jun 2013, 02:55

M4kaveli je napisao/la:Kako se ne misli o odbrani ?
Pa jos nije ni poceo prelazni rok a ovdje se vec pise kako je gotovo i kako Barca pada u neki prosjek. :lol:
Polahko, imaju jos 3 puna mjeseca.
Ne znam sta se i ti zavaravas i kontas da ce nesto da urade. :shock: Oni su vec na odmorima i zaboli njih za SevenUp sramotu. Niko nit trazi niti razmislja o pojacavanju odbrane vec idu sa daj gol vise od primljenog. Zato sve pare potrosise na horoza a odbrana - imaju traktori... :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 jun 2013, 08:28

:lol:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 jun 2013, 09:13

Nije horoz nego kakadu. :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 jun 2013, 09:27

Borrusia ne želi Deulofeu-a na posudbu, jedino prodaja dolazi u obzir.

http://www.marca.com/2013/06/10/en/foot ... 15861.html

Leverkusen prati Montoyu.

http://www.marca.com/2013/06/09/en/foot ... 00373.html

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jun 2013, 10:29

Mundo Deportivo: Thiago Silva je spreman odreci se 30% svoje plate samo kako bi dosao u Barcelonu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jun 2013, 11:39

M4kaveli je napisao/la:Mundo Deportivo: Thiago Silva je spreman odreci se 30% svoje plate samo kako bi dosao u Barcelonu.
Sve bi to bilo OK da to nije novinska zayebancija. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.