BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Strašno

A zar ne može biti, tjera ga Damir da griješi, idemo po 5:1evybih je napisao/la:sreca grijesi Litvac ko lud
Nadam se da ce sutra nekad kasno uvecer igrati drugi mec.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Litvanac je divlji igrač, nikakve taktike, lupaj pa šta bude. Kad ga ide nema obrane ali to protiv dobrih counterpunchera ne prolazi, kao što vidimo protiv Damira. Naravno, to se malo ispegla Damirovim užasnim servisom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Laganoooo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako je restartuj ga, neka se ganja po čelendžerima kako je i naučio
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
Tshabalala
- Kontakt:
Ciao amore
Bravo mačko
Dosta bolja igra nego u Moskvi generalno, nije mi tamo ni u jednom meču ovako raspoložen i opušten bio, rastrčan, tajming ok, sve ok, pregažen Rikardas
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 25 okt 2017, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rutinski 
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ipak je ovo ispalo rutinski, Damir je previse dobar u ovom trenutku za Berankisa! 
Kao što rekoh,Esport je napisao/la:Dalekeshminka je napisao/la:U pet setova protiv Berankisa u dvorani nije došao do 5 gemova, Rikardas apsolutni favorit sutra xD
2013 6:3 6:4 za Berankisa. tvrda podloga
2014 6:4 6:4 6:4 za Berankisa Devis cup
pa onda početkom prošle godine u februaru
2016 6:3 6:4 za Berankisa tvrda podloga
2016 6:4 6:2 za Damira tvrda podloga.
Damir početkom 2016 i danas nije isti igrač.
Tada je Berankis bio 90. a sada je 169. I Damir je počeo da ga dobija, očekujem da će i nastaviti.
za dva-tri dana 3:3 u međusobnim susretima.
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Damire. Odlično je odigrao. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo za Damira, poceo je rutinski dobijati ovakve meceve. Ovaj mi je ostao haos antipatican jos od meceva u DC-u, tako da posebno raduje sto ga je uzeo dva puta u samo nekoliko dana. Ja vjerujem da i ovaj mali Rus ima sanse sa Tsongom, ako nista da ga bar namuci i mozda odvede u treci set. Bitno je da je bodove u Becu odbranio, a sve preko je premija. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Evo i Khachanov nadomak dobijanja prvog seta protiv Tsonge 
Svaka čast Damire za danas, idemo dalje
Svaka čast Damire za danas, idemo dalje
vidim vi se nervirali...ja sam se spasio danas, gledao prva tri i zadnja tri game-a hihi
samo da sutra opet ne bude u slicno vrijeme.
ovo je cini mi se sljaka u odnosu na podlogu u bazelu, sinoc tiafoe ko na klizaljkama protiv fedje
bravo damire, jos da ova dvojica ne dobiju svoje meceve pa da shminka uslika i No. 29
samo da sutra opet ne bude u slicno vrijeme.
ovo je cini mi se sljaka u odnosu na podlogu u bazelu, sinoc tiafoe ko na klizaljkama protiv fedje
bravo damire, jos da ova dvojica ne dobiju svoje meceve pa da shminka uslika i No. 29
Damir je trenutno pun samopuzdanja ipak dva osvojena ATP turnira su veliki uspjeh.
Naucio nas je na pobjede sad, i zasluzili smo ovo pratimo ga od futursa preko ch pa evo sve do sad,vise smo mi zivaca potrosili od njega
,a njemu sad dobro, pare se samo slazu 
Vjerujem da ce sutra protiv koga god bude igrao dobiti i osigurati top 30, kako to fino zvuci
Naucio nas je na pobjede sad, i zasluzili smo ovo pratimo ga od futursa preko ch pa evo sve do sad,vise smo mi zivaca potrosili od njega
Vjerujem da ce sutra protiv koga god bude igrao dobiti i osigurati top 30, kako to fino zvuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.